31 C
Willemstad
• zondag 24 oktober 2021 18:07

Laatste reacties

- Advertentie -

Amigoe | Pro-formazitting dubbele moord Bullenbaai morgen

De Bullenbaai moord Nikita Catharina Attaf (12:06:90) Shendrick Emanuel Randt (27:05:96)
De dubbele Bullenbaai moord op Nikita Catharina Attaf (23) en Shendrick Emanuel Randt (17) komt morgen voor

WILLEMSTAD — Het Gerecht in Eerste Aanleg zal morgen de zaak tegen de vijf verdachten van de dubbele moord op Nikita Attaf (23) en Shendrick Randt (17) op 17 maart vorig jaar, pro forma behandelen. Het lichaam van Attaf en haar vriend Randt werden op de bewuste dag in de mondi bij Bullenbaai gevonden. Attaf liet een baby achter, één maand voor zijn eerste verjaardag. De verdachten Jhoan F.F., Rudolf V.F., Nahum H., Bledisson V.G. en Fabian F.V. werden voor hun betrokkenheid bij de moorden aangehouden en staan dus woensdag terecht.

De zaak zal echter niet inhoudelijk worden behandeld. Een pro-formazitting is een rechtszaak in het strafrecht die plaats kan vinden voordat de maximale tijd dat een verdachte in voorarrest mag zitten verstrijkt. De zaak wordt door de officier van justitie voor de rechtbank gebracht, maar er vindt geen inhoudelijke behandeling plaats.

Er wordt verzocht om het onderzoek ter zitting te schorsen. Een pro-formazitting kan bijvoorbeeld voorkomen dat de verdachte wordt vrijgelaten als het Openbaar Ministerie het onderzoek naar de verdachte nog niet heeft afgerond.

- Advertentie -

De datum voor de inhoudelijke behandeling wordt dus woensdag bekend. Zoals bekend kreeg de centrale meldkamer toen een melding binnen dat op de onverharde weg (van Willibrordus) naar Bullenbaai het levenloze lichaam van een man was gevonden. De aanleiding voor de dubbele moord wordt onderzocht.

Minister van Justitie Nelson Navarro (Pais) werd eerder sterk bekritiseerd door velen vanwege zijn verklaringen over deze moorden. Hij verklaarde in de media (ook tegen de Amigoe) dat de moorden op Attaf en Randt gelinkt zijn aan dubbele moord bij Baya en de moord op de bekende dj Renzo Soliana vorig jaar. Of dit klopt, moet nog blijken.

Bron: Amigoe

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. Beste heer Bernadina, blij dat u reageert. Een mens is een mens. Zoals men reactie geeft vind ik het een mens onwaardig. Zou jouw kind zijn. Weet u, ik reageer altijd tegen deze personen. Mijn beste vriend is geboren in Nederland. Echt een kaaskop. Juist door hem heb ik geleerd wat goed en fout is. Ik ben van alle markten thuis. Val mijn Antillen onder schuilnaam, met een racistische ondertoen niet aan. Heb verschillende rassen in mijn bloed. Ik accepteer echt geen achterstelling bij niemand ook niet bij Hans, Sander en M.

  2. Beste heer Bernadina, blij dat u reageert. Een mens is een mens. Zoals men reactie geeft vind ik het een mens onwaardig. Zou jouw kind zijn. Weet u, ik reageer altijd tegen deze personen. Mijn beste vriend is geboren in Nederland. Echt een kaaskop. Juist door hem heb ik geleerd wat goed en fout is. Ik ben van alle markten thuis. Val mijn Antillen onder schuilnaam, met een racistische ondertoen niet aan. Heb verschillende rassen in mijn bloed. Ik accepteer echt geen achterstelling bij niemand ook niet bij Hans, Sander en M.

  3. Beste Hans, gaat hier om twee zeeeeer jonge kinderen, het doet mij pijn dat jij zo een reactie hebt. Stel dat het jouw kinderen zouden zijn. Ik voel mee met hun ouders. Schaam je.

  4. Dit stel is ongetwijfeld niet vermoord omdat ze vals hadden gezongen in de kerk of aan het collecteren waren voor de dierenbescherming.

    Ik zeg dit maar even voordat Stanley Held hier dadelijk weer krokodillentranen komt huilen,

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw coronadode in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao is opnieuw een dodelijk slachtoffer gevallen als gevolg van Covid. Die viel in het CMC. In totaal zijn nu 173 mensen overleden door het...

PBC | SDKK: geen enkele gevangen heeft vier vingers verloren

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- De SDKK is niet blij met het nieuws dat een gevangene vier vingers is verloren door slechte medische zorg vanwege een worminfectie. Dat nieuws gaat...

PBC | CBCS: Economische opleving geen garantie voor duurzaam economisch herstel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Dit jaar stijgt het bedrag dat Curaçaoënaars met elkaar verdienen nauwelijks, maar volgende jaar komt het bruto nationaal product in de buurt van 6,2...

Volkskrant | Machtigste drugsbaas van Colombia opgepakt na jarenlange klopjacht

De politie en het leger van Colombia hebben zaterdag tijdens een gezamenlijke operatie de leider van de beruchte drugsbende Clan del Golfo opgepakt. Het land had een...

DH | RST arrests two in fraud investigation linked to post-Irma cleanup at PJIA

PHILIPSBURG--On Friday October 22, 2021, the Recherche Samenwerkingsteam (RST) arrested two people and conducted searches at two houses and at the addresses of two businesses on Sint...

Ingezonden | Praise The Lord, The Lord be praised

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...
- Advertentie -