Amigoe | Rosaria wil dat regering publiek informeert over ‘kwestie-Venezuela’

Rosaria wil dat regering publiek informeert over ‘kwestie-Venezuela’ | Antilliaans Dagblad

Rosaria wil dat regering publiek informeert over ‘kwestie-Venezuela’ | Antilliaans Dagblad

Volgens hem zou er capaciteit zijn om een ‘aantal personen’ dat op de een of andere manier hulp nodig heeft, op te vangen. Het Rode Kruis stelde eerder dat het in ieder geval plek heeft voor 500 vluchtelingen.


Kustbewakin
g

Venezuela zit in financiële crisis en er is sprake van voedsel- en medicijnentekorten. De eilanden in de buurt van Venezuela worden gewaarschuwd voor een toestroom van vluchtelingen.

Justitieminister Nelson Navarro (Pais) stelde in juni dit jaar dat de bewaking van de kust is aangescherpt voor personen die illegaal het eiland willen binnenkomen. De kustwacht zou volgens hem hiermee belast zijn en zou regelmatig en vaker controles uitvoeren langs de kust. Ook zou een taskforce de situatie in Venezuela in de gaten houden.

Bron: amigoe

3 Reacties op “Amigoe | Rosaria wil dat regering publiek informeert over ‘kwestie-Venezuela’

 1. Curaçaose kinderen gaan zonder ontbijt naar school, werkeloosheid onder de jongeren, families die amper rond kunnen komen van onderstand!
  Het zou het rode kruis sieren als zij deze groepen terzijde zouden staan.
  We sturen nu zelf patienten naar het buitenland omdat er geen voldoende materialen zijn! of is Dhr Rosaria daar niet van op de hoogte.

 2. Het is verkiezingstijd dus Rosaria roert zich.

 3. Moet de regering het publiek niet eens informeren over de laffe houding van Rosaria in de zaak Wiels?

  Na het bekend worden van het SOAB rapport over Fraudelyne blafte hij voorzichtig mee met de media, maar inmiddels is de lafbek Rosaria al weer weken muisstil over deze zaak.

  Mariku.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *