29 C
Willemstad
• maandag 20 september 2021 10:02

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Bogaerts slaat duizendste honkslag

Xander Bogaerts

Oranjestad – Xander Bogaerts heeft een bijzondere mijlpaal bereikt. De 26-jarige honkballer van Boston Red Sox maakte in het thuisduel tegen de New York Yankees zijn duizendste honkslag in de Major League Baseball.

De korte stop, die sinds 2009 voor de Red Sox uitkomt, sloeg op Fenway Park in de vierde inning de bal dwars door het midden. Bogaerts is de 32ste speler van de Red Sox met duizend hits op zijn naam, maar hij is pas de derde die dat presteert vóór zijn 27ste verjaardag. Hij viert die op 1 oktober. Alleen Tris Speaker en Bobby Doerr, beiden opgenomen in de Baseball Hall of Fame, gingen hem voor.

,,Dat wist ik niet”, vertelde Bogaerts na afloop tegen Amerikaanse journalisten. ,,Het zijn grote namen en grote spelers. Hopelijk kan ik nog jaren spelen.” Voor Bogaerts was nummer 1.000 nog eens extra speciaal. ,,Het is vandaag de verjaardag van mijn moeder. Bovendien was mijn eerste homerun ooit ook tegen de Yankees. En ook op haar verjaardag. Dus het was een speciale dag voor mij.”

- Advertentie -

De mijlpaal zorgde niet voor honkbalsucces voor de Red Sox. De aartsrivaal won met 5-1. Of Bogaerts met zijn ploeg de play-offs gaat halen en daardoor de landstitel kan prolongeren, is nog de vraag.

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

 1. Ze zeggen vaak, hoe meer iemand heeft hoe gieriger hij is, een goed voorbeeld zien we in het profvoetbal dankzij Jean-Marc Bosman die tot de hogerraad heeft geprocedeerd om na zijn contract transfervrij te mogen vertrekken bij voetbalclub luik in Belgie.

  Dankzij deze Bosmanarrest verdienen zowel voetballers als voetbal makelaars die niet eens weten of nou lucht of zand in een bal zit miljoenen bij transfers.

  Jean-Marc Bosman heeft alles verloren is alcoholist en aan lage wal geraakt en leeft in zijn auto. Voetballers en makelaars zijn nooit op het idee gekomen om een inzameling te houden en de man een miljoen of twee als dankbaarheid te geven.

  Het zelfde zag ik laatst toen ik naar een sportprogramma op Nos Pais Television zat te kijken, ik zag een interview met Kid Samuco, Ivan Conradus is zijn echte naam.

  Veel mensen weten het niet maar het was Vicente Piña (djente) die Kid Samuco op jonge leeftijd het boksen heeft bijgebracht.

  Vóór die tijd was Kid Samuco net zo als vele jongeren in die tijd zonder school en zonder werk een probleem jongere, het zal me ook niet verbazen dat de achternaam Conradus toendertijd vaak in politiedossiers voorkwam.

  Het was triest om te zien dat Ivan Conradus tijdens het interview met geen woord zijn dankbaarheid voor het werk dat Vicente Piña (djente) voor hem heeft gedaan gesproken, hij heeft het allemaal zelf gedaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...
- Advertentie -