Amigoe | Diefstal met geweld

Diefstal met geweld

Diefstal met geweld bij een snèk aan de Cubaweg

WILLEMSTAD — Een 62-jarige man werd vanochtend vroeg overvallen toen hij een snèk aan de Cubaweg verliet.

De politie werd geïnformeerd over het feit dat er bij de polikliniek van het Sehos een man moest worden behandeld met letsel dat hij had opgelopen tijdens een overval met geweld. De 62-jarige verliet even na half vijf vanochtend de snèk aan de Cubaweg en werd verrast door twee mannen in een rode auto.

De mannen sleurden hem de auto in en namen hem mee naar het sportveld van Suffisant. Daar aangekomen, kwam er ook nog een witte auto met twee mannen erin aangereden. Het viertal eiste geld.

Het slachtoffer meldde dat hij geen geld had, waarop hij werd mishandeld. Vervolgens werd zijn telefoon afgepakt. De daders gingen ervandoor en lieten de man achter. Hij werd met de ambulance naar het hospitaal vervoerd, waar hij behandeld werd aan zijn verwondingen.

Er wordt een onderzoek ingesteld.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | Diefstal met geweld

  1. Abraham Mossel

    Hadden het zeker op zijn pensioentje gemikt van een paar honderdgulden en dat nog wel met vier 4 man. Flinke jongens hoor, Bha om misselijk van te worden. En vaak zijn deze schooiers gewoon bekend bij de mensen die de overval hebben gezien, maar zijn of vrienden familie en besmet met het angsthazen fieres .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *