28.2 C
Willemstad
• vrijdag 17 september 2021 22:45

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Najib Amhali belandt op Curaçao in nachtmerrie: ‘Man met mes rende op me af’

Suzanne Borgdorff | Algemeen Dagblad

Najib Amhali belandt op Curaçao in nachtmerrie: ‘Man met mes rende op me af’| ANP

Cabaretier Najib Amhali (48) is tijdens zijn vakantie op Curaçao slachtoffer geworden van een gewapende overval. De daders renden met een mes op hem af en bedreigden een vriend van Amhali met een vuurwapen.

Tijdens een telefoontje met het bedrijf van zijn huurauto stopte een auto met daarin een gemaskerde man naast Amhali. ,,Hij had een mes, rende op me af. Ik schrik en ren een stuk. Dan hoor ik een vriend ook in paniek roepen. Ik draai me om en zie een andere man met een pistool’’, beschrijft hij het heftige voorval op Instagram.

- Advertentie -

Amhali, die met zijn vrouw Niama en zoons Noah (7) en Novëlle (5) oud en nieuw op de Antillen vierde, haalde een heldendaad uit door op de gewapende man af te stappen. ,,Ik zei: doe rustig. Hij ziet mijn horloge die hij afdoet.’’ Vervolgens maakte de tweede dader zijn telefoon en een tas van zijn vrienden buit, waarna de mannen vertrokken.

Najib is erg geschrokken, maar is opgelucht dat niemand gewond is geraakt. ,,Het kan iedereen overal overkomen, maar ik laat mijn vakantie er niet door verpesten. God zij dank zaten de kids in een andere auto en hebben niet veel meegekregen.”

Bron: Algemeen Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

13 reacties

 1. Ik dacht even een kijkje op dit forum te doen, en ben me rotgeschrokken over zoveel negativiteit.
  Ik neem aan dat het gros onze eigen Europese Nls zijn? Vraag je je toch af wat je hier nog blijft doen?

 2. Er was eens. Het is een vredelievend prachtig en heerlijk eiland met heel veel lieve mensen waar de rust, de veiligheid, en de vrede actief worden bevorderd. En ze leefden nog lang en gelukkig ? Sprookjes bestaan niet Roberto. Veel locals willen toeristen vooral graag terugzien omdat er nog meer te roven valt. Hoe dom kan je zijn ?

 3. Roberto aardig bedoeld maar crime rates van de usa zijn voor 50% verbonden aan t in bezit hebben van gebruiks hoeveelheden van drugs. En niet aan t beroven van toeristen.
  Dat zij zijn ook corrupt palu ta slami verhaal is geen argument. Dat is t standaard afleiding curacao verhaal.
  Corruptie… ja Nederland is ook corrupt. Ja daar wordt je ook in Amsterdam overvallen.
  Dat is kleine kinderen argumentatie.
  Mamma maar hij deed t ook.
  Claps zoekt weer afleiding voor z.n vingers
  De hand die je voed moet je niet happen.
  Curacao moet gewoon een keer volwassen worden en heel snel beseffen dat we op de rand van de afgrond staan
  en toerisme het enige is wat ons nog overeind houd.
  Klesh gaat ons echt niet redden. Die gaat stelen wat hij maar kan.

 4. Het is een vredelievend prachtig en heerlijk eiland met heel veel lieve mensen waar de rust, de veiligheid, en de vrede actief worden bevorderd

  Curacao???

 5. Naar het schijnt vormt geweld “overal” een toenemende reden tot bezorgdheid en vooral in Amerika. Tóch is New York niet de stad met de ergste criminaliteit. Atlanta, Miami, Detroit en Chicago behoren tot de acht grote Amerikaanse steden die meer geweldmisdrijven per inwoner rapporteerden dan New York. Zo ook dit geval. In Midden, Zuid, Latijns, en heel het Caraïbisch gebied tiert de misdaad welig. Ik vind het heel vervelend voor jou Najib. Tóch( zoals New York) is Curacao niet het eiland met de ergste criminaliteit. Het is een vredelievend prachtig en heerlijk eiland met heel veel lieve mensen waar de rust, de veiligheid, en de vrede actief worden bevorderd, en daarom is het beslist de moeite waard om gevoelens van vrees en achterdocht te overwinnen. Buitenlandse Toeristen hebben veel genegenheid voor jiu di Corsow, want zij voelen zich thuis bij hen. Het is een handjevol die de boel bederft voor anderen. Dus Najib, als cabaretier weet jij beter dan wie ook hoé dit aan te pakken. Vooral dus geen reden om ons prachtig eiland een plaatsje te geven in jouw vergetelboekje. Chapeau dat je het zo gemakkelijk hebt opgevat en ermee bent omgegaan. Namens ÁLLE jiu di corsow: Onze excuses hiervoor en tot wederziens.

 6. Het is wel apart dat nu gelijk een andere cabaretier in het nieuws is, Raymi Sambo schijnt een vrouw knockout te hebben geslagen. Het is toch wat met die Sambo’s eerst een hoofdcommissaris van politie nu een cabaretier.

 7. Claps wat ever je discutabele mening is.
  Het staat in t ad en de telegraaf.
  Dus in vervolg op t kidnappen en van een klif afgooien van een meisje op straat executeren van iemand en dan nu dit weer. Wat denk je wat het effect is op t toerisme.
  Maar dat intresseerd je ook niks. Jij gebruikt dit medium ook alleen maar voor je aandacht. Ga tissues kopen.

 8. Blijkbaar heeft Najib Amhali belang bij om dit bericht via instagram te delen. Jammer dat er geen camera’s in de buurt waren, anders kon de politie naar de daders op zoek gaan.

 9. Tja, dat kan je op dee rots verwachten. Iedereen die zijn kop boven het maaiveld steekt wordt gepakt. Mentaliteit van de locals zullen we maar zeggen. Walgelijk om dan de reactie hieronder te lezen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Rijksoverheid | Sluiting drugspanden op de BES-eilanden

De gezaghebbers van de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES) constateren een toename in drugshandel vanuit woningen en lokalen. Nu ontbreekt vaak de wettelijke grondslag...

ParadiseFM | Caribbean Motors failliet volgens eigenaar Autocity

Caribbean Motors is in feite failliet. Dat zegt Jolly Holding, de Arubaanse eigenaar van AutoCity, Ultimate Automobiles en Crown Automotives, in het Antilliaans Dagblad. Door verschuivingen in...

Democracy now! | Friday, September 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nog geen toestemming Centrale Bank Aruba voor verkoop Banco di Caribe

De Centrale Bank van Aruba (CBA) heeft nog geen toestemming gegeven voor de verkoop van Banco di Caribe aan United Group Holdings. Zo schrijft de CBA vrijdag...

Nu.cw | Aruba Tourism Authority richt zich op duurzamer toerisme

De ATA-directeur Ronella Croes heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met de minister van Toerisme, Dangui Oduber, haar marketingplan voor 2022 toegereikt. Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een strategie...
- Advertentie -