AD | ‘Hustu nog in onderhandeling’

‘Hustu nog in onderhandeling’

‘Hustu nog in onderhandeling’

Willemstad – Oppositiepartij Un Kòrsou Hustu is nog steeds aan het praten over een verbreding van de steun voor het kabinet-Koeiman.

Dat heeft politiek leider Omayra Leeflang gisteravond laat aan het Antilliaans Dagblad verklaard. Leeflang had gisteravond een ontmoeting met premier Koeiman en de voorzitter van de sociaaldemocratische partij.

Het nieuws van gisteren dat Hustu niet meer beschikbaar was, heeft voor veel opschudding gezorgd, aldus de politiek leider eerder tegenover deze krant.

Premier Koeiman liet gistermiddag via zijn woordvoerder Wimbert Hato weten dat er in deze zaak het laatste woord nog niet is gezegd. ,,Un Kòrsou Hustu is bezig met een strategie. De partij is erop uit om de druk op de ketel te verhogen. Wij gaan zoals afgesproken met elkaar om de tafel zitten”, aldus Hato tegenover deze krant.

De politiek leider van Hustu verklaarde gistermiddag nog aan deze krant: ,,Ik ga naar de vergadering om te horen wat zij te melden hebben. Ik heb op schrift staan dat de onderwijspost aan mij is aangeboden. Later is dat ingeruild voor Financiën.”

Hustu verklaarde eerder, vandaag een persconferentie te houden waarin zij ingaat op de laatste ontwikkelingen.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | ‘Hustu nog in onderhandeling’

  1. Werner Wiels en Jose van de Wall betalen hun latina secretaresses maar 12 000 per maand

  2. Gaat-ie-weer. Wat heeft dat met de zaak te maken? Iemand die drie dagen minister is geweest krijgt ook een pensioen en wachtgeld.

  3. Rupsje nooitgenoeg Leeflang krijgt maandelijks meer dan 14,000 gulden op haar bankrekening gestort (netto dus), ik ken mensen die dat nog niet in 1 jaar verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *