Amigoe | Staande ovatie voor Ray Lauffer

Raynor ‘Ray’ Lauffer Holland’s Got Talent

Raynor ‘Ray’ Lauffer Holland’s Got Talent

WILLEMSTAD — Raynor ‘Ray’ Lauffer kreeg gisteren een staande ovatie van het publiek na zijn optreden tijdens de vierde aflevering van Holland’s Got Talent. De jongeman, woonachtig op Curaçao, vloog helemaal naar Nederland om de overige juryleden te verrassen met zijn zangtalent.

Overige, want jurylid Gordon Heuckeroth was degene die hem een tijdje geleden had aangeraden om mee te doen met de talentenjacht.

“Ik was een paar maanden geleden op Curaçao en toen zag ik Ray optreden in een bandje. Ik vond hem toen te gek”, aldus Heuckeroth. Hij stelt toen aan de zanger te hebben voorgesteld om audities te komen doen voor de show en dat heeft Ray dus gedaan.

Tot grote verrassing van het jurylid stond hij gisteren voor hem op het podium en zong hij het nummer ‘Use Somebody’ van de band Kings of Leon. “Ik werd een beetje zenuwachtig voor jou. Had ik het (enkele maanden geleden, red.) nou goed gehoord? Maar toen ik de eerste klanken hoorde, was het gelijk raak. Curaçao’s got talent!”, aldus Heuckeroth tegen Ray.

Ray woont op Curaçao en treedt vaak op samen met de band Gentz. Een jurylid stelde gisteren dat hij misschien wat langer in Nederland moest blijven voor de show. Zijn familie reageerde op de backstage met: “Dat kan, hij heeft een open ticket!” Naast een staande ovatie kreeg hij van alle vier de juryleden groen licht en is hij door naar de volgende ronde. Het optreden van Ray is op internet te zien.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *