27 C
Willemstad
• maandag 2 augustus 2021 05:50

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Braam wil verkiesbare plaats

Eduard Braam, Marylin Moses en Gerrit Schotte in overleg | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Onafhankelijk Statenlid Eduard Braam stelt zich op 28 april opnieuw verkiesbaar. Bij welke partij hij zich aansluit om op de kieslijst te kunnen komen, of dat hij zelf een partij gaat oprichten, houdt hij voor zich.

,,Ik heb mijn ideeën”, zegt Braam, die bevestigt een zetel te willen bemachtigen. ,,Dat is het doel.”

De voormalige PAR-bestuursvoorzitter stapte in november vorig jaar als kersvers Statenlid bij de PAR op en nam zijn zetel in het parlement mee. Braam, zelf huisarts, wilde minister van Volksgezondheid worden, maar PAR wilde hem die post niet geven. De ministerpost brengt hij niet langer ter sprake. Gevraagd naar zijn politieke doelen en visie, zegt Braam: ,,Ik ben voor welvaart en welzijn.”

- Advertentie -

Braam veroordeelt de ontbinding van de Staten door premier Hensley Koeiman (MAN). ,,De oppositiepartijen hadden in de gelegenheid gesteld moeten worden om het kabinet te vormen,” aldus Braam. ,,Wij hadden de democratische meerderheid in het parlement.”

Eerder had Braam verklaard de coalitie van MAN-PAR-PNP-PS te ‘gedogen’. Hij deed dit als medeondertekenaar van een brief aan de gouverneur, opgesteld door oppositiepartijen MFK en Kòrsou di Nos Tur (KdNT), waarin zij stelden de coalitie te gedogen op voorwaarde dat het Regeerakkoord zou worden aangepast.

Inzet waren de kosten van levensonderhoud, het akkoord met Guangdong Zhenrong Energy (GZE), de bacheloropleiding voor politie, de consensusrijkswetten en het sportfonds Fondo pa Deporte i Responsabilidat Sosial (FDRS).

Braam is van mening, dat hij samen met MFK, KdNT, PS het land vooruit had kunnen helpen. ,,Nu loopt dit maanden vertraging op,” zegt Braam, die ervan overtuigd is dat de coalitie bij de verkiezingen ‘groot verlies’ te wachten staat.

- Advertisement -

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

  1. Mooie foto, pedofiel en zeteldief Braam en malle Mozes, voor de verkiezingen integriteit acterend maar nu al de kont likkend van draaideur crimineel Schotte.

    PAR en Pais moeten zich schamen dat ze deze laffe hypocrieten op hun lijst hebben gehad.

  2. Braam de pedofiel en ontucht pleger met jonge moeders! Heeft niks nada te willen, hij is misbruikt deze ontucht slaaf van Gerriot de Raaf, kijk howe gertje staat daar tegenover dit misbaksel, de ene met het prijskaartje ontuchtpleger en de ander met een hoofdprijskaart van Faude/valsheid in geschriften/valse chec uitschrijven/ het vergiftigen van zijn eigen honden/ valse aan gifte van 1) diplomaten paspoort/2) afluister app./3) Mot meldingen ontkening v d Dijs/ Carollo/4) verzekerings fraude in uit braak eigen woning/ etcetra etcetra ++++++++++++++++++++++++++++++++etcetra.

  3. Beetje te hoog in je bol??? Eerst laat je je eigen partij binnen een week in de steek….en vervolgens ook de ideeen van die partij, door je aan te sluiten bij de oppositie! Onbetrouwbare egoist!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw patiënt overleden aan Covid op Curaçao

Persbureau Curacao Er is opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het gaat om een oudere vrouw die niet op de Intensive Care lag. De laatste keer dat een coronapatiënt overleed...

PBC | Actueel reisadvies Curaçao

Persbureau Curacao De kleurcode voor Curaçao is geel. Reizen is mogelijk, maar let op: je kunt niet met je digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen. Je moet je testbewijs...

ND | Opnieuw 20 jaar cel geëist tegen Bouterse voor decembermoorden

Het Surinaamse Openbaar Ministerie heeft vrijdag opnieuw twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen oud-president en ex-legerleider Desi Bouterse, melden Surinaamse media. De krijgsraad in Paramaribo behandelt het decembermoorden-proces...

Opinie | Nederland is het rottende hart van Europa

Opinie Roberto Saviano | NRC Handelsblad Criminaliteit Nederland is een witwasserij in het hart van Europa en daarom medeschuldig aan de moord op Peter R. de Vries, fulmineert...

Column Youp | Asesinato !

Moet je alles geloven? Iemand probeerde mij aan het lachen te maken door te vertellen dat Camiel Eurlings per 1 augustus toetreedt tot de Raad van Commissarissen...

Column Den Cayente | Piraten

Column Arien Rasmijn Vandaag is mijn laatste dag als fulltime journalist. Volgende maand verhuis ik samen met mijn vrouw naar Europa en starten we een nieuw avontuur. Dat...
- Advertentie -