AD | PAIS: ‘Gedrag Wiels werpt schaduw over kabinet’

Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels maakt van Curaçaohuis een familiebedrijf

PAIS: ‘Gedrag Wiels werpt schaduw over kabinet’

Willemstad – Coalitiepartij PAIS heeft een lijstje opgesteld van onderzoeken die zijn ingesteld door Soab, maar waarvan het onderzoek nog niet bekend is. Ook het onderzoek naar Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels staat op dit lijstje.

,,We hopen dat het onderzoek binnenkort klaar is en dat het rapport duidelijkheid verschaft over wat partij Pueblo Soberano hiermee moet. Als het onze minister was, hadden wij allang maatregelen genomen”,

stelt partijleider Alex Rosaria van PAIS.

Sinds het aantreden van Marvelyne Wiels, in juni vorig jaar, stapelen de incidenten zich op, met de ruzie tussen directeur Ann Groot-Philipps en Wiels als laatste uitspatting.

De regering maakte gisteren bekend dat Groot-Philipps per februari een adviserende functie krijgt, maar onduidelijk is of zij als directeur van het Curaçaohuis nu ook het veld zal ruimen.

Zeer kwalijk noemt Rosaria de uitlatingen van Wiels over een touw dat haar broer Aubert Wiels zou moeten halen.

,,We keuren het gedrag van Wiels niet goed, niemand is perfect maar het is vreemd dat het telkens weer om dezelfde persoon draait. Gevolmachtigde minister moet een bruggenbouwer zijn, zij is de vertegenwoordiger van Curaçao in Nederland.”

Bron: Antilliaans Dagblad
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

3 Reacties op “AD | PAIS: ‘Gedrag Wiels werpt schaduw over kabinet’

 1. Tuna,

  Misschien was het wel verstandig om even een pas op de plaats te maken?
  als dit kabinet valt en MFK en MAN weer met miljoenen Nafjes de kiezers gaan omkopen met geld en een hoop loze beloftes dan is het gedaan met Curacao.
  Natuurlijk is de voodooprinses de grote rotte appel in dit kabinet, maar Asjes heeft bepaalde zaken afgesproken met deze prinses, waardoor hij met handen en voeten gebonden is.
  ik moet er niet aan denken dat we een echt maffiakabinet gaan krijgen.

 2. Medio December 2013 hebben de partijvoorzitter van PAIS de heer Franco en partijleider Rosario een gesprek gehad met Wiels en Asjes, de conclusie was dat het het “allemaal wel klopte” wat Wiels beweeerde vwb haar CV en dergelijke en PAIS zag geen noodzaak om er wat aan te doen. Dit was uiteraard een achterkamer gesprekje.

  PAIS heeft toen het grootste deel van zijn kiezers al verloren. Het partij programma waarin integriteit en dergelijke als de hoofdmoot werd opgevoerd was te niet gedaan en Pais bleek geen haar beter dan anderen.

  Nu zijn ze bezig met damage control en zieltjes winnerij door symbool politiek, want meer is het niet.

 3. Abraham Mossel

  schaduw is nog netjes uitgelecht, ik zou het eerder een constante zonverduistering willen noemen. Ik heb uit goede bron vernomen dat als froudelyn Wiels het Curacrimhuis betreed er geen mens meer te zien en te vinden is, ze verstoppen zich allemaal in de kelder zonder licht en komen er pas weer uit als ze is weg gegaan om te schoppen in de binnen stad. Hoe zit het eigenlijk met die verbouwing voorschotten b.t.v. het oude Curaçaohuis aan haar neef, meneer Jasjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *