Laatste reacties

- Advertentie -

Amigoe | Wederom ondernemer doodgeschoten

Tips gevraagd via de telefoonnummers 866-6140,
de noodlijn 917 en de anonieme tiplijn 108

Wederom ondernemer doodgeschoten
Wederom ondernemer doodgeschoten

WILLEMSTAD — De dertigjarige Chinese ondernemer Zufeng-Li werd zaterdagavond laat bij zijn minimarket aan de Mirla Plateweg door een overvaller doodgeschoten. De Chinese gemeenschap heeft hierop geschokt gereageerd en wil dat de overheid meer doet tegen de stijgende criminaliteit bij hun bedrijven.

Minister van Justitie Nelson Navarro (Pais) heeft eerder meer blauw op straat aan deze bevolking beloofd. De ondernemers werden ook ingelicht over veiligheidsmaatregelen die zij zelf moeten nemen om zich beter te kunnen beschermen tegen onder meer overvallen. De partijen zullen wederom om de tafel zitten om te discussiëren over de te nemen stappen.

- Advertentie -

Het slachtoffer werd achter de minimarket op de grond gevonden door de politie, met een kogelwond ter hoogte van zijn borst. Hij gaf geen teken van leven meer.

Uit preliminair onderzoek ter plekke blijkt dat de man samen met zijn vrouw op het punt stond de zaak te verlaten via de achterdeur. Toen zij de deur opendeden, werden zij verrast door drie gemaskerde mannen. De man duwde zijn vrouw terug de winkel in en direct daarna hoorde de vrouw een schot. De mannen vluchtten weg met een portemonnee van het slachtoffer.

De politiearts constateerde omstreeks twaalf uur de dood van de man. Zijn lichaam werd door het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor lijkschouwing.

Het Atrako-team is belast met het onderzoek van deze zaak, maar roept iedereen op om belangrijke tips te melden via de telefoonnummers 866-6140, de noodlijn 917 en de anonieme tiplijn 108.

- Advertisement -

Bron: Amigoe

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

Antilliaans Dagblad | Gedeputeerde Zagers van Saba overhandigt voorstellen

The Bottom - Tijdens zijn recente bezoek aan Den Haag heeft gedeputeerde Bruce...

DolfijnFM | Inspectie vindt weer vieze toko vol ongedierte

Volgens de Inspectie was het er al maanden niet schoongemaakt. Bij navraag bleken ook de vergunningen niet in orde.

DolfijnFM | Geldschieters mogen hun klanten bij wanbetaling niet op Facebook zetten

Een geldschieter op het eiland mag informatie van wanbetalers niet op zijn facebook zetten en ook geen 30 procent rente rekenen.

LC | Woonkamer in Reduzum vol met hulpgoederen voor Limburg

De overstromingsramp in Limburg inspireert ook in Friesland tot hulpacties. Een daarvan is het idee van Corneila Winklaar uit Reduzum.

NTR | Curaçao gaat evenementenbranche begeleiden bij naleving coronamaatregelen

Op Curaçao geeft een crisisteam sinds kort informatie aan de evenementenbranche en de uitgaanswereld over de aangepaste coronamaatregelen.

PBC | Politie houdt rekening met achterstand ontheffingen

Mensen die nog geen ontheffing hebben kunnen vandaag en morgen toch hun werk doen zegt premier Rhuggenaath
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 4 augustus 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Wederom kritiek op Minister van Financiën Javier Silvania

Volgens het Antilliaans Dagblad heeft belastingadviseur Tobias van het Nederend van Deloitte Dutch Caribbean gezegd dat het beleid van Minister van Financiën Javier Silvania ernstige gebreken vertoont....

Nu.cw | Overheid wil onrust Playa Piskado aanpakken

Het heeft een aantal jaar geduurd, maar de overheid heeft inmiddels besloten dat ook zij de overlast bij Playa Piskado op Westpunt willen aanpakken. Het wordt steeds drukker...

DolfijnFM | Amerika roept haar burgers op om niet meer naar Curaçao te vliegen

Amerika heeft Curaçao als zeer hoog risicogebied bestempeld en donkerrood gekleurd op de kaart, level 4, vanwege een toename van de besmettingen. Amerikanen wordt dringend geadviseerd om...

DolfijnFM | 16 augustus laatste dag om iemand voor te dragen voor lintje

Nog 12 dagen en dan moet de aanvraag voor een koninklijke onderscheiding de deur uit. 16 augustus sluit de termijn. Lintjes worden doorgaans verleend aan mensen die...

DolfijnFM | Overheid verlaagt testleeftijd kinderen bij aankomst Curaçao

De Curaçaose overheid heeft de leeftijd waarop kinderen een negatief testbewijs moeten laten zien op Hato verlaagd. Die was 16 jaar, maar nu moet ieder kind van...
- Advertentie -