29 C
Willemstad
• woensdag 21 februari 2024

LB | Aruba vanaf nu belastingparadijs af

Door Alexander Bakker | De Limburger Aruba is gisteren door de Europese Unie van de 'grijze lijst' met belastingparadijzen gehaald. Curaçao staat er nog wel op. Dat land...

Democracy now! | Tuesday, February 21, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 20 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Brussel haalt Aruba van ’grijze lijst’ belastingparadijzen, huiswerk Curaçao

Brussel - Aruba is dinsdag door de Europese Unie van de ’grijze lijst’ met belastingparadijzen gehaald. Curaçao staat er nog wel op. Twee keer per jaar maakt de...

FTM | Nederlandse boekhouder is kroongetuige in smeergeldaffaire bij grootste oliehandelaar ter wereld

Follow The Money.nl | Lukas Kotkamp Een Nederlandse boekhouder speelt als getuige een belangrijke rol in een smeergeldproces rond een van ’s werelds grootste handelaren in olie en...

FD | Rechter Haags gerechtshof geschorst na valse ondertekening in 43 vonnissen

Bas Mos | Financieel Dagblad Een leidinggevende rechter aan het gerechtshof in Den Haag is op non-actief gesteld omdat hij de afgelopen twee jaar valse informatie in tientallen...
- Advertisement -spot_img

AD | Braam wil verkiesbare plaats

HomeMediaAD | Braam wil verkiesbare plaats
Eduard Braam, Marylin Moses en Gerrit Schotte in overleg | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Onafhankelijk Statenlid Eduard Braam stelt zich op 28 april opnieuw verkiesbaar. Bij welke partij hij zich aansluit om op de kieslijst te kunnen komen, of dat hij zelf een partij gaat oprichten, houdt hij voor zich.

,,Ik heb mijn ideeën”, zegt Braam, die bevestigt een zetel te willen bemachtigen. ,,Dat is het doel.”

De voormalige PAR-bestuursvoorzitter stapte in november vorig jaar als kersvers Statenlid bij de PAR op en nam zijn zetel in het parlement mee. Braam, zelf huisarts, wilde minister van Volksgezondheid worden, maar PAR wilde hem die post niet geven. De ministerpost brengt hij niet langer ter sprake. Gevraagd naar zijn politieke doelen en visie, zegt Braam: ,,Ik ben voor welvaart en welzijn.”

Braam veroordeelt de ontbinding van de Staten door premier Hensley Koeiman (MAN). ,,De oppositiepartijen hadden in de gelegenheid gesteld moeten worden om het kabinet te vormen,” aldus Braam. ,,Wij hadden de democratische meerderheid in het parlement.”

Eerder had Braam verklaard de coalitie van MAN-PAR-PNP-PS te ‘gedogen’. Hij deed dit als medeondertekenaar van een brief aan de gouverneur, opgesteld door oppositiepartijen MFK en Kòrsou di Nos Tur (KdNT), waarin zij stelden de coalitie te gedogen op voorwaarde dat het Regeerakkoord zou worden aangepast.

Inzet waren de kosten van levensonderhoud, het akkoord met Guangdong Zhenrong Energy (GZE), de bacheloropleiding voor politie, de consensusrijkswetten en het sportfonds Fondo pa Deporte i Responsabilidat Sosial (FDRS).

Braam is van mening, dat hij samen met MFK, KdNT, PS het land vooruit had kunnen helpen. ,,Nu loopt dit maanden vertraging op,” zegt Braam, die ervan overtuigd is dat de coalitie bij de verkiezingen ‘groot verlies’ te wachten staat.

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

  1. Mooie foto, pedofiel en zeteldief Braam en malle Mozes, voor de verkiezingen integriteit acterend maar nu al de kont likkend van draaideur crimineel Schotte.

    PAR en Pais moeten zich schamen dat ze deze laffe hypocrieten op hun lijst hebben gehad.

  2. Braam de pedofiel en ontucht pleger met jonge moeders! Heeft niks nada te willen, hij is misbruikt deze ontucht slaaf van Gerriot de Raaf, kijk howe gertje staat daar tegenover dit misbaksel, de ene met het prijskaartje ontuchtpleger en de ander met een hoofdprijskaart van Faude/valsheid in geschriften/valse chec uitschrijven/ het vergiftigen van zijn eigen honden/ valse aan gifte van 1) diplomaten paspoort/2) afluister app./3) Mot meldingen ontkening v d Dijs/ Carollo/4) verzekerings fraude in uit braak eigen woning/ etcetra etcetra ++++++++++++++++++++++++++++++++etcetra.

  3. Beetje te hoog in je bol??? Eerst laat je je eigen partij binnen een week in de steek….en vervolgens ook de ideeen van die partij, door je aan te sluiten bij de oppositie! Onbetrouwbare egoist!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties