29 C
Willemstad
• zondag 2 oktober 2022

Extra | Journaal 30 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, September 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

AD | MCB-directeur steunt actie tegen maatregelen

Lionel ‘Chicu’ Capriles is de president-directeur van de grootste bank van Curaçao

Willemstad – Op Facebook ontstond gisteren ophef en verwarring toen journalist Yves Cooper een foto postte waarop naar het lijkt Lionel ‘Chicu’ Capriles, de president-directeur van de Maduro & Curiel’s Bank (MCB), te zien is die zijn handtekening zet om met de actie van oppositiepartijen MFK en Kòrsou di Nos Tur (KdNT) te protesteren tegen de maatregelen van het kabinet-Rhuggenaath.

Op de foto staat vermoedelijk Capriles met MFK-medewerker en voormalig Statenlid Amerigo Thodé te praten. Cooper vraagt wie kan bevestigen dat het inderdaad om Capriles gaat, die met zijn rug naar de fotograaf staat, en daarop antwoordt KdNT-Statenlid Meindert ‘Menki’ Rojer bevestigend en geeft aan dat hij zelf de foto heeft gemaakt en over meerdere foto’s beschikt.

Even later reageert ook Thodé en bevestigt hij ook dat het om Capriles gaat. ,,Ik stond met hem te praten en ik heb getuigen dat het echt zo is”, aldus Thodé. Op een andere foto, eveneens door Cooper gepost, is naar wat het lijkt de handtekening van Capriles te zien.

Het Antilliaans Dagblad heeft Capriles om een reactie gevraagd, maar bij het sluiten van deze krant was het nog niet gelukt deze te krijgen. Capriles is de president-directeur van de grootste bank van Curaçao.

Lionel ‘Chicu’ Capriles is de president-directeur van de grootste bank van Curaçao.

Zijn zus Michèle Russel-Capriles werd in juni nog na voordracht door het kabinet-Rhuggenaath benoemd tot waarnemend gouverneur.

Bron: Antilliaans Dagblad

Artikel delen

8 reacties

 1. Ik heb nog nooit een bankdirecteur met zijn knip open en bloot in zijn achter zak zien zitten en al helemaal niet op curcrim, dan ben je hem zeker binnen 2 minuten kwijt!.

 2. We hebben, zie ik op de foto, de ID van Chicu en zijn handtekening.

  Zullen we in zijn naam eens gaan witwassen bij de Grynsteins?

 3. Foto lijkt meer op de Sola. En wat thode m rojer, cooper , monk betreft, die liegen alsof ‘t gedrukt staat. Als er niet zoveel avhterover gedrukt was aqualectra rdk door g sch en consorte, geen aanwijzing.

 4. Bankdirecteur Chicu weet, net zoals Emsley, dat het plan van de regering Rhuggenaath niet deugt. In plaats van de deskundigheid van deze lieden te gebruiken en met een reeel alternatief te komen, stopt men liever alle tijd en energie in kansloze activiteiten als het aanvechten van de aanwijzing.

 5. Chicu Capriles ontmaskerd als ordinaire Stella van Rijniaanse MFK kontenlikker.

  We zagen al dat hij de mond vol had over het witwassen door Robbie dos Santos, maar zelf gigantisch meeprofiteerde van de mega witwasoperatie van de Greinstyns.

  Payaso.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -