28 C
Willemstad
• woensdag 29 november 2023

Extra | Journaal 27 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States

El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States PHILIPSBURG—Dante Ottley and Stevevanus Richardson, known as the El Capitan shooters, and as fugitives after...

NTR | Ambulans Deseo vervult laatste wensen: ‘Nog één keer op de pontjesbrug’

Eva Breukink Een laatste ritje over het eiland, nog een keer op de pontjesbrug staan of weer even thuis in je eigen bed liggen.   Dankzij stichting Ambulans Deseo...

PBC | Wapen uitgeleend aan moordenaar Boechi: 12 maanden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De rechtbank in Willemstad heeft de 45-jarige D. Gabriel veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden wegens wapenbezit. Het betreffende wapen zou gebruikt zijn...

PBC | Lichte stijging kamerbezetting en hotelinkomsten op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De toeristische sector op Curaçao heeft in oktober 2023 een positieve trend laten zien met een lichte stijging in het aantal toeristen dat een...

PBC | HAL Holding verruilt Curaçao voor Rotterdam

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Belegger HAL Holding is van plan zijn hoofdkantoor van Curaçao naar Rotterdam te verhuizen. De grootaandeelhouder van Coolblue en eigenaar van bedrijven als Boskalis,...
- Advertisement -spot_img

AD | Cast Double Play bekend

HomeNieuwsAD | Cast Double Play bekend
Cast Double Play-Dubbelspel
De hoofrolspelers van Double Play, de boekverfilming van Dubbelspel van Frank Martinus Arion zijn bekend geworden

Willemstad – De namen van de hoofrolspelers voor Double Play, de boekverfilming van Dubbelspel van Frank Martinus Arion zijn bekend. Acteur Lennie James (The walking dead) vertolkt de rol van Chamon, Alexander Karim (Zero Dark Thirty) is Bubu in de film. Janchi Pau, die in de film Ernesto heet, wordt door Isaach De Bankolé (Casino Royale) gespeeld, terwijl Mustafa Shakir (Quarry, Criminal Justice van HBO) de rol van Manchi voor zijn rekening neemt.

Colin Salmon (London has fallen) speelt in de film de rol van Ostrik, de zoon van Bubu en Nora, maar dan op latere leeftijd.

In gesprek met deze krant verklaarde regisseur Ernest Dickerson in oktober dat de film in tegenstelling tot het boek, ook een beeld schetst van hoe het de personages van het boek later is vergaan. Ostrik, de zoon van Nora en taxichauffeur Bubu, is in het boek nog jong. In de film is hij getuige van wat zich aan de dominotafel afspeelde.

In Double Play keert Ostrik, die in Nederland medicijnen studeerde, terug naar het eiland. Daar moet hij de confrontatie met zijn verleden aangaan. Als Ostrik na 25 jaar naar Curaçao terug keert, wordt het verhaal van het ene geruchtmakende en fatale dominospel en het leven van de personages gedeeltelijk in flashbacks verteld. Een leven dat episodes had waarin liefde, verlies en dodelijk verraad elkaar afwisselden.

Solema, vrouw van Manchi en minnares van Ernesto, wordt door Melanie Liburd, (Game of Thrones) gespeeld. Actrice Saycon Sengbloh, van de off Broadway productie Eclipsed is Nora in de film. In Double Play zijn ook rollen weggelegd voor Louis Gosset Jr. (An officer and a Gentleman). Gossett Jr. won een Oscar voor zijn rol in die film. Hij speelt de rol van Coco, een personage dat in het oorspronkelijke boek niet voorkomt. Bronson Pichot (True Romance) en nieuwkomer Dani Dare (NCIS New Orleans) maken ook deel uit van de internationale cast. Van hen is niet bekend welke rol zij spelen.

De regie van Double Play is in handen van Ernest Dickerson (Juice, Never die alone). Lisa Cortés (Precious, The Woodsman) en Gregory Elias van Fundashon Bon Intenshon zijn de producers. De opnames voor de film beginnen volgende week.

Er zijn afgezien van de internationale cast ook lokale professionals aan de film verbonden zoals regisseur en samensteller van exposities Felix de Rooy, die voor production design tekende. Het script werd door Alaric Smeets, regisseur van de documentaire over pianist Wim Statius Muller geschreven. Patrick Murguia is de director of photography, Kim Hardin is als casting director aan de film verbonden.

In de film zijn ook sprekende rollen voor circa 30 lokale acteurs en actrices weggelegd. Aymee Nuviola (Celia) zingt in de film nummers die in de mode waren in de tijd dat de film zich afspeelt.

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties