AD | Vragen over panden Curaçaohuis

,,We moeten ons bewust zijn van het feit dat we vanwege wanbeleid uit het verleden voor enorme kosten zouden moeten hebben opgedraaid, maar ook te maken zouden hebben gehad met het verlies van meer dan 4 miljoen én van drie gebouwen.”

Willemstad – Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) Zita Jesus-Leito (PAR) moet duidelijkheid verschaffen over de plannen die het kabinet heeft met de panden van het Curaçaohuis aan de Badhuisweg, de Wagenaarsweg en de Prinsegracht in Den Haag.

In een brief aan de minister stelt PAR-Statenlid Ana Maria Pauletta vragen over de intenties van het kabinet ten aanzien van deze drie panden, of het de bedoeling is dat het Curaçaohuis weer teruggaat naar de Badhuisweg en Wagenaarsweg en hoe het zit met het onderhoud van de panden.

,,De drie panden aan de Badhuisweg en Wagenaarsweg zijn onder de waarde te koop gezet en gedurende de Statenvergadering van 26 september 2017 is de verkoop ervan stopgezet. Dit resulteerde in een rechtszaak die het land won”, zo schrijft de parlementariër in haar brief aan de minister.

,,We moeten ons bewust zijn van het feit dat we vanwege wanbeleid uit het verleden voor enorme kosten zouden moeten hebben opgedraaid, maar ook te maken zouden hebben gehad met het verlies van meer dan 4 miljoen én van drie gebouwen.”

Pauletta bezocht de panden tijdens haar recente bezoek aan Nederland.

Bron: Antilliaans Dagblad

5 Reacties op “AD | Vragen over panden Curaçaohuis

 1. Marlon en rechtstaat juliie zijn beter af met schurken boevenbende dieven dronkebroeders moordenaars leugenaars wallen gangers stommerikken zoals mfk kdnt ps. Kop van jut loopt voorop c cooper

 2. De Rechtsstaat, ik vind het heel, maaaaaar heeeeeel vervelend wat je nu schrijft. Maar ik moet daarbij ook vermelden dat ik met jou eens ben.

  Alle politici en alles wat wij doen is matig. Mihor bisa mediocre.

  4 milj down the drain. En wat hebben wij dervoor gekregen ? Nada. Net net nada.

  Dezelfde politici als Jardim zit nu bij de banco central.
  Als ik minister van financien was, dan zal ik heb uit dat gebouw donderen.

 3. Joep Meloen

  Wordt Fraudelyne Wiels nog een keer persoonlijk aansprakelijk gesteld voor deze financiele wanboel ?

 4. De Rechtsstaat

  De kantinewijf is tijdens haar recente bezoek wezen buurten nabij Scheveningen. Helaas is zij niet tot de conclusie gekomen dat hedendaags nog steeds wanbeleid aan de orde van de dag is.

  Deze struisvogel (en de hele partij PAR) denkt een enorme aanwinst te zijn voor politiek Willemstad, echter is niks (nada, niente) minder waar.

  Zij hoort gewoon ploegendienst te draaien in de Horeca.

 5. 4 miljoen ANG of EUR ?
  In ieder geval het is veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *