AD | Billboard Curaçao op Times Square

De Curaçao-commercials draaien op ‘1500 Broadway’ en Times Square

Willemstad – Curaçao wordt momenteel op twee digitale billboards in Times Square in New York weergegeven, een populair gebied dat dagelijks door ongeveer 330.000 mensen wordt bezocht, zo meldt de CTB.

,,De Curaçao-commercials draaien op de wolkenkrabber ‘1500 Broadway’ en op het gigantische ABC Supersign, een elektronisch beeld op Times Square, dat dagelijkse wordt getoond op ABC’s ‘Good Morning America’. Dit werd mogelijk gemaakt door een uniek partnerschap tussen CTB en ABC Network. Door het opzetten van een promotiepartnerschap met zo’n televisienetwerk, kan Curaçao bewustmaking creëren op een breed spectrum aan platforms, terwijl een smalle doelgroep wordt behouden”,

aldus CTB die eraan toegevoegd dat er naast de reclameborden er ook een tv-campagne is in de lente en tijdens de zomer in New York, Miami en Chicago tijdens shows zoals Eyewitness News, Good Morning America, Live with Kelly.

Naast de tv-spots, zal Curaçao ook digitaal worden opgenomen op ABC.com, ABC On Demand Streaming-advertenties, en verschillende andere websites.

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | Billboard Curaçao op Times Square

  1. Er is een verschil in strategisch marketen en algemeen promoten. Het laatste kost handenvol geld dat niet gemeten kan worden. Visieloos.

  2. Abraham Mossel

    Ik zou wel eens willen weten wat dit allemaal kost, en hoeveel werktijden en vliegreisjes er worden gemaakt per jaar naar de VS, door diegene dit deze reclamecontrakten mag afsluiten cq tekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *