AD | Vrouw van Bill Cosby woest – nieuwe rechtszaak dreigt

Bill en Camille Cosby. © REUTERS

Camille Cosby, de vrouw van Bill Cosby, heeft naar alles en iedereen uitgehaald om haar man te beschermen. De acteur stond de afgelopen weken in de rechtszaal waar hij werd beschuldigd van verkrachting. Gisteren werd bekend dat de jury niet kon beslissen of Cosby schuldig is.

De rechtszaak tegen Bill Cosby is gisteren zonder uitspraak geëindigd. De juryleden konden het onderling niet eens worden over de vraag of de komiek schuldig is aan het aanranden van Andrea Constand. Aanklagers hebben al laten weten de zaak te willen overdoen.

De jury vergaderde 53 uur over de schuldvraag in de geruchtmakende misbruikzaak. De juryleden erkenden dat zij niet uit kwamen. De rechter verklaarde het proces daarop nietig.

Arrogant

Constands advocaten en de aanklager lieten weten dat ze niet opgeven en een tweede rechtszaak beginnen. ‘Wat zal ik de rechter noemen?’, vroeg Camille Cosby zich af in haar verklaring. ‘Behoorlijk arrogant, speelt onder één hoedje met de aanklager.’ Bill Cosby zelf gaf geen reactie, maar verspreidde wel de verklaring van zijn echtgenote op Twitter. De rechter sprak zaterdag beide partijen streng toe: ‘een vastgelopen rechtszaak betekent verlies noch overwinning’.

Cosby wordt ervan beschuldigd in 2004 Andrea Constand te hebben gedrogeerd en aangerand in zijn huis. Tientallen andere vrouwen zijn naar buiten getreden met vergelijkbare beschuldigingen, maar veel van die zaken zijn verjaard. Meerdere vrouwen die zeggen slachtoffer te zijn van de acteur woonden de rechtszaak bij. Ze droegen buttons met het opschrift ,,wij staan voor de waarheid”.

Sensatieverhaal

Andrea Constand beschuldigt Bill Cosby  dat hij haar seksueel heeft misbruikt. © AFP

Echtgenote Camille Cosby liet volgens Amerikaanse media na de zitting een verklaring voorlezen waarin de aanklager, rechter en journalisten er flink van langs kregen. Zo zou de magistraat onder één hoedje spelen met de openbaar aanklager. De pers zou ondertussen ontlastende informatie negeren om ,,een sensatieverhaal te verkopen ten koste van een mensenleven”.

De advocate van meerdere vrouwen die Cosby misbruik verwijten, waarschuwde de komiek niet te vroeg te juichen. ,,Als de rechtbank de volgende keer toestaat dat meer beschuldigers getuigen, kan dat een verschil maken. Met andere woorden: het is te vroeg voor een feestje, meneer Cosby”, reageerde juriste Gloria Allred op een persconferentie.

Beïnvloed

De aanklagers wilden aanvankelijk dertien vrouwen laten getuigen die Cosby van misbruik beschuldigen. De rechtbank liet maar één van die getuigen toe, omdat de rechter vreesde dat de jury anders op onredelijke wijze beïnvloed zou worden.

Cosby, onder meer bekend uit de hitserie The Cosby Show, is voorlopig nog niet af van zijn juridische problemen. Meerdere vermeende slachtoffers hebben civiele rechtszaken tegen hem aangespannen. Zo beschuldigingen twee vrouwen hem van smaad; de komiek zou hun reputaties hebben besmeurd door hun beschuldigingen te ontkennen.

Statement Camilla Cosby

Bron: Algemeen Dagblad

20 Reacties op “AD | Vrouw van Bill Cosby woest – nieuwe rechtszaak dreigt

 1. Drechi pa bosnan Tur

  Keta,
  Je spiegelt weer…
  Wees eens moedig. Zeg iets van jezelf. Niet spiegelen of naar domme inzendingen verwijzen Keta.
  Zie je wel? Je hebt vandaag ondanks jezelf, toch weer een nieuw woord geleerd van Max mijn hond: “Woef woef woef”
  Het heeft toch geholpen dus…….

 2. @Drechi pa bo gay, shi shi daarmee hebben de Russen jouw mee behandeld. Daarom weet jij alles van en dat is de rede dat zoveel blaft op deze forum woef woef woef, hahahaaaaaaaaaaa.

 3. Drechi pa bosnan Tur

  Nee Keta, niet de huisarts!
  Jouw geval is door een selecte groep specialisten behandeld. Een team van 12 professoren uit Nederland, de States, Rusland, en Frankrijk heeft een jaar lang jouw uniek geval bedstudeerd, en zijn tot de conclussie gekomen dat een behandeling met heeeeeeeeele sterke “dom makende pillen” voor jouw de beste oplossing zou zijn… Beter dan je in een gesticht voor gestoorde mensen op te sluiten en je met injecties in je hoofd te behandelen……
  Enne…
  Ik heb BEWUST geen woord over Venezuela gerept in die hele gas-business! Hoe bedoel je “geen opmerking meer?” Je halucineert Zus!!!!
  Keta, je moet die pil (denk er aan, EEN per dag!) niet met Whiskey innemen, OEN!

 4. Drechi pa bo, woef woef woef ik ken de weg naar de huisarts niet dus gebruik geen pilletjes zoals jullie. Jullie trollen zijn bezig om chaos te creëren op deze forum zoals overal de laatste tijd, maar het zal jullie weer niet lukken.

  Hebt je geen domme opmerkingen meer omtrent Venezolaanse traangas? Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

 5. Drechi pa bosnan Tur

  @Ericlaplas,
  Maar natuurlijk! En hopelijk niet alleen maar in de States hoor.
  Het omgekeerde moet echter ook van toepassing zijn.
  IK sta voor de volle 100% achter mijn eega, en zij achter mij!
  Ik ga never nooit naar Campo, zoals sommige van ons er prat op gaan op dit forum, en zou daardoor een “m…..” zijn. Dan maar “M…..” Keta.
  Ga je gang hoor. More power to you…..
  Walter en Wim ook: gaat zo door, en gij zult weet ik niet wat eten. Weten jullie wat: gaan jullie bij Mop eten…… Die eet ook alles zeg!

 6. ericlapas

  In Amerika zeggen ze; “stand by your man”. Als ik de lezer mag vervelen met een voorbeeld; Ik was laatst bij een voetbal wedstrijd en twee spelers hadden een handgemeen op het veld. De vriendin van één van de spelers schreeuwde vanaf de tribune: “Kita bo man for di mi homber, bai bati bo muhe na kas”.

 7. Drechi pa bosnan Tur

  @Keta,
  De dr heeft maar EEN “domme-pil” per dag voorgeschreven mevrouw!!!!!!!. Jij hebt er nu al een stuk of tien ingenomen. En het is nog ‘smorgens!
  Hebben jij en Bram misschien dezelfde dokter? Zal wel!!!!!
  De fabriek die die pillen voor jullie maakt gaat nooit meer failliet. Ook niet na de eerste 7 patentjaren!!!
  Jullie Dr is zeker aandeelhouder. He laughs all the way to the bank! Every day! You are his best patient! You however laugh your way into oblivion, every day.
  Whuahahhuaauhua haaaaaaa .

 8. Peter P, endeuw en Drechi pa bo lijken op dezelfde persoon. Elke woord zie ze schrijven is vies, het is gewoon een domme mensonwaardige wezen.

  Ik ben meer YdK dan jij en wij YdK zijn niet zo porko zoals jij, jouw kinderen zijn zeker criminelen zoals jij.

 9. Drechi pa bosnan Tur

  Hey Wally,

  Ben jij dan met een Curacaose getrouwd, Criminele vuilbek? Ik wens dat geen enkele vrouw, van Curacao niet, van Timbuktu niet en van Jamaica niet. Jij en Keta vinden ze te zwart

 10. Achter mannen met geld / macht aanlopen is van alle tijden.

  Het bekendste voorbeeld op Curacao is Stella van Rijn, die volledig in de kont van de crimineel Schotte kroop en daardoor met een CV van niks secretaris generaal kon worden.

 11. Dat heb ik nergens gezegd. Ik wil het je wel uitleggen.

 12. LaStiwz ik dacht dat die foto van David Luiz was, je had die foto gefotoshopt maar werd niet mooier hahahaaaaaaa tienes mala gusto. Je had zelf bekent dat je elke week naar mannelijke strippers kijkt.

  https://www.google.nl/search?q=David+Luiz&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_44nd3MnUAhWFK1AKHQ7DBLIQ_AUICigB&biw=1024&bih=638#imgrc=9wj-XsGu4s0rNM:

 13. Flauwekul daar hoef je m.i geen C vrouw voor te zijn.
  Kijk bv naar de vm Oost Europese vrouw van Trump.

 14. Postman441

  Dat de jury er niet uit kwam betekent niet dat hij onschuldig is. Lock him up!

 15. @Lastiws

  Als we de huidige vrouw van Bill Cosby, Camille Cosby, als uitgangspunt nemen, gaat de theorie van darmfloraflirter Enri sowieso ook niet op.

 16. @Enri: die vrouw viel wel mee, viel heel erg mee.

 17. Die vrouw is en was nooit mooi geweest, zij had gebrek aan aandacht en had $ tekens in de ogen maar dat zal haar nu duur uitkomen. Met proceskosten en schade vergoeding.

  Andere vrouwen weten nu wat ze staat te wachten.

 18. Is niet voorbehouden aan de Curacaose vrouw. Bij iedere vrouw /vrouwelijke partner met totale , financiele, afhankelijkheid van haar man, van golddigger tot eerzame huisvrouw zonder andere inkomsten, kunnen we deze reactie zien. Mevr Cosby weet echt wel dat haar beloved een vreemganger 1e klas is.

 19. Mevrouw Cosby doet me in alles denken aan de Curacaose vrouw.

  Totaal niet selectief in haar partnerkeuze. Als de partner maar geld heeft is hij geschikt.

  Verkrachter of drugsdealer, who cares.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *