29 C
Willemstad
• woensdag 27 september 2023

Opinie | Curacao, het nieuwe Las Vegas del Caribe

Opinie George Lichtveld De koude rillingen slaan mij om het lijf. Soms vraag ik mij af of ik, op deze gevorderde leeftijd begin te halllucineren en dwaalsporen begin...

NRC | Johannes Vermeer Prijs voor zangeres Tania Kross: ‘Ik droom van een schouwburg op Curaçao’

Mischa Spel Highlight: Zangeres Tania Kross (47) is de winnares van de Johannes Vermeeprijs, de grootste en belangrijkste staatsprijs voor de kunsten. „Waarom zou ik alleen optreden voor een...

NU | Curaçao koopt beroemd bordeel zelf op, opbrengst is voor bestrijden criminaliteit

De regering van Curaçao heeft het openluchtbordeel Campo Alegre gekocht voor acht miljoen Antilliaanse gulden (ongeveer 4,2 miljoen euro). Het geld gaat naar een fonds waarmee criminaliteit op...

Democracy now! | Dinsday, September 26, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

DolfijnFM | Bouwexperts van Defensie oefenen op Curaçao en Aruba

Bouwexperts van de Koninklijke Landmacht zijn gisteren begonnen met een oefening op Curaçao en Aruba. De eenheid gaat in opdracht van Carmabi aan de slag bij Shete...

Extra | Journaal 26 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Amigoe | 10.000 florin voor gouden tip vondst ‘Yellow’

HomeLandenArubaAmigoe | 10.000 florin voor gouden tip vondst ‘Yellow’
Milanchelo 'Yellow' Trinidad
Beloning voor tips inzake Milanchelo ‘Yellow’ Trinidad verhoogd met 5000 florines

ORANJESTAD — Het ministerie van Veiligheid en Justitie maakt in samenwerking met het Openbaar Ministerie (OM) en Korps Politie Aruba (KPA) bekend dat zij de beloning voor de gouden tip die zal leiden tot de aanhouding van de verdachte Milanchelo Trinidad (30), is verhoogd van 5000 naar 10.000 florin. Er wordt van uitgegaan dat de verdachte zich nog op Aruba bevindt.

In een persbericht melden de betrokken instanties dat er al veel tips over de zogenaamde ‘Yellow’ zijn binnengekomen die wordt verdacht van de gewelddadige dood van een portier van Olde Molen op 7 december. Echter, nog nog geen enkele tip heeft geleid tot zijn werkelijke vondst. Om die reden is het bedrag voor de gouden tip sinds gisteren verhoogd naar 10.000 florin.

Het ministerie, OM en KPA hopen dat het verhoogde geldbedrag een positieve push zal geven aan zijn vondst. Ann Angela, woordvoerder van het OM stelt ‘dat ervan uit wordt gegaan dat de verdachte nog op Aruba is en zich niet in het buitenland bevindt’.

Ze kan niet vertellen of er sinds de verhoging van het bedrag al bruikbare tips zijn binnengekomen. Contact Milanchelo Nelson Antonio Trinidad, ook bekend onder zijn alias ‘Yellow’, is geboren op 7 mei 1985 op Bonaire en woonachtig op Aruba. Hij wordt ervan verdacht schoten te hebben gelost bij nachtclub De Olde Molen, waarbij een portier dodelijk werd getroffen en een andere zwaargewond is geraakt.

Indien men over informatie beschikt die mogelijk kan leiden tot de oplossing van deze zaak, neem dan contact op met het Korps Politie Aruba. Men kan bellen met rechercheur Muller van recherchebureau Shaba in Noord op telefoonnummer 563-5391 of de tiplijn 11141 en een bericht en gegevens inspreken. Men wordt dan teruggebeld.

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. Jammer dat de doodstraf niet bestaat want deze desgraciado is een geboren crimineel die, als hij ooit vrij komt, nieuwe slachtoffers zal maken.

  2. Zal Wel een duur overhemd zijn geweest wat hij daar aan heeft!!, heeft alleen een scheur in de oksel, of hebben ze al een keer geprobeerd om ze linker arm er af te hakken, omdat het zo’n lief jochie was die altijd boodschappen voor zijn moeder deed, zonder geld te vragen aan zijn vader.

  3. Aan de foto te zien zeer geschikt als statenlid voor de MFK waar een strafblad (Schotte, Constantia, Jamaloodin en Thode) een vereiste is.

    Komt ongetwijfeld door de door de MFK geregisseerde screening.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties