AD | Groot-Philipps gerehabiliteerd

Curacaohuis directeur Ann Groot-Philipps terug in Curacaohuis

Den Haag – Directeur van het Curaçaohuis Ann Groot-Philipps is gerehabiliteerd. Zij werd in februari 2014 in die functie benoemd door toenmalig premier Ivar Asjes, maar werd door Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels het leven zo zuur gemaakt dat ze na een half jaar de deur met een harde klap achter zich dicht trok.

Ze werd tijdelijk gestationeerd in Brussel. Formeel behield zij haar functie, maar op het Curaçaohuis vertoonde zij zich wijselijk niet meer. Haar waarnemer Humphrey Senior verging het overigens niet veel beter. Ook die weigerde na een half jaar nog langer onder één dak met Wiels te vertoeven.
Na de komst van Eunice Eisden als nieuwe Gevolmachtigde minister (inmiddels demissionair, red.) is de werksfeer in het Curaçaohuis snel opgeklaard, zo bevestigen medewerkers die ook verheugd zijn over de terugkeer van hun in ere herstelde directeur.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Groot-Philipps gerehabiliteerd

  1. Mac Cijntje laat de regering vallen om iets onzinnigs als smart zoning, maar liet Fraudelyne Wiels jarenlang op genante wijze zijn pueblo bestelen en mensen beschadigen.

    Cijntje is geen haar beter dan zijn criminele zoon.

    Zo zoon, zo vader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *