AD | Rhuggenaath nieuwe lijsttrekker PAR

Rhuggenaath nieuwe lijsttrekker PAR | Jeu Olimpio

Willemstad – Eugene Rhuggenaath is de nieuwe lijsttrekker en nieuwe partijleider van politieke partij PAR. Dat heeft de demissionair minister van Economische Ontwikkeling gisteravond bekendgemaakt tijdens een speciaal daarvoor ingelaste persconferentie.

Rhuggenaath vervangt demissionair minister van Gezondheid Zita Jesus-Leito als lijsttrekker en als partijleider. De partijraad van PAR hakte hierover gisteravond de knoop door.

Rhuggenaath zal de gele partij tijdens de geplande verkiezingen van 28 april aanvoeren. Tijdens de persbijeenkomst zei de kersverse lijsttrekker dat hij de lijst niet wil aanvoeren om persoonlijke redenen, maar dat hij het doet om een beter Curaçao te creëren. ,,Onze missie is duidelijk”, zei Rhuggenaath: ,,We willen stabiliteit en rust brengen.” Ook wil de partij de bevolking het vertrouwen teruggeven in de regering en overheid, lichtte de nieuwe lijsttrekker toe.

Onverwacht komt de keuze voor Rhuggenaath niet: bij de vorige verkiezingen, van 5 oktober, behaalde hij 6.431 stemmen, terwijl lijsttrekker Jesus-Leito 3.439 stemmen binnensleepte. Zita Jesus-Leito blijft betrokken bij de partij, ze is de nieuwe bestuursvoorzitter van de PAR.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Rhuggenaath nieuwe lijsttrekker PAR

  1. Goede zet, maar had al voor de vorige verkiezingen moeten gebeuren.

    Leito heeft de uitstraling van een doodgereden kat. Totaal geen leider ook.

    PAR dient haar lijst verder te screenen zodat er niet nog meer pedofiele zeteldieven in opduiken na de volgende verkiezingen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *