28 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

AD | Bonaire populair in Latijns-Amerika

HomeLandenBonaireAD | Bonaire populair in Latijns-Amerika
Tourist Cooperation Bonaire TCB | Foto Kadu Pinheiro
Tourist Cooperation Bonaire TCB | Foto Kadu Pinheiro

Kralendijk – In het kader van een innoverende strategie heeft de overzeese afvaardiging van Tourist Corporation Bonaire (TCB) in Latijns-Amerika deelgenomen aan het ‘Padi 2015 Dive Festival’, dat samen met de ‘São Paulo Boat Show’ werd georganiseerd in Brazilië.

Het festival werd gehouden van 1 tot 6 oktober 2015 in het Transamerica Expo Center in São Paulo, waar de luxueuze nautische sector van Brazilië bijeen kwam. Meer dan 200 vaartuigen werden er tentoongesteld en er kwamen meer dan 36.000 bezoekers op af.

De stand van Bonaire was heel populair en trok consumenten van hoog niveau aan. Potentiële klanten, duikenthousiastelingen, operators en duikprofessionals vroegen informatie over het eiland dat in Brazilië bekend staat als de beste duikbestemming.

Bonaire bleek opnieuw een droombestemming voor duikers vanwege de voortreffelijke mogelijkheden om vanaf de kust te duiken. De Bonairiaanse delegatie bestond uit Yasmin Perez, vertegenwoordiger van TCB Latijns-Amerika, en vertegenwoordigers van Eden Beach Resort, Buddy Dive Resort en Divi Flamingo Beach Resort & Casino. Daarnaast was er een vertegenwoordiger van Insel Air aanwezig om de nieuwe Manaus-Bonaire-route te promoten.

Het evenement was eveneens een goede gelegenheid om het nieuwe boekje, de vijfde editie al weer, over Bonaire 2015 in het Portugees en het Spaans te lanceren en uit te delen tijdens het festival.

De Expo-Buceo Mexico van dit jaar vond plaats op 10 en 11 oktober 2015. Gedurende dit tweedaagse evenement, werd de stand van Bonaire bezocht door duikers die vooral belangstelling hadden voor hotelaanbiedingen gedurende het laatste kwartaal van het jaar.

Het orkaanseizoen in Mexico is een perfecte periode om duikgroepen uit Mexico naar Bonaire te lokken.

Mexico heeft een grote duikpopulatie. De unieke verkoopargumenten in de omvangrijke duikmarkt zijn de vrijheid en mogelijkheden om 24/7 te duiken op Bonaire, het feit dat Bonaire de nummer 1-locatie ter wereld is om vanaf de kust te duiken en het een natuurbewuste bestemming is.

De Bonaire-delegatie, bestaande uit Eden Beach Resort en SunRentals, was heel erg onder de indruk van het potentieel van deze groeiende markt die bezig is Bonaire te ontdekken. De hotels hebben dan ook een groep belangrijke duikcentra uitgenodigd en zij zullen naar verwachting in november een bezoek brengen aan Bonaire.

Deze 18de editie van Expo-Buceo in Mexico bracht de duikindustrie bijeen. Diverse duikcentra, de beste duikbestemmingen en bekende fabrikanten van duikuitrustingen waren onder de exposanten aanwezig.

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties