AD | Koning ontvangt premier Curaçao op Eikenhorst

Koning Willem Alexander ontvangt premier Rhuggenaath op Eikenhorst | ANP

Koning Willem-Alexander heeft vanochtend bezoek gehad van Eugene Rhuggenaath, de nieuwe minister-president van Curaçao. Hij ontving hem op de Eikenhorst voor een kennismakingsgesprek.

Rhuggenaath is sinds eind vorige maand premier van Curaçao. Eerder op de dag had hij ook een kennismakingsgesprek met minister-president Mark Rutte. Die ontmoeting vond plaats op het ministerie van Algemene Zaken.

Het is de eerste keer dat Rhuggenaath in Nederland is sinds zijn aantreden op 29 mei.

Koning Willem Alexander ontvangt premier Rhuggenaath op Eikenhorst | ANP

Bron: BuzzR/Algemeen Dagblad

36 Reacties op “AD | Koning ontvangt premier Curaçao op Eikenhorst

 1. Maria je hebt gelijk deze grupie van Schofte, 2 diablos en Corallo hebben het niveau van deze KKC zee naar beneden gehaald.

  Ze hebben de opdracht gekregen om deze forum uit de licht te halen maar deze gay’s zal daarin niet slagen.

  Wisten jullie al dat die criminele bende bezig is om een tv station te creëren? Het wordt een tv station als die van Maduro in Venezuela, ook dit zal hun mislukken.

 2. @J

  Doei !

 3. @J schreef; “Ik heb besloten niet meer op het forum te komen.”

  De vraag is of iemand je zal missen, grote kans van niet… 😆 😆

  Ik vind het ook niet altijd even leuk op een forum, maar dat heb je nou eenmaal op een vrije forum. Het is wel vaker voorgekomen dat iemand met veel tam-tam aankondigde niet meer op het forum te komen, om later tot hilariteit van de de forumbevolking toch weer met/onder een nieuw pseudoniem betrapt te worden op het forum. 😆

  Je had liever, zoals de meesten doen en ook ik wel een aantal keren gedaan heb, gewoon ‘tijdelijk’ met de stille trom vertrekken of terugtrekken tot je ‘t weer geschikt vindt om op het forum te komen. Want een situatie blijft immers nooit wat het voorheen was.
  🙂

 4. Nog even een NB

  Ik heb besloten niet meer op het forum te komen, wel zal ik geregeld het news bekijken van Black Lion wat altijd up-to-date is.
  Reageren zal ik niet meer doen.

  Het beste voor jullie.
  J oftewel Julius.

 5. @Maria
  Helemaal eens.
  Helaas is er hier nauwelijks enige discussie van nivo meer te vinden. Heel jammer, wel.

 6. Drechi pa bosnan Tur

  @Maria,
  Ik ben er inderdaad wel moe van Maria.
  Maar ik beloof je omdat je zo openhartig bent dat ik niet meer zelf zal beginnen, maar als ik ongwild ergens genoemd of uitgedaagd word door Keta, ik tot 100 zal tellen alvorens haar terrecht te wijzen.. Kan / mag ik dat met je afspreken? Palabra di homber!!!!!!
  Laat het laatste woord maar aan Shon Keta. Ik heb er ook altijd maar iemand, hoe ergerlijk ook, terrecht te moeten wijzen.
  Zij zal er vermoedelijk gretig misbruik van maken (mijn belofte aan jou), maar ach…. laat haar maar haar gang gaan. Zij heeft het nodig, want als je geen personality hebt….. wat wil je dan nog??…..

 7. Ja Maria je hebt helemaal gelijk.
  Af en toe hoop je door te reageren dat ze een keer ophouden maar bv Enri wilt altijd het laaste woord .
  Je hoopt dat ze een keer afhaken maar helaas .

 8. Zijn jullie nu inmiddels niet moe geworden van jezelf? Jeetje zeg, wat een geleuter op niets af (heeft niet alleen betrekking op dit onderwerp trouwens).
  Ik vind de kwaliteit van de knipselkrant achteruit gegaan en dat heeft toch te maken met de behoorlijk irritante reacties van een aantal gefrustreerde figuren hier. Is het teveel gevraagd om een beetje on topic te blijven en met wat intelligentere reacties te komen ipv wat er nu allemaal uit de kast komt? Of zijn de wat serieuzere reageerders inmiddels afgehaakt?
  Kortom, mijn advies: Ga een eigen slappe leutergroepje beginnen elders maar haal deze krant niet naar beneden.

 9. Ach Drechi waarschijnlijk is die 1.60 m
  Klein geschapen ,op zeker weing hersens , en kan geen vrouw krijgen . behalve op Campo.

 10. Drechi pa bosnan Tur

  Keta,
  Een boom van een vent.
  Ja, 2.05 m lang, 95 kilo zwaar, volgens Keta zelf “zwaar geschapen” of “Well hung” zoals de Amerikanen zeggen, volgens zijn eigen opgave niet getrouwd, geen kinderen, verwoed Campo- bezoeker, maar met een brein als van …van… van Keta gewoon: klein en heeeeel weinig gebruikt!
  And yet extremely Certified and Highly intelligent.
  Zeer geliefd onder KKC Blog-isten.
  Anywayz, a friend to hang on to. For life, alleen jammer dat de vrouwen er niet eender over denken: ze willen om de dooie dood niet met zo’n “self proclaimed Mandingo” (soms ook Ashanti… vreemd he?) getrouwd zijn.

 11. Enri je praat nu als een klein kind .

 12. Drechi pa bosnan Tur

  Keta,
  Fijn dat je mij vergelijkt met mijn vriend Amparo. We zijn samen in dezelfde buurt in Steenrijk opgegroeid. Wijlen Helmin trouwens ook een ex buurtgenoot van Steenrijk. We zijn als echte mannen grootgebracht. Toffe buurt, toffe school, toffe alles!
  Maar enfin, ja inderdaad: Amparo zegt ook inderdaad precies wat hij denkt. Geen reserves zoals dat heet. Dank voor de referentie.
  Een man hoort ook inderdaad zo te zijn.
  Jij daarentegen vereenzelvigt jezelf met Henk, en Wim, en Mop, en Bram, en Maurice, Brian S, anyways, een hele reeks rasisten die er alleen maar er op uit zijn om de YDK te breken ten behoeve van de “John Kennedy van Curacao……..” Succes ermee Keta. Het ga je goed.
  Jij daarentegen had laatst de hulp van de Redaktie ingeroepen. Heeft niet echt geholpen, maar toch. Net een klein, verwend meisje. “Papa, ze hebben mij op school geslagen” Papa; “Heb je teruggeslagen?” Keta; “Nee Papa, daarom ben ik U komen halen”. Papa: “Om de dooie dood niet” Grow up Boy, Be a man”

 13. Makamba ik ben familie van Mandingo ik ben 2,05 m lang en weegt 95kg dus een echte neger, precies de type man die je van hou maar ik hou niet van mannen zo als jouw en Drech pe jullie ruiken naar poep en poepen in jullie broeken.

  Blijf maar lekker zeiken als ouwe trut.

 14. Drechi pabo neen hoor ik ben niet onbeschoft hoor bij jouw intimidatie wel en ben ook geen familie van Endrogan zoals je gesuggereerd. Ik ben familie van de Ashanti’s.

  Jij ben familie van deze man en is erger dan hem.

 15. Drechi pa bosnan Tur

  stel je voor…..
  Keta of all people vraagt iemand anders om wat meer respect te tonen voor de lezers!!!
  Nou breekt mij de klomp. Echt.

  Kijk van iemand zoals Drechi zou je verwachten dat hij grof in de mond is/wordt, terwijl Keta hier zich voordoet alsof hij “hende netchi” is terwijl hij niets anders dan een ordinaire, gediplomeerde en hoogbegaafde, sexueel helemaal verdwaald varken is……
  Ik ben wie ik ben!! Ik heb maar een gezicht Keta.
  Ik ben (let wel, ik NOEM mezelf geen YDK, terwijl ik achter de ruggen om alle YDK’s afval door met andere rasisten hier samen te heulen) een YDK.

  Ik sta erom bekend dat ik een varken ben, en accepteer die naam ook ruiterlijk, omdat ik niet gehinderd word door enige valse schaamte, en altijd ongezouten mijn mening geef. En met mij nog een paar anderen hier. Ik ben zo!!!!!!!!!!
  Ik ben ettelijke keren door de Redactie teruggefloten, en er zijn zelfs posts van mij geweigerd!!!!! Zo doet een Redaktie die zichzelf respecteert. Ik heb een paar keren GEDACHT dat ik onheus ben bejegend door de Redactie, maar begreep later dat ze eigenlijk niet anders konden dan mij terugfluiten. Mijn excuses daarvoor.
  Keta draait als een blad aan een boom. Ik begrijp niet HOE hij tot bepaalde conclussies komt, maar dat is zijn probleem.
  Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen daden!!!!!!!

  Het kan verkeren zei Brederode……….

 16. Ben je nu ook al gefrustreerd op je kleine p*kkie haha.

  Je bedoeld dat de vrouwen groot geschapen zijn en slimmer zijn als jou.
  Ja daar heb je gelijk in.

 17. Enri schreef;
  “Jullie zijn geen baby maar wel dommer dan een baby.”

  Hmm, bestaan er wel domme babytjes? Zomaar een vraag hoor, omdat ik werkelijk nog nooit bij heb stilgestaan dat er ook domme babies bestaan…
  🙂

 18. Makamba doe normaal iedereen weet waarom je hier bent, wij zijn groot geschapen hé, precies wat je naar droomt lekker voor je.

 19. Haha Enri alle lezers begrijpen wel wat ik bedoel.

  Zal zeker niet willen dat jij naar mijn draaiende heupen en kontje kijkt.
  Ik zou hard wegrennen. Hahaaahaa

 20. Makamba een beetje respect voor de lezers, als ik jouw bericht leest zie ik hoe je omdraait en met je zwaaiende heupen weglopen, hahahaaaaaaaaa

 21. Enri echt serieus.

  Jij bent bent de enige hier op kkc die altijd gelijk heeft.
  Als iemand iets schrijft weet jij altijd daar weer een antwoordt op te geven.
  Vergeleken bij jou zijn we allemaal domme baby’s.
  Je bent verschrikkelijk inteligent ,bijna hoogbegaafd.
  Je weet gewoon alles beter dan iedereen behalve natuurlijk je andere synonymen hier.
  We zijn allemaal jaloers op jou .

  Nou steek die veer in je achterwerk en ga naar je bekende darkroom , daar zien ze je graag dat weet je , want daar doe je ook geweldige dingen, want je weet alles , maar vindt en doet daar oolk alles lekker .ook daar zijn je enige echte vrienden te vinden .

 22. Drechi pa bosnan Tur

  @Keta,

  Ai….
  Dan hoop ik alleen dat ze jou niet aanstellen als hoofd van de NASA, want dan zijn de rapen echt gaar Keta…..
  Mijn Hemel. …….. Ik wil er niet aan denken zeg!!
  En, kan ik het helpen dat ik het niet zo goed begrijp Keta?
  Per slot van rekening ben ik “maar” een “BELO leerling” als ik jou mag geloven…… En die waren volgens jou niet zo intelligent als ik het me goed herinner……

 23. Drechi pabo Makamba Peter P schreef Eikenhorst, noemde Gordon dat niet ‘The Royal dark-room” ??

  Gorden is een zanger die openlijk voor zijn mariku heid opkomt en darkroom zou een donkere kamer zijn waar homo’s gaan.

  Zo redeneer ik, maar dat Peter P hoorde wat Gordon zei dan moest hij ook daar aanwezig zijn.

  Zo redeneer ik als Wiskundige en Natuurkundige, maar ja blijkbaar zijn jullie zo dom dat men jullie alles na plaka chiki moet uitleggen.

  Jullie zijn geen baby maar wel dommer dan een baby.

 24. Sorry KKC wilde even die 2 woorden duidelijk maken die waren verkeerd geschreven in voorstaand stukje van mij speciaal voor Enri.

  Die begrijpt namelijk niet zo veel. lol

 25. Drechi pa bosnan Tur

  Ooooo, Was Gordon dan een homo?
  Hoe weet Keta dat dan? Hij schijnt op de hoogte te zijn van de sexuele geaardheid van Gordon…… Hmmmmmmm…

 26. WAREN MEER

  (Macamba praten met de capslock AAN staat gelijk aan schreeuwen, gelieve niet te schreeuwen.)

  Met vriendelijke groet,
  KKC commentpolis

 27. Dat is jou kortzicgtige gedachte Enri .

  Waarom kan een hetero man niet met een homo omgaan.
  Ik ben zeker geen homo maar heb diverse collega’s gehad die homo waten masr waren meer man dan jij. Hahaha

 28. Peter P schreef Eikenhorst, noemde Gordon dat niet ‘The Royal dark-room” ??

  Denk jij dat een man tussen homo’s begeeft zonder dat het zelf is? Laat staan om te onthouden wat hij zei.

  Peter P samen met jouw geiten opmerking denk ik echt dat je nu uit de kast bent gekropen hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

 29. @mossel – schrijft: “Premier Rhuggenaaht ontvangen door onze Koning en wel niet te misstaan op Eikenhorst”

  Eikenhorst, noemde Gordon dat niet ‘The Royal dark-room” ??

 30. Makamba lullen uit je nek doet jij bij die SM feestjes. YdK doen dat niet, Denkt niet dat wij YdK alles na-apen wat jullie doen.

 31. Zie Enri ook nu lul je weer uit je nek.
  Je kent mij niet maar praat over dingen die nergens op slaan.

  Maar geeft niet dat zijn we hier wel gewent.

  Ga lekker in de viva reageren ,mislukkeling.

 32. Makamba nee hoor daar staat jou achternaam lettelijk en figuurlijk, trouwens jij bent uit op intimidatie en markeria’s maar dat zijn niet mijn spelletjes maar typisch Hollandse,

  Sinds je bent gescheiden ben je niet meer geweest op een partnerruilfeestje maar wel op een S.M feestje maar van jouw eigen sekse.

 33. Ruggenaath op visite bij de koning op Eikenhorst verbaast mij absoluut niet. Het lijkt mij niet zo vreemd en opzienbarend als Ruggenaath in Nederland toch al als dé John F. Kennedy van Curaçao wordt beschouwd? Hoewel het onbestaanbaar is dat er een tweede J.F.K. bestaat, laat staan een gekleurde J.F.Kennedy…
  Hoe ze in Nederland er op zijn gekomen dat Ruggenaath de ‘John F. Kennedy van Curaçao’ is zal ik waarschijnlijk nooit te weten komen. Het zal voor eeuwig een mysterie blijven….. 😆 😆 😆

 34. @Enri

  Zie jou naam niet staan in het schrijven van Abraham.
  Waarschijnlijk reageer je onder een van de andere namen .foutje bedankt.

 35. Nee Mossel Holleeder zit niet in die paleis op Zutphen maar in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. Daar kijken de beveiligers dagelijks in de gaatje (anus) van de gevangenen om te kijken of ze niets smokkelen.

  Gelukkig ben ik geen crimineel.

  Ga eerst googelen en begint mij niet uit te schelden.

 36. Abraham Mossel

  Premier Rhuggenaaht ontvangen door onze Koning en wel niet te misstaan op Eikenhorst ! Daar heeft nog never nimmer “bij mijn weten” een president van Curacao of ander land, (1) een voet op de vloer mogen zetten. Ik hoor nog in mijn oren klinken de worden van blauwe maandag mp zus Godett zeggen ik praat geen woord nederlands, nog geen week later stond ze als postbode op het bordes in Den Haag nederlands te lullen als een kever tegen Beatrix, die keek de andere kant op naar de vogels op het dak. Gerrit de Raaf is helemaal niet in beeld geweest bij onze toen malige vorstin!. Gerrit de Raaf krijgt straks een bedstede in Zuhtpen, bedje naast Holleeder, auw, auw zij de piep muis in het achterhuis. Lache he Padre P & DbpT. Hebben we nog contact!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *