AD | Drukbezochte meet-and-greet

De boodschap luidde ‘eenheid in verscheidenheid’

Den Haag – De Curaçaose Statendelegatie die deze week aan het Interparlementair Koninkrijksoverleg (Ipko) in Den Haag deelneemt heeft zich gisteravond gepresenteerd aan de Curaçaose gemeenschap in Nederland.

Gevolmachtigde minister Anthony Begina had daartoe een meet-and-greet georganiseerd op het Curaçaohuis. Een schot in de roos want van de mogelijkheid om ook met pas gekozen Statenleden te kunnen kennismaken werd gretig gebruik gemaakt.

De delegatieleden – met Statenvoorzitter Junior Millerson als laatste – spraken de achterban een voor een toe. De boodschap luidde ‘eenheid in verscheidenheid’: ondanks partijpolitieke verschillen zal de delegatie zich tijdens de Ipko-debatten laten leiden door het belang van de Curaçaose bevolking, zo verzekerden de goedgemutste Statenleden.

Na de toespraken verplaatste het gezelschap zich naar de ‘Hardin Frank Martinus Arion’ achter het Curaçaohuis waar in het avondzonnetje onder het genot van een hapje en een drankje de kennismaking dan wel het weerzien met de delegatieleden een vervolg werd gegeven.

Bron: Antilliaans Dagblad

10 Reacties op “AD | Drukbezochte meet-and-greet

 1. Ik ben niet racistisch en heb ook geen racistische mensen in mijn vriendenkring zoals jij, die ook zelfs voor moordenaars opkomt en iedereen beledigd die een andere denkwijze hanteren dan die van jullie.

 2. @Drechi pa bosnan schreef; “Deze Walter is echt een aanwinst!”

  @ Drechi pa bosnan,
  Bedoel je met ‘aanwinst’ misschien (te zeggen) dat “deze Walter” het nieuwste forumlid is? Nee hoor, ik had al meteen in de gaten dat deze “Walter” niet bepaald een aanwinst is, maar gewoon een oude bekende die nooit langer dan een week afstand genomen heeft van het forum .. 😆
  Het enige wat nieuw is, is zijn pseudoniem, maar niet zijn schrijfstijl.
  Het gaat nog altijd over hetzelfde van hetzelfde waar hij altijd al over schreef… in dezelfde bewoordingen ook nog.. 😆

  Moet er wel om lachen hoor, heb er trouwens niets op tegen dat een forumlid om de 3 maanden onder een nieuw pseudoniem z’n of haar drollen op het forum deponeert. Komt wel vaker voor hier op KKC..
  Het zou n.l. zomaar kunnen dat je om de 3 maanden denkt; “shit, daar ben ik weer met mijn slap geouwehoer, straks zijn zij, de lezers, mij spuugzat”… 🙂
  No problemo, dan verander je gewoon ff je naam, dat is niet verboden. 😆 😆 😆

 3. het mag wat kosten…we hebben hier geld genoeg…
  de elite moet tenslotte in de watten gelegd worden van ons belastinggeld.
  krijg meteen twijfels over deze regering met Rugghennaath.
  dit soort acties zou hij niet moeten toestaan.
  comedy spelen met het geld van anderen…

 4. Snap niet dat pro onafhankelijk Curacao en Holland haater Menki Rojer naar Nederland gaat..

 5. Drechi pa bosnan Tur

  Goed zo Keta…. Trap de YDK maar finaal de grond in omwille van je racistische maatjes……
  Goed van jou zeg…………. O wat ben ik trots op jou.
  En nu natuuuuuuurlijk Whoewahahahahahahahahhhhhaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah.. Kijk zelf maar mensen: is het niet nu, dan wat later… gegarandeerd!

 6. Die lolo van Soto is wel slimmer dan Drechi pe die geboren is in campo en gevonden in de mondi naast Shoet.

 7. Drechi pa bosnan Tur

  Deze Walter is echt een aanwinst!
  Goh, wat is ie weer positief bezig. Denkt zeker dat als je dingen maar vaak genoeg blijft herhalen, zo van “Frapper, frapper toujours” het vanzelf wel de waarheid wordt.

 8. Gewoon weer een snoepreisje waar geen enkele in Nederland woonachtige Antiliaan op zit te wachten
  Dit heel je reinste Zelfverheerlijking letterlijk en figuurlijk

 9. Het is toch werkelijk van de gekke dat we ons in Nederland laten vertegenwoordigen door de lolo van Soto, Pik Pisas, van de criminele MFK.

  De arme man, gezegend met het IQ van een leguaan, moet echt denken dat hij in Disneyland leeft.

 10. ericlapas

  Als ik naar de cv’s van de Nederlandse leden van het Ipko kijk, vind ik het een oneerlijke verhouding vergeleken met de Curaçaosche leden. Het lijkt zoiets als de hersenen vs de hersenlozen, New York Yankees vs Royal Scorpions, Ajax vs Jong Holland. Wij kunnen deze grapjassen toch niet serieus nemen? Het lijkt net wat schoolkinderen die blij zijn met een schoolreisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *