31 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

Amigoe | Wilsoe (PS): Pais houdt zich niet aan afspraken

HomeMediaAmigoe | Wilsoe (PS): Pais houdt zich niet aan afspraken
Elmer Wilsoe
Elmer Wilsoe (PS): Pais houdt zich niet aan afspraken

WILLEMSTAD — PS-Statenlid Elmer ‘Kadè’ Wilsoe heeft afgelopen zaterdag wederom forse kritiek geleverd op coalitiegenoot Pais. Volgens hem waren er duidelijke afspraken tussen de coalitiepartijen dat interne verschillen niet in de publiciteit zouden worden uitgespeeld, maar houdt ‘Adje’ (Pais-leider Alex Rosaria, red.) zich niet hieraan.

Aanleiding voor de uithaal van Wilsoe was het feit dat Pais, daags na de bijeenkomst van de samenwerkende partijen, naar buiten had gebracht dat zij vast bleef houden aan de kandidatuur van oud-premier Suzy Camelia- Römer als lid van de commissie evaluatie Rijkswetten.

De PS heeft zich altijd gekeerd tegen de voordracht van Camelia-Römer, op voordracht van Pais, omdat zij indertijd als consultant en adviseur van de toenmalige regeringen betrokken was bij het opstellen van de Rijkswetten.

Toen de partijen er niet uitkwamen werd een advies van het Raad van Advies (RvA) aangevraagd, waarin duidelijk werd dat de voordrachtsprocedure niet correct was gelopen.

In het coalitieoverleg van vorige week werd besloten dat de voordracht over moest. Pais reageerde meteen door te stellen dat zij vast bleef houden aan de voordracht van de oud-premier.

Wilsoe had zaterdag tijdens de partijbijeenkomst van de PS geen goed woord over voor de opstelling van zijn coalitiepartij.

“We hebben duidelijke afspraken met elkaar gemaakt. Deze afspraken zijn vastgelegd in een protocol, dat door iedereen is ondertekend. Wij bespreken interne meningsverschillen niet in de publiciteit, maar houden dit binnenskamers. Maar Adje houdt zich hier niet aan. Als hij zich niet aan de afspraken houdt, dan doen wij het ook niet.”

Het PS-lid verklaarde het standpunt van alle partijen te zullen accepteren, maar dat zijn partij ook een eigen standpunt heeft. Wilsoe heeft al eerder verklaard niet akkoord te zullen gaan met de voordacht van Camelia-Römer.

“Als dit toch doorgaat, dan ga ik thuis in mijn stoel zitten en laat ik dit allemaal aan jullie achter. Als jullie bereid zijn om de regering te laten vallen voor een persoon, dan zij het zo. Het gaat niet om gezichtsverlies of om prestige. Het gaat om het welzijn van het volk van Curaçao.”

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Dat de PS tot op het bot verziekt en verdeeld is mogen duidelijk en een feit zijn.Aangezien deze loser Wilsoe duidelijk laat merken in dienst te staan van de familie Dos Santos, de familie van der Dijs, Gerrit de Raaf en de drie Musketiers. Zijn doel is om Alex zo ziek te maken dat PAIS de stekker uit deze coalitie. Hij heeft de gedachten in zijn achterlijke hoofd dat bij nieuwe verkiezingen er een coalitie kan worden gevormd tussen MFK/PS/MAN, De Loser denkt dan ook direct van zijn vijand Jasjes af te zijn ,maar dat kan hem nog wel eens zwaar op de maag ( dikke pens ) vallen, daar Jasjes meer verstand “en geld” heeft van corruptie en georganiseerde misdaad dan hij Wilsoe zelf, Wilsoe is een loop jongen die het vuile werk mag op knappen voor boven genoemden, hij mag blijven meedoen en zijn onzin praatjes verkondigen tot dat ze hem zat zijn en hem eruit trappen met geweld. Hierna zal hij net als PS partijverrader Monky zich melden aan de poorten van MFK/KFO om zijn loopbaan te bevorderen, in de functie van opper HOFNAR van MFK/KFO. Maar een ding staat ook vast, ik weet alleen niet wanneer. Maar er komt één tijd dat al die politici losers en maffia leiders plaatst zullen nemen op het Narenschip ( goole schilderij Het Narenschip) en vertrekken met de noorderzon om nooit meer weder te keren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties