27.2 C
Willemstad
• maandag 26 juli 2021 20:16

Laatste reacties

- Advertentie -

AJV | Van den Hout voorzitter Antilliaanse Juristen Vereniging

Tishanya Keller, Nicole Martinez, Karina Keizer, Suhena Neuman, Phyllis van den Hout, Nathania Soon, Suhendra Leon en Maritza Becher

De leden van de Antilliaanse Juristen Vereniging (AJV) hebben tijdens de op 8 juni jl. te Landhuis Habaai gehouden algemene ledenvergadering Phyllis van den Hout (advocaat) gekozen tot voorzitter van het bestuur van de vereniging.

Op grond van de statuten van de vereniging wordt de voorzitter steeds als zodanig door de algemene ledenvergadering benoemd. Het bestuur wordt door de algemene vergadering uit de leden van de vereniging benoemd en wijst vervolgens uit zijn midden een vicevoorzitter, een secretaris en een penningmeester aan. Elk bestuurslid blijft drie (3) jaar in functie en kan zich aansluitend aan die termijn herkiesbaar stellen.

De scheidende voorzitter, advocaat Nathania Soon, blijft aan als lid van het bestuur. De overige leden van het bestuur zijn rechter Nicole Martinez (vicevoorzitter), jurist Suhena Neuman (secretaris), fiscaal-jurist Suhendra Leon (penningmeester), parketjurist Tishanya Keller, advocaat Karina Keizer en advocaat Maritza Becher. De AJV viert dit jaar haar 33-jarig bestaan en heeft inmiddels 420 leden. De afgetreden bestuursleden worden van harte bedankt voor hun inzet gedurende de afgelopen periode.

- Advertentie -

Op de foto van links naar rechts: Tishanya Keller, Nicole Martinez, Karina Keizer, Suhena Neuman, Phyllis van den Hout, Nathania Soon, Suhendra Leon en Maritza Becher.

Bron: Antilliaanse Juristen Vereniging

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

 1. Sommigen alhier zijn gewoon stuitend racistisch. En onderwijl natuurlijk anderen er maar van beschuldigen dat die koloniaal zijn.
  Wanneer men dezelfde opmerkingen in Nederland zou plaatsen zou het land te klein zijn en werd het verdomd druk bij de rechter. Maar hier vinden we dit soort racisme de gewoonste zaak ter wereld.

 2. @LaStiwz, jij hout vooroordelen. Ik het had gelezen hoor maar het is overal zo dat mensen met bepaalde achtergrond elkaar opzoeken.

  Op die ledenvergadering hoeft het niet zo te zijn, ik ben tenminste niet zo van daar mijn opmerking.

 3. @Henk: er staat dat er een algemene ledenvergadering is gehouden. Alle 420 hebben kunnen stemmen.

  Maar daar ging het mij niet om. 6 van de acht op de foto zijn YdK, itt datgene wat wim beweert.

 4. Op iedere crimineel een advocaat en dan nog “over” houden.
  Als je echt niets meer kan, ga je maar rechten doen. Niet studeren maar rechten doen…..de ultieme parkeerstudie.

 5. Misschien is het nieuw voor jou, la Witz, maar de YdK discrimineert niet alleen met andere nationaliteiten (Chinezen bijvoorbeeld) maar in eigen rangen gaan de licht gekleurden voor de donker gekleurden.

  De foto is hiervan een mooi voorbeeld.

 6. Tishanya Keller, Nicole Martinez, Suhena Neuman, Nathania Soon, Suhendra Leon en Maritza Beche zijn in ieder geval YdK.

  Of moeten die bij jouw zwart zijn.

 7. LaStiwz: ‘Wat veel gekker is, is dat er geen mannen op die foto staan.’

  Come in, Enri!

  On topic: het gaat erom, LaS, dat in de top van deze vereniging geen YdK zitten.

 8. @Wim en @Enri: jullie moeten eens wat meer doen dan alleen plaatjes kijken, bijvoorbeeld het stukje eronder ook lezen.

  Er wordt gesproken over 420 leden in dit clubje. Neem van mij aan dat dat niet allemaal makamba’s zijn.

  @Wim: aan naam en kleur te zien, zie ik maar maximaal 2 makamba’s op de foto.

  Wat veel gekker is, is dat er geen mannen op die foto staan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Aantal actieve besmettingen neemt af

Het aantal actieve coronabesmettingen op Curaçao neemt al twee dagen af. Afgelopen dag testten 48 mensen positief op het coronavirus op een totaal van ruim 1500 afgenomen...

Democracy now! | Monday, July 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Drie Venezolanen doen noodoproep Pisas

Drie Venezolanen die al tien maanden vastzitten in de vreemdelingenbarakken van de SDKK-gevangenis hebben een noodkreet gestuurd naar premier Pisas. Hun detentieomstandigheden zijn slecht en ze worden...

DolfijnFM | Ruim helft hotelkamers weer bezet

Ruim de helft van alle hotelkamers op Curaçao was in de maand juni bezet. Dat meldt CHATA. Daarmee krabbelt Curaçao langzaam weer uit het diepe dal vanwege...

DolfijnFM | Inspectie niet te spreken over uitgaansgedrag jongeren

De Inspectie is niet te spreken over het gedrag van jongeren in het uitgaansleven. Dat schrijft de Èxtra. Dit weekend werd er extra gecontroleerd vooral in het...
- Advertentie -