AD | Inschrijving baan raffinaderij gaat door

Inschrijving baan raffinaderij gaat door | Jeu Olimpio

Willemstad – Het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (Soaw) gaat door met het registreren van personen die een training willen voor een baan in het project ter moderniseringen van Refineria Isla en Bullenbaai.

De inschrijvingen gaan naar de verschillende wijkcentra. Zo kan men terecht bij Kas di Bario Brievengat aan de John Monsanto z/n, Kas di Bario Punda in de Tauber-building aan de Prinsenstraat # 86, Kas di Bario Otrobanda aan de Breedestraat # 171/180 en Kas di Bario Sta. Maria te Jan Noordynweg van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 11.30 en tussen 14.00 en 16.00 uur.

Ook kan men zich registreren bij Fundashon pa Edukashon i Formashon di Fishi i Kapasitashon (Feffik) van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur.

Er zijn verschillende functies waarvoor lokale werknemers in aanmerking kunnen komen. Met assistentie kunnen bezoekers kiezen voor een of meerdere trainingen die op het digitale formulier staat. Het gaat om functies als pipe fitter, plant mechanic, machine mechanic, lasser, concrete worker, refractory worker, scaffolder, insulator, grit blaster, schilder, elektricien, industrial cleaner, brandweerman, veiligheidsinspecteurs, tekenaars, autocad en Cad-operatoren.

Men kan zich ook registreren via de website www.entrenapatrabou.com.

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | Inschrijving baan raffinaderij gaat door

  1. Deze 9k mensen zijn de zonder opleiding die wakker worden als de zon ondergaat. Deze groep mensen stemmen op KdNT y MFK.

    Om bovenstaande vacatures te vervullen hebt je tenminste VSBO Techniek nodig. Deze 9k mensen kunnen niet een de krant op een nette manier lezen.

    Als je kijkt wie een bericht plaats op deze forum, zijn de anti KdNT en MFK de meerderheid. Pro KdNT en MFK zij te tellen op de vingers van 1 hand. Deze gemiddeld komt niet overeen met de verkiezingsuitslag.

  2. De 9000 werkelozen staan zo te zien niet ech te popelen voor een baan.Ik kan diverse mensen die al een baan hebben en iets anders willen die zich wel opgegeven hebben.
    Ik denk dat een overgroot deel van de werkelozen wasronder veel niet wilt werken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *