27 C
Willemstad
• donderdag 7 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Xander Bogaerts zegt nee tegen Trump

Na de wedstrijd deed de Arubaan van zich spreken door te melden dat hij donderdag niet naar het Witte Huis gaat

Willemstad – Afgelopen zondagnacht heeft honkballer Xander Bogaerts voor de vijfde keer in zijn loopbaan een grandslamhomerun geslagen.

Hierdoor leidde hij zijn ploeg naar een 9-2 overwinning. Na de wedstrijd deed de Arubaan van zich spreken door te melden dat hij donderdag niet naar het Witte Huis gaat, waar zijn ploeg door president Donald Trump geëerd wordt voor het winnen van de World Series afgelopen jaar. Zo meldt NOS.nl.

- Advertentie -

,,Ik ga niet. Meer wil ik er niet over zeggen”, zei de Oranje-international.
Bogaerts sloeg de bal, met alle drie de honken bezet, over de omheining. Dit gebeurde zondag in de achtste inning van het duel van zijn ploeg Boston Red Sox bij Chicago White Sox in de Major League Baseball.

Een aantal andere spelers en coach Alex Cora gaan ook niet. Cora uit protest tegen de uitlatingen van Trump rond orkaan Maria in zijn geboorteland Puerto Rico. De Amerikaanse president ontkende dat er duizenden doden waren gevallen bij die natuurramp.

De afgelopen jaren meed bijna de helft van de uitgenodigde sportteams – zoals Super Bowl-winnaar Philadelphia Eagles – het Witte Huis uit onvrede over Trump en zijn beleid. NBA-kampioen Golden State Warriors was ook kritisch over Trump en werd bij voorbaat al niet eens uitgenodigd.

Bogaerts was een maand geleden ook al in het nieuws, toen hij met zijn nieuwe megacontract bij zijn nieuwe ploeg de best verdienende sporter van het Koninkrijk der Nederlanden werd.

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

  1. Vergelijk je golf met honkbal ? Ik geef toe dat honkbal veel minder inspanning vergt dan voetbal. Maar dat golf en Woods de Boston R Sox overstijgen, lijkt me echt niet.

    Mensen wij hebben het over de Boston Red Sox. Boston Red Sox.

  2. TW is een business partner van Don the con. Voor Donnie ben je alleen interessant als hij eraan verdiend. Jammer dat Woods niet de mentality van de Boston Sox heeft! Niettemin een super atleet.

  3. Tiger Woods was op bezoek gisteren, dus het hele team van Boston kan die vertoning niet overstijgen, dus in de naam van een z.g. “statement maken” kiezen enkelen eieren voor hun geld.

    Lekker deze verwende miljonairs die de sport mis- of gebruiken t.b.v. een politieke agenda. Ga gewoon naar het witte huis en zeg hem “in your face” u mr. president “IK” vind je een KZ.

  4. Heel goed, chapeau hiervoor, bij een racist/antosemiet en wat dies meer zij zoals Trump moet je niet zijn. Zijn behandeling naar zwarte football players was en is beneden niveau. Zodra je niet op de knieën gaat voor de stars and stripes deug je niet bij hem.
    Nogmaals chapeau!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Extra | Journaal 5 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -