AD | Staten over Giro

Staten  | Antilliaans Dagblad

Van een onzer verslaggevers Willemstad – Er is op dinsdag een openbare Statenvergadering gepland over de situatie van de Girobank waar Financiënminister Gijsbertha bij aanwezig zal zijn.

Doel is om meer inzicht te krijgen in de gevolgen die de sluiting afgelopen week heeft voor de klanten.

Op woensdag is er een voortzetting van een eerder gehouden vergadering over het rapport van de Algemene Rekenkamer getiteld ‘Ministeriebreed onderzoek naar afwijkingen van openbare aanbestedingen conform geldend beleid en regels’.

Op donderdag is er een openbare Statenvergadering over het rapport van de commissie die voorbereidend onderzoek heeft gedaan naar het houden van een parlementaire enquête over Hospital Nobo Otrobanda (HNO).

Bron: Antilliaans Dagblad van zaterdag 14 december 2019

2 Reacties op “AD | Staten over Giro

 1. ……”Hoogleraar corporate governance Neetje van der Veen”…..?

  Hoogleraar Corporate Governance?
  Mag hopen dat dat dan hoogleraar is bij de UNA (UoC) is.

  Had hij de borrelende RvC kliek van Giro, hem zelf incluis, wel een spoed cursus Good Governance voor Dummies kunnen geven.

  Een Hoogleraar Corporate Governance op Curaçao als RvC lid bij Giro, en nooit aan de bel getrokken? Heeft hij een aantrekkelijke financieringsregeling bij de Giro bekonkeld ofzo? het moet niet gekker worden op deze “baranka”.

 2. Kunnen Eric Garcia (met enkelband), Stephen Capella (met zijn moeder) en Neysa Amnesia (met de overdrachtsakte van haar door Eric Garcia geschonken villa) er ook bij zijn?

  Hoogleraar corporate governance Neetje van der Veen en multi miljonair Philip Martis en het stuk stront van een accountant Anthony ‘Centje’ Cijntje, allemaal commissaris geweest bij Girobank zijn ook welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *