AD | Marvelyne vervangt Curacaohuis personeel

Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels vervangt Curacaohuis personeel via truuk

Gevolmachtigd Minister Marvelyne Wiels vervangt Curacaohuis personeel via constructies

Den Haag – Op het Curaçaohuis is de spanning onder het personeel nog verder opgelopen nu Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels alles in het werk stelt om vijf via een uitzendconstructie te werk gestelde medewerkers te behouden voor het Curaçaohuis.

Omdat het Wiels door de regering in Willemstad niet wordt toegestaan nieuwe vacatures te openen, worden al geruime tijd vijf door haar aangetrokken medewerkers op uitzendbasis ingehuurd.

De wetgeving in Nederland schrijft echter voor dat een uitzendkracht van wie de uitzendtermijn al twee keer is verlengd bij de derde keer in vaste dienst moet worden genomen.

Om de betrokkenen een vaste aanstelling te kunnen geven, moedigt Wiels het vertrek van bestaande medewerkers aan. Aan een van de uitzendkrachten is overigens het beheer van alle personeelsdossiers toevertrouwd.

Kort na haar aantreden in 2013 bleek Wiels zonder toestemming personeel te hebben aangesteld, onder wie haar dochter en enkele kennissen. Nadat dit naar buiten was gekomen, gaf het kabinet Asjes haar met terugwerkende kracht het groene licht.

Bron: Antilliaans Dagblad
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

5 Reacties op “AD | Marvelyne vervangt Curacaohuis personeel

 1. stanley Held

  Heb vaak gelezen over deze vrouw. Als het allemaal waar is , denk ik dat de ene zijn dood ( je broer) letterlijk en figuurlijk de anderen (jij als zus of zusje) zijn brood. Walgelijk.

 2. Observer

  @Bas; En wie zou die hoog geplaatste politicus wel niet zijn???
  Je hoeft niet te raden maar die jas passen we echt niet alleen die politicus.
  En wie denk je nog meer? In mijn gedachten komt kadetje nog steeds als nummer 1 tevoorschijn.

 3. Bas van Toor

  Het kan echt niet anders dan dat zij zeer belastende informatie heeft over een zeer hooggeplaatst politicus, anders was deze incompetente fraudeur (fraudeuse?) al lang met zang en dans de deur uit gebonjourd!

 4. Wat een toestand. Met een collectief de andere kant opkijkende PAR en PAIS is onze laatste hoop gevestigd op de lijst Leeflang om Fraudelyne het Curacaohuis uit te krijgen en Carter uit het ziekenhuis.

 5. gelukkig is de wet niet van toepassing op buitenlands grondgebied.
  ten tweede dit geldt voor Nederlandse werknemers aangezien wij de 80/20 regeling hebben is het totaal geen probleem.
  By the way haar dochter werkt er nog steeds? dacht dat het een vakantie baantje was in de zomer 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *