28 C
Willemstad
• vrijdag 19 augustus 2022

Laatste reacties


Widget not in any sidebars

AD | Paul de Geus vrijwilliger bij Belastingdienst

Omstreden KPMG-er en UTS CEO die een illegale sms en online goksector infrastructuur die nimmer belastingen afdroegen met een telecom infrastructuur faciliteerde, gaat thans ‘vrijwillig’ dezelfde goksector bij de belastingdienst faciliteren

Willemstad – Voormalig UTSceo Paul de Geus is sinds 28 april op vrijwillige basis als projectmanager voor ICT Infrastructuur en Huisvesting bij de Belastingdienst aan de slag gegaan.

In zijn nieuwe functie is De Geus belast met het adviseren en coördineren van alle activiteiten die moeten leiden tot een geïntegreerde ICT-infrastructuur bij de belastingdienst.

Als zodanig gaat hij te werk bij de Inspectie der Belastingen, de Landsontvanger en de Stichting Belasting Accountantsbureau (SBAB). Ook coördineert De Geus het project huisvesting van de inspectie en de Ontvanger in het WTC en zal hij op langere termijn de bouw van het nieuwe gebouw van de belastingdienst – eveneens aan de Regentesselaan – begeleiden.

In een mail aan collega’s maakte Jamila Isenia, hoofd van de inspectie, de komst van De Geus bekend.

Bron: Antilliaans Dagblad van 7 mei 2020

Naschrift KKC

Medio 2006 benoemde ex-communicatie minister Kenneth Gijsbertha UST consultant Paul de Geus als CEO van UTS. Tot vorig jaar verdiende Paul de Geus (UTS) nafls 1.144,274 (2019) per jaar. Wat hij daarnaast bij datacentrum CTEX/Dataplanet verdiende is niet bekend geworden.

UTS CEO Paul de Geus nam in 2006 het roer van UTS over op benoeming van ex-communicatieminister Kenneth Gijsbertha conform ‘Gijsbertha-norm’ | AD 2006 08 03
UTS overheids-nv directeur Paul de Geus werd voor het uitvoeren van zijn publieke taak met publiek geld het meest vorstelijk beloond met nafls 1.144.247 gulden per jaar. Dat is bijna 100.000 gulden bruto per maand: “geen commentaar” | Extra
salaris loonstrook Paul de Geus (UTS) 20190420 nafls 1.144,274 | balkjes

salaris loonstrook Paul de Geus (UTS) Franklin Sluis (BTP) Philip Martis (SVB) en Yamil Lasten (Curoil) | b… by Black Lion on Scribd

Artikel delen

56 reacties

 1. Projectmanager voor ICT Infrastructuur en Huisvesting bij de Belastingdienst.

  Laten we het aan de andere kant zien. Deze functie zou ook door een Ydk kunnen worden gedaan die wel de kwalificaties en ervaring zou hebben.
  Geef de YDK die hier wonen of in het buitenland en die wel kwaliteiten hebben de kans dit soort werk te doen!

 2. We hebben de laatste tijd een nieuw verschijnsel bij de overheid: “vrijwilligers” die onder het mom van een steentje bijdragen, bij de de staats NV’s rondlopen?

  Ik heb nog nooit iemand een steentje zien bijdrsge, heb ze vooral miljoenen zien wegdragen….

 3. Zo’n beetje toe de Geus begon bood de KPN honderden miljoenen- euro’s om te investeren in de UTS en deelgenoot te worden.
  Het is verkocht voor 125 miljoen, alle resterende branches …….

 4. Kreeg net toevallig bericht van de belastingdienst dat er een ‘storing’ is in het aangifteportaal.
  Is de Geus al aan de ‘slag’ gegaan??

 5. Uiterst vreemde aanstelling. Zou het geen aanbeveling verdienen eerst eens vast te stellen hoe de organisatie van de belastingsdienst er de komende 10 jaar uit gaat zien. Pas dan kun je vaststellen wat je nodig hebt aan ICT en huisvesting.
  Pas na uitkomst van dit onderzoek personen aanstellen die beschikken over de juiste persoons- en beroepskenmerken om aan de uitvoering van de plannen te werken. Bij voorkeur landskinderen die elders hun sporen hebben verdiend.

 6. WAARSCHUWING!

  We naderen het aantal van 50 x Paul de Geus bashen.

  Bij 50 volgt een week schorsing door de commentpolis.

 7. @Rene:

  Zie je deze man al aangewezen worden als CEO Microsoft ? Een man met noch ervaring noch expertise op ICT gebied. De koers van Microsoft aandelen zou binnen no time kelderen naar all-time lows.

  Maar blijklbaar is deze man “geschikt” voor de functie : projectmanager voor ICT Infrastructuur en Huisvesting bij de Belastingdienst.

 8. ….”Zelf in Nederland vergoedde de Curacaose overheid de kosten van hun inwoners door middel van een fonds van meer dan Naf 300 miljard”….. die Nederland heel rijk zou maken

  De Curaçaose overheid met haar inwoners produceren een BNP van Naf 4 miljard….

  Waar komen die andere Naf 296 miljard vandaan?

 9. Paul de Geus en de andere directeuren werden altijd door de Curacaose overheid betaald. Nederland betaalde NOOIT iets aan iemand. Zelf in Nederland vergoedde de Curacaose overheid de kosten van hun inwoners door middel van een fonds van meer dan 300 miljard antilliaanse guldens die Nederland ontzettend rijk maakte. Dus de’Nederlandse belastingbetaler’ betaalde geen moer aan niemand want de boeren in Nederland hadden nooit wat. Amerika hielp ze altijd en toen PAR voor het eerst aan de macht kwam gaven ze al de miljarden die voor de Curacaonaars bestemd waren aan de zeer arme Nederlanders die op Curacao kwamen wonen en werden ze natuurlijk rijk en nu is al het geld op. Nu zijn de Nederlanders weer arm.

 10. …..”Ja, UTS was verliesgevend, maar is dat De Geus aan te rekenen?”….

  @Brian S. Onze toppers is nooit wat aan te rekenen, bezijdens de 1.5 miljoen.
  Het is altijd decschuld van een snder, meestal de makamba.

  Echte leiders nemen verantwoordelijkheid, de Geus kan gestudeerd zijn, maar managen en sturen, dat is wat minder goed gelukt.
  Komt allemaal door slavernij en kolonisatie..

 11. Ja, UTS was verliesgevend, maar is dat De Geus aan te rekenen?

  Hij was toch de grote Directeur daar? Dan mogen we toch wel hopen dat hij er wat aan had kunnen doen? IPV was hij druk bezig om vriendjes en vriendinnetjes op leuke posities bij UTS te plaatsen,

 12. ….”John Bash heeft dezelfde bloedgroep als Philip Martis en Franklin Sluis”….

  LOL @Wim, ik denk eerder van de bloedgroep van Franklin Sluis : Hij was degene die zei dat hij gewoon het bedrag geaccepteerd had zoals het in het contract stond.
  Geintje @JB

 13. ‘En als een gemeente bereid is om mijn bedrag in het contract te betalen, wie ben ik om te zeggen van joh, dat moet je niet doen.’

  John Bash heeft dezelfde bloedgroep als Philip Martis en Franklin Sluis.

 14. @John Bash het kan best zijn dat je een “prima” service genoot bij UTS. En dat er consultants geld verdienen aan de overheid met relevante expertise, tot daar aan toe. Je hebt het tevens, over mensen op dit forum die alles en iedereen maar (blijkbaar onterecht) afzeiken.

  De beste man ( de geus) verdiende nafls 1.144,274 (2019) per jaar. Maar het liep organisatorisch administratief en op heel veel andere vlakken binnen de UTS echt niet zo vlot als jouw service.

  Ondanks alle expertise in huis, was er heel veel inefficientie, en chaotisch beleid, en werd er bij UTS heel veel Adm.Org. en Juridische expertise ingehuurd, die allerlei projectjes uitvoerden daar.

  Projectjes en Juridische consultants waarvan gezegd werd dat dat met de denkkracht die daar aanwezig was, en waar ook flink voor werd betaald, deze zaken intern eigenlijk prima en met gemak geklaard kon worden.

  Maar het is natuurlijk makkelijk als inefficiente en ongeorganiseerde UTS manager ( net als Ministers) om de vervelende uitzoekklusjes, die zich zijn gaan opstapelen, door eigen wan beleid, uit te besteden aan aan allerlei consultants zoals deze gewiekste Juridische adviceuze.

  Tuurlijk heeft deze juridische adviseuze haar slag dik geslagen, en hard gelachen om de inefficientie, en het gemak waarmee ze haar uren kon “weg” schrijven en overschrijden, waarvan toch niemand zicht op had of goed of kritisch op Controleerde.

  Deze Juridische adviseuze heeft bij UTS een hoop binnen geharkt, (vernomen “van de Bron”) en daarmee een mooi grachtenpandje kunnen kopen en vele dikke en dure uren geschreven waarvan ze nooit goed op konden controleren, niet zo ethisch van deze juridische dame,

  Maar waarschijnlijk dacht ze net als jij @John Bash zoals je het volgens eigen zeggen ervaren hebt: er is geen betere instantie dan de overheid, bij wie je een poot kan uitdraaien.

  Moraal van het verhaal: Zo efficient, doeltreffend en geregeld was het daar echt niet onder de Geus, het tegengestelde juist.

 15. Toch benieuwd hoe dat arbeidsrechtelijk zal worden geregeld?

  En is de Geus wel de juiste man? UTS apparatuur is verouderd omdat de Geus hier niet in wilde investeren. Wel gingen er miljoenen naar het Ctex fiasco.

 16. Service bij UTS/TDS, toen ze nog zelfstandig waren, was ok. Men deed niet moeilijk om decoder van tv te vervangen. Had een keer storing met internet. Mailtje gestuurd en binnen 2 uur stond er een monteur voor de deur en heeft de internet lijn adequaat gerepareerd. Alleen het verhuizen van abonnement, duurde wel te lang. Bij de uts winkel deelde men mij mede dat het 14 dagen duurt om een verhuizing in orde te maken. Op advies van een medewerker, heb ik de de Geus zelf een mailtje gestuurd en door hem werd, nadat hij gebeld had, toegezegd dat het binnen 2 dagen geregeld zou worden. En inderdaad. 2 Dagen later een monteur voor het hek om de aansluiting in orde te maken.
  Ik was ook een tijdje vrijwilliger in een ziekenhuis. Boeken rondbrengen, koffie en thee rondbrengen enzz. Moet ik dan ook een expert zijn in literatuur en koffiezetten?
  Maar een aantal van de mensen op dit forum vinden het, denk ik, een sport om alles en iedereen af te zeiken.
  Ben zelf diverse malen als adviseur/consultant voor reorganisaties ingehuurd door diverse gemeenten in Nederland, terwijl ze de voorstellen die ik deed allemaal zelf hadden kunnen bedenken. Ik weet wel dat je er een aardig bedragje mee kon verdienen. En als een gemeente bereid is om mijn bedrag in het contract te betalen, wie ben ik om te zeggen van joh, dat moet je niet doen. Kon ze allemaal uitlachen, want de reorganisaties vielen altijd hoger uit. Want ik moest natuurlijk wel betaald worden. Mijn ervaring is: er is geen betere instantie dan de overheid, bij wie je een poot kan uitdraaien.

 17. Hier hezelfde. Nooit “problemen” met UTS gehad. Weleens een storinkje maar dat werd altijd keurig binnen een paar uurtje netjes opgelost.

  Ik heb een 32 MB down 5 MB up abonnement en krijg via vaste aansluiting meer dan 32 MB up en rond tussen de 4,5 en 5,5 MB up. Niets te klagen dus.

  Modem of router kapot, even naar Brievengat en een uurtje later een nieuwe met monteur of telefonisvhe ondersteuning.
  Vaste telefoon: nog nooit problemen gehad.

  Het enige, gezien de monopoliepositie, is het abonnement wel wat aan de dure kant.

 18. @Rene zegt:….”Ik heb al jaren vaste en mobiele telefoon vam UTS, en ook internet. Zelden een probleem mee gehad,en als er een probleem was werd dat snel en vakkundig opgelost”….

  Ondanks de Geus waarschijnlijk LOL.
  waar is UTS nu, waar zijn de miljoenen in Suriname?

  Ik heb ook nooit problemen met mijn waterleiding, aansluiting, heb al jaren een aansluiting. en als er een lekkage is zijn ze er binneneen dag. Maar het is wel een grote puinhoop bij Aqualectra.

 19. Ik heb al jaren vaste en mobiele telefoon vam UTS, en ook internet.

  Zelden een probleem mee gehad,en als er een probleem was werd dat snel en vakkundig opgelost.

  Maar de azijnzeikers zij zeikten voort.

 20. ……Doet de Geus het voor een miljoen, is het niet goed”……

  Pffffff…. Natuurlijk is het niet goed @Rene, voor die miljoenen heeft hij niets dan brokken gemaakt.

  UTS weg
  Slechte service
  Niet productief
  Niet rendabel
  Een typische politieke directeur.
  Neergezet als vinger in de pap.
  Wat is zijn meerwaarde geweest?
  Wat is zijn rendement geweest?
  Wat heeft hij echt gedaan?
  Corrigeer me als ik fout zit.

 21. Trui heeft helemaal gelijk.

  Doet de Geus het voor een miljoen, is het niet goed.

  Doet hij het voor niets, is het ook niet goed.

  Azijn blijft de favoriete drank van de reageerders beneden.

 22. ….”Een antwoord dat hij het Curaçaose volk iets wil teruggeven moet als lariekoek niet geaccepteerd. worden”…..

  @Marco. I.d.d. dat 8s zoiets als een Bankier die zegt dat hij je rente betaalt als je een hypotheek bij hem afsluit.

  Waarschijnlijk loodst hij bussen vol consultants diehet driedubbele vragen , waar hij dan een dikke k8ck back voor krijgt.

  Wat heeft de Geus, die zogenaamd zo gestudeerd is echt als leider gedaan voor Curaçao? Behalve UTS door de vingers laten glippen.

  Een gevalletje E. Ys …die ook brokken achter zich heeft gelaten….

 23. Schaamteloos blijft de corrupte elite ons voorliegen en ons land leegroven.

  Nederland aub geef geen geld, geen leningen voordat de hele politieke toplaag met familie en vrienden definitief is vervangen met nieuw bloed zonder connecties met de corrupte kliek

 24. Is er dan niemand die openlijk aan Rhuggenaath vraagt welke competenties De Geus bezit op IT-gebied welke hij kan inzetten ten behoeve van de Belastingdienst? En waarom hij dit als vrijwilliger , dus onbezoldigd doet? Een antwoord dat hij het Curaçaose volk iets wil teruggeven moet als lariekoek niet geaccepteerd. worden. En: een vrijwilliger wordt nooit in een organisatie als werknemer opgenomen en heeft geen bevoegdheden en krijgt geen vergoedingen. Doet het werk geheel pro deo.. Klopt dat ook in het geval De Geus? Of moet hij alleen luistervink/belangenbehartiger voor deze of gene spelen en het vaste personeel schrik aanjagen? Rare gang van zaken.
  ( Knops let op! Ze zijn weer/ nog steeds bezig).

 25. Laten we hopen dat iedereen hier de klappen van de zweep kent, het begint gratis en over 2 á 3 jaar horen we dat hij met een paar miljoenen is beloond.

 26. @Bolivar klopt idd de Geus inheeft geen universitaire IT opleiding dus is de vogel ongeschikt.
  Maar wel de ‘partner’ van ex miss Curaçao van de MAN dus de cirkel is hiermee rond.
  We blijven gewoon goed zorgen hier voor deze pappenheimers . Nothing ever changes.

 27. McW cs kijken ook op de KKC, verder stond er een aardig ingezonden artikel zaterdag in het AD waarbij expliciet de naam McW werd genoemd, dus ik denk dat haar is geadviseerd haar LinkedIn pp aan te passen.
  Lol hoe dit volk de mensen onderschatten, een pipo is er nix bij .

  @William (e.a): graag ophouden met het plaatsen van emoticons. Ik krijg hierdoor onnodige meldingen. We zijn aan het uitzoeken dat emoticons niet geplaatst kunnen worden, maar tot die tijd, graag geen emoticons.

  Bedankt,

  Commentpolis

 28. “Tot vorig jaar verdiende Paul de Geus (UTS) nafls 1,144,274 (2019) per jaar.

  In zijn nieuwe functie is De Geus belast met het adviseren en coördineren van alle activiteiten die moeten leiden tot een geïntegreerde ICT-infrastructuur bij de belastingdienst.

  Als zodanig gaat hij te werk bij de Inspectie der Belastingen, de Landsontvanger en de Stichting Belasting Accountantsbureau (SBAB). Ook coördineert De Geus het project huisvesting van de inspectie en de Ontvanger in het WTC en zal hij op langere termijn de bouw van het nieuwe gebouw van de belastingdienst – eveneens aan de Regentesselaan – begeleiden.”

  @Trui:

  Heeft De Geus benoemd als adviseur en coördinator van ICT-infrastructuur enige achrergrond en/of expertise op het ICT gebied ?

  Een persoon benoemd tot een dergelijke, verantwoorde positie moet niet alleen een achtergond hebben op ICT gebied maar moet ook een expert zijn op het gebied.

  Deze gast is none of the above.

 29. De Geus moet zich verantwoorden voor de honderden miljoenen die hij in Suriname verbrast heeft. Hij en de hele KPMG clan die hier ook bij was…, en de CFO van UTS die er bij stond en er naar keek. En al die consultants…..

 30. De slager die zijn eigen vlees keurt. Ik wil ook wel mijn eigen belastingaangifte 2019 en die van mijn vrienden accoderen. Zeker als ik de bonus voor de verkoop van een bedrijf moet opgeven.

 31. De videotheken zijn ook het slachtoffer geworden van de omstandigheden ik denk niet bepaald dat de geus hier invloed op heeft gehad.

 32. Tilly Pikerie is net zoals Paul de Geus een slachtoffer van omstandigheden…

  Franklin Sluis moet zich ook super rot hebben gevoeld toen hij zijn salaris aanbod ontving…

 33. Ik heb het gehad met de ongefundeerde kritiek op De Geus, en verdwijn voor een week van dit forum.

  Wat ook de schorsingstermijn voor Tilly Pikerie bashen is, dus:

  Tilly Pikerie, couch potato, lanta para i bai traha jij parasiet van de overheid.

 34. Pfffff @ LOL, Trui weer in de bocht hoor, corrupt is corrupt, en al die mooie argumenten daar kan je zelfs een notoire domoor als ik niet mee van de wijs brengen.

  De Geus is de incarnatie van alles wat er mis is op dit corrupte eiland.
  Noem me dom zoveel als je wilt, die terminologie ontkracht mijn stelling voor geen milimeter…

 35. “De Geus kon dat bij UTS niet omdat de Terror Cova lookalikes in de vakbonden daar dat niet alleen konden tegenhouden, maar ook bij iedere CAO onderhandeling met nog absurdere eisen kwamen.”
  maar moet je dan niet gewoon zelf de handdoek in de ring gooien en opstappen? Bob traa had ongetwijfeld een riant salaris, maar was bereid weg te lopen. Als je een echte topper bent, zijn er altijd kansen bij instellingen die wel INTEGER handelen. Kennelijk was De Geus niet zo’n topper…

 36. Nogmaals voor de notoire domoren, riant in de meerderheid op dit forum:

  Technologie verandert markten. Vroeger had je in iedere straat 2 videotheken. Nu niet 1 meer.

  Als inkomsten uit telefoneren stoppen moet je inkrimpen. De Geus kon dat bij UTS niet omdat de Terror Cova lookalikes in de vakbonden daar dat niet alleen konden tegenhouden, maar ook bij iedere CAO onderhandeling met nog absurdere eisen kwamen.

 37. …..”Wat meer respect voor De Geus. Hij heeft meer opleiding genoten dan de hele MFK en KdnT fracties in de Staten bij elkaar”…..

  Dat is geen rechtvaardiging voor zijn corrupte ethos.
  Bovendien: Een goede opleiding genieten en een goed leider zijn ,hoeven niet perse samen te vallen.

  Hij was een beroerde leider, in alle opzichten: Organisatorisch, visionair en ethisch deugde hij niet, ondanks al zijn titels…

 38. “maar wie weigert een miljoen als hem een miljoen geboden wordt?”
  Franklin Sluis in ieder geval niet. Die is zo integer geweest om niet over zijn salaris te gaan onderhandelen!

 39. Wat meer respect voor De Geus. Hij heeft meer opleiding genoten dan de hele MFK en KdnT fracties in de Staten bij elkaar.

  Ja, UTS was verliesgevend, maar is dat De Geus aan te rekenen? Zelfs de mondi heeft tegenwoordig WiFi, dus getelefoneerd – vroeger de belangrijkste inkomstenbron van UTS – wordt er niet meer.

  En wat te denken van de Terror Cova’s bij UTS? De Geus heeft altijd geweten dat er drie maal zo veel mensen bij UTS op de payroll stonden tegen drie keer te hoge salarissen, maar dat krijg je als je de macht aan de vakbonden (en politiek) laat.

  Ja, De Geus ontving een belachelijk salaris, ironisch genoeg goedgekeurd door RvC voorzitter Gijsbertha die nu met de Gijsbertha norm komt, maar wie weigert een miljoen als hem een miljoen geboden wordt?

  En lees de loonstrook hierboven eens: van die miljoen ging meer dan de helft naar de belastingdienst, heeft De Geus niet eens op zijn rekening gehad.

 40. …..”In het rijtje van totaal incompetente nietsnutten, verdient deze klaloper zeker een plaatsje in de top 3″……

  Volgens mij moeten er @ODN in die top 3 veel meer plaatsen ingeruimd worden…voor elke overheids NV een stuk of 3 …

 41. In het rijtje van totaal incompetente nietsnutten, verdient deze klaloper zeker een plaatsje in de top 3

 42. Komt heel geloofwaardig over zeg. En wij geloven dit. Zou wel kunnen, heeft zoveel (verdient) bij UTS, dat hij ondanks corona safe is.

 43. Onbezoldigd kan wel zijn ook trucjes voor. Hij wel maar zijn assistenten niet hij heeft er twee en die moeten dan allebij naf 500 000 op hebben. Of zo iets. Deze mensen hebben naar 1 soort passend werk, gangen moppen in de mooie toekomst, en dat hoeft niet eens vrijwillig te zijn.

 44. Alweer oude garde.
  Hij heeft UTS niet kunnen reden. Kreeg vele jaren hiervoor, maar het lukte hem niet. Speelde een een tweetje met KPMG.
  En zie nu. Hij begint een tweede leven.

 45. De LinkedIn page van Chanel doet denken aan die van Fraudelyne!

  Paul De Geus is als een printer. Je haalt hem zo goed als gratis in huis, maar betaalt je vervolgens blauw aan de inkt.

  Paul de Geus is ook als je schoonmoeder. Zou even een nachtje komen logeren maar je krijgt haar daarna niet meer de deur uit.

 46. ……”De LinkedIn pagina van Chanel Thijssen is gewijzigd.
  Haar “baan” is gewijzigd in “stageplek””…

  @LastiwZ Een stageplek in de hoogste schaal zeker, en ze mag daarna zeker ook 2 jaar met studieverlof…. met haar stagebezoldeging

 47. Er zit iets in de lucht of het water.

  Chanel Thijssen werkt volgens haar LinkedIn pagina ook al als vrijwilliger:
  Crisis Team Volunteer at Directorate of Risk Management & Disaster Policy

 48. De Geus, nog zo’n dikbetaalde directeur die in een derde wereldland als Haïti zelfs nog zou afgaan als een gieter. Net als Romero , die afging als een “gieter” met zijn Noodregeling.

 49. Zeer waarschijnlijk met een riante onkostenvergoeding…
  En weer zorgt Gijbertha dat een vriendje wordt geholpen.

 50. Een vrijwilliger krijgt normaal gesproken weinig of niets uitbetaald. Klopt dat in dit geval ook?? Of komt er via een omweg toch wat in zijn zakken terecht??

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken


Widget not in any sidebars
- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...