28 C
Willemstad
• donderdag 29 september 2022

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

Nu.cw | Vluchten gecanceld wegens orkaan Ian

Luchthavens en vliegtuigmaatschappijen annuleren vluchten vanwege orkaan Ian. Onder andere luchthaven van Aruba en American Airlines annuleren vluchten naar Florida en de westelijke Caribische luchthavens. American Airlines...

RO | Ruim 33 miljoen euro voor duurzame elektriciteit Caribisch Nederland

Het kabinet stelt 33,6 miljoen euro beschikbaar voor een versnelde overstap op duurzame elektriciteit in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Daarmee wordt binnen 3 jaar gemiddeld zo’n...

RTL | Van alle Nederlandse gemeenten zal Bonaire als eerste onderlopen

Welk stukje Nederland zal het eerst in zee verdwijnen door de stijgende zeespiegel? Het antwoord is niet één of andere laaggelegen polder, maar het wordt waarschijnlijk Bonaire....

AD | ‘Op naar 2600 handtekeningen’

Handtekeningenactie Julius Koko aangifte Dricoma en Hector Henriquez | Jeu Olimpio

Willemstad – Organisator Julius Koko van de handtekeningenactie bij het Wilhelminaplein wil volgende week 2.600 handtekeningen bij het Openbaar Ministerie inleveren.

Tegelijkertijd wil hij aangifte doen tegen Dricoma en Hector Henriquez B bv voor hun aandeel in het leveren van vlees en andere producten waarvan de vervaldatum is verstreken.

Koko organiseerde afgelopen woensdag naar eigen zeggen een succesvolle actie waarbij er ruim 700 handtekeningen zijn verzameld. ,,Ik heb 200 formulieren, op ieder formulier is er ruimte voor 13 handtekeningen. Er zijn veel aanvragen van mensen die formulieren willen hebben om te tekenen. Daarom ga ik ervan uit dat ik volgende week woensdag de beoogde 2.600 handtekeningen binnen heb”, aldus Koko in gesprek met deze krant.

De opkomst bij de handtekeningactie was goed, zo legt de organisator uit. ,,De actie vond een dag voor Hemelvaartsdag plaats. Met alle communiefeesten die er op die dag zijn, hebben mensen het wel druk. Toch zijn ze naar een manifestatie gekomen waarbij ze niets te drinken of te eten hebben gekregen. Zelf was ik heel erg verrast om te zien hoe mensen vanuit alle lagen van de samenleving langs zijn gekomen om hun handtekening te plaatsen. Ik heb jongeren, volwassenen en bejaarden gezien. Wat mij heel erg raakte, was een oude vrouw van ik schat 80, die al strompelend naar een van de tafels liep om haar handtekening te plaatsen.”

De organisator is vastberaden om aangifte bij het OM te doen. , De afgelopen week verklaarde woordvoerder Serphos dat het OM pas in actie kan komen wanneer alle andere middelen zijn uitgeput. Maar daar ben ik het niet mee eens. Het OM hoeft niet te wachten, daarom gaan wij nu aangifte doen. De aangifte is gericht tegen Dricoma en Hector Henriquez B bv. Het verkopen van levensmiddelen die schadelijk kunnen zijn of de mogelijkheid bieden om dat te doen, is bij de wet verboden.”

Bron: Antilliaans Dagblad

Artikel delen

18 reacties

 1. Enriketa,
  Mi a kaba di promove abo y Peter P pa “Buraku di…. Eerste Klasse!
  Si bo sigi chupa asinaki, bo por jega hastaGeneral………. 🙂

 2. @enri

  Dat doe je goed jochie!

  Nogmaals:
  Wij begrijpen je pijn. Verwar geen schuld met schaamte, jij kon er echt niets aan doen, jij treft geen blaam.
  Schrijf gewoon al je verdriet van je af op dit forum. Wij staan achter je, hier ben je veilig en hoef je je voor niemand meer te schamen.

 3. Drechi pabo culoroto abo gusta fistfuck den bo Chang chang!!!!!!jullie zijn uit om deze forum uit de lucht te halen hahahaaaaaaaaaaaaa.

  Trillingsniveau van jullie lichaam (duisternis) is van 2D niveau. Ik zit op 5D. Stem di buriku no ta jega shelu.

 4. Lolin!!!
  Bo di bo no ta reakshona riba nada di mi mas……. Chang chang!!!!!! Ta kiko e kos ku bo a kaba di hasi ei ta anto? Bo ta L….. ku no tin kaminda di pone…!
  Eric tambe a bisa 🙂 🙂

 5. Dracoma, schadevergoeding eisen van Coco 2600 handtekeningen a ANG 1000,00 per handtekening ANG 2,6 miljoen vermeerderd nog te bepalen materiële en immateriële schade.

 6. Hahahaaaaaaaa Drechi pa bo jij bent een mamaguevo y jala bolas bo me sa di ken. Dus die echte CHUPADO bent jij hahahaaaaaaaaa.

  Van mij mag “Willem Hoogesteger” 100x levenslang krijgen. Ik ben meer YdK dan jij, jullie willen Dushi Korsou in de zelfde richting manoeuvreren als Sint Eustacius.

  Jullie zijn niet anders dan een roversbendes. je moet je diep en diep schamen. Jullie rovers (y sobra estafadornan) hebben het eten van alle kinderen gejat en de armoede op Curaçao bevorderd.

  Kijk niet verder dan jou neus lang is.

 7. Drechi pa bosnan Tur
  wat een onzin kwak je uit .
  CoCo klinkt gewoon wat het is een witte massa met wit troebel water erin -zeer goed voor de huid en te vinden in vele cosmetica-een geliefd product .
  Dus wat heeft dat met discriminatie te maken?
  Of gaat het om de AAP en de COCO’S NOOT?

 8. Enriqueta,

  “Coco” klinkt “zwart” dus toe maar!!!!

  Ik hoor je echter niets, maar dan ook niets zeggen over “Willem Hoogesteger” die zijn (zwarte) vrouw heeft (laten?) vermoorden. Dat is een blanke naam, dus dan hoor je deze CHUPADO niet!!!
  Ik zeg het nogmaals: Enriqueta is een aanfluiting voor echte YDK!!!!!
  CHUPADO MAYOR!!!!

 9. Als je een ruimte huur aan anderen ben je niet verantwoordelijk wat ze in die ruimte opbergen.

  Justitie kan ook niet jouw huurhuis binnenvallen zonder een rechtelijke bevel.

  Volgens mij heeft Coco een probleem met Dricoma, misschien ook met OM voor valse aangifte.

 10. Dus Willempie -je bent een auto verhuur bedrijf en je verhuurde auto die is geretourneerd staat op je erf en men vind er een wapen of drugs in–JE BENT DUS DE KLOS ??? werkt niet echt zo he figuur.
  Bosonan mester stop di papia kaka .

  ps Heb nooit over zo’n raar verhaal van kippevlees van CUR-NED gehoord met coke -lijkt mij nogal erg sterk dat zoiets iemand zou doen terwijl de kip prijs wereld wijd uit Europa ongeveer het laagst is-nogal onlogische zaken handel.

 11. Willem de leugenaar weet absoluut niet waar het over gaat -En Nee Dricoma is niet verantwoordelijk voor alles wat in en uit gaat-De klant heeft zijn eigen standplaats -brengt / haalt dagelijks goederen -en natuurlijk als wij vermoeden hebben van goederen die niet door de beugel kunnen zullen wij controleren en eventueel maatregelen nemen-En mr Willem weet niet waar het over gaat -dus AUB geen achterlijke opmerkingen maken. Alle instanties op dit moment hebben versies die absoluut niet kloppen-
  En ja die KOKO en anderen die ongefundeerd leugens in de wereld hebben gebracht zullen allemaal een voor een aangepakt worden.
  Juultje Kokosnoot is een beroeps opstoker-betaald door wie dan ook-beter vraagt hij een beurs aan en gaat beginnen met een huishoudschool opleiding en probeert zich zo omhoog te werken.
  Heeft zeker nog geen zesde klas gehaald zodat hij fatsoen zou tonen om niet gewoon allerlei leugens rond te bazuinen op Facebook wat nogal zielig overkomt.

 12. Dus Dricoma is zich van geen kwaad bewust? De vracht kan zonder controle bewaard worden? Wat als het later blijkt dat het niet om vlees maar b.v. uit wapens en/of drugs bestaat?Wie is dan verantwoordelijk?Degene waar het gevonden is,is vlgns de wet verantwoordelijk.
  Dhr.Julius Koko hoef helemaal geen excuses te vragen dat is de wereld op zijn kop.Denk maar langer dan je neus lang is.Wij trappen er niet in.

  DRACOMA IS NET ZO SCHULDIG ALS HECTOR HENRIQUEZ
  GING IN HET VERLEDEN GEEN COCAINAE IN KIPPEVLEES VRACHT VAN DRICOMA NAAR NEDERLAND? DRICOMA LEERT HET BLIJKBAAR NIET AF.GEEN CONTROLE OP ZIJN VRACHT?

 13. De manager van Dricoma is door de slijk gehaald op Faceboek en van alles beschuldigd-beschuldegingen die nergens op slaan en gewoon pure leugens zijn. Hiertegen moet eens een duidelijke wetgeving komen-zodat onderontwikkelde schreeuwers niet zomaar mensen kunnen beschuldigen en beledigen zonder daar zelf voor te boeten.
  Volgens insiders heeft deze onverlaat KOKO nooit zelfs de moeite genomen om kontact op te nemen met het bedrijf.
  Koko staat bekend als iemand die te huur is voor Lawaai te maken-hij denkt zelf dat iedereen bang van hem moet zijn omdat meneer uit de Koraal Specht kolonie komt.
  Wel hij heeft zich denk ik hiermee vergist- die lui die hij met al die leugens heeft aangevallen- die zijn geen kleutertjes die naar Kokootje zijn geschreeuw zullen luisteren
  Als ik Koko wat zou ik heeeel snel op zijn blote knieen Sory gaan zeggen.

 14. Dricoma kan ook een aanklacht indienen tegen Coco, Dricoma verkoopt zelf niets maar is een bedrijf dat koelfaciliteiten aan derden verhuurt.

  Dus het bedrijf is niet verantwoordelijk voor de goederen van klanten die daar worden opgeslagen. De aangekondigde manifestatie van morgen is niet op zijn plaats, omdat Dricoma zelf niets verkeerd heeft gedaan.

  Dricoma is niet verantwoordelijk voor de spullen die zijn huurde daar bewaren en of opslagen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -