31 C
Willemstad
• zondag 24 oktober 2021 15:19

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Extra KLM-vluchten naar Curaçao door virus

De extra vluchten zijn in de maanden juni en juli | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Door de uitdagingen vanwege het coronavirus, waarbij naar diverse landen niet meer wordt gevlogen of steeds minder wordt gevlogen, heeft KLM besloten om nog eens extra capaciteit in te zetten op Curaçao.

Zo maakt Cees Ursem, Air France/KLM-manager voor onder meer de ABC-eilanden, bekend. De extra vluchten zijn in de maanden juni en juli, zegt hij in gesprek met het Antilliaans Dagblad, en worden uitgevoerd met een Airbus 330-200 (met 262 stoelen).

,,Er komen hierdoor zestien extra vluchten tussen 3 juni en 24 juli. Dit zijn twee vluchten per week op de woensdag en vrijdag”, aldus de manager die op Hato International Airport op Curaçao is gestationeerd.

- Advertentie -

Tussen 1 april en 15 mei heeft KLM ook al tien extra vluchten ingelast, die worden uitgevoerd op woensdag (van 1 april tot en met 13 mei) en op vrijdag (van 1 mei tot en met 15 mei). ,,Dit naast de normale dagelijkse vluchtoperatie van de Boeing 747-400”, verklaart Ursem. Dit toestel kan 408 passagiers vervoeren.

,,Daarnaast vliegen we ook weer met ingang van het zomerseizoen, dat per 29 maart begint, driemaal per week de route Amsterdam-Sint Maarten-Curaçao-Amsterdam met de Airbus 330-200. Wij hopen hiermee een extra bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het toerisme op Curaçao.”

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

 1. Wij hopen hiermee een extra bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het toerisme op Curaçao.”
  Wat lief van de KLM! Wat een commitment met onze toerisme, economie en economische ontwikkeling. KLM is ineens een filantropische instelling geworden. Tsjonge jonge. Petje af hoor!

 2. Deze overheid oftewel het ship of pathetic fools doen wel meer dingen die vgs mij niet echt deugen.
  Was vanmiddag even bij de belastingen in het WTC en had even een klein gesprekje met de eigenaresse van het kledingwinkeltje die na 53 jr haar biezen in het vm Hilton moest pakken waar nu dus Britt zit, dezelfde uitbater die op Hato zit. Opgesloten in het WTC waar om 5 u het licht uitgaat, weekends is gesloten etc.
  Deze regering moet zich schamen dat zij een YdK niet haar business last runnen maar wel een buitenlands bedrijf.
  Waar is in zo’n geval de verpleegster uit de OK als ‘minister’ van EZ?
  Schaamteloos windowdressing figuur!!!!
  Wat een zooi hier zeg.

 3. Dat het allemaal zo maar kan, moet iemand KLM niet tot de orde roepen? Dit is een vorm van minachting voor de Curacaose bevolking. Als wij hier een Corona uitbraak hebben dan is de kans groot dat het uit Nederland komt.

  In Nederland is bijna elke dag een dode tgv het corona virus, een hele provincie is in quarantaine, voetbal wedstrijden zijn afgelast, per dag komen er honderden besmettingen bij dat ze zelf gestopt zijn met testen.

  En wat doen wij? Wij laten KLM doodleuk het aantal vluchten hier naar toe opvoeren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

Automatische concepten

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw coronadode in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao is opnieuw een dodelijk slachtoffer gevallen als gevolg van Covid. Die viel in het CMC. In totaal zijn nu 173 mensen overleden door het...

PBC | SDKK: geen enkele gevangen heeft vier vingers verloren

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- De SDKK is niet blij met het nieuws dat een gevangene vier vingers is verloren door slechte medische zorg vanwege een worminfectie. Dat nieuws gaat...

PBC | CBCS: Economische opleving geen garantie voor duurzaam economisch herstel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Dit jaar stijgt het bedrag dat Curaçaoënaars met elkaar verdienen nauwelijks, maar volgende jaar komt het bruto nationaal product in de buurt van 6,2...

DH | RST arrests two in fraud investigation linked to post-Irma cleanup at PJIA

PHILIPSBURG--On Friday October 22, 2021, the Recherche Samenwerkingsteam (RST) arrested two people and conducted searches at two houses and at the addresses of two businesses on Sint...

Ingezonden | Praise The Lord, The Lord be praised

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

RTL | Minister Hoekstra mikpunt bij oproep EP tot actie tegen brievenbusfirma’s

Chris Koenis Het Europees Parlement eist meer inspanning tegen brievenbusfirma's, witwassen en belastingparadijzen naar aanleiding van de onthullingen in de Pandora Papers. Bij een breed aangenomen resolutie kreeg...
- Advertentie -