31 C
Willemstad
• dinsdag 28 september 2021 19:06

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Beelden schutters Spoonz vandaag openbaar

Dode en gewonde bij schietpartij Spoonz | Jeu Olimpio

Willemstad – Zoals het er nu naar uitziet, verspreidt het Openbaar Ministerie vandaag de beelden waarop twee schutters van de schietpartij bij Club Spoonz op 25 januari duidelijk te zien zijn.

Dat laat woordvoerder van het Openbaar Ministerie Norman Serphos desgevraagd weten aan deze krant.

Nadat het OM en Korps Politie Curaçao (KPC) eind vorige week bekendmaakten over goede camerabeelden en foto’s van het incident te beschikken, hebben de voortvluchtigen zich – ondanks het dringende verzoek – niet gemeld bij de politie.

- Advertentie -

Op de vraag of het OM de beelden daadwerkelijk gaat verspreiden, reageerde Serphos gisteren dat ze daarvoor de laatste voorbereidingen aan het treffen zijn.

,,Zoals het er nu naar uitziet, gaan we morgen (vandaag, red.) de foto’s verspreiden. Maar je kunt me er niet op vastpinnen.”

Door de foto’s en camerabeelden openbaar te maken, hopen het OM en KPC met de hulp van publiek te achterhalen wie de schutters zijn en waar zij verblijven. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat er bij de schietpartij vijf mensen met wapens hebben gestaan. Jeangianno Jonathan Alejandro Zimmerman (1994), die om het leven kwam, was daar een van. Net als twee verdachten (C.M.B. en D.E.S.) die eind januari al zijn aangehouden.

Er wordt dus nog naar twee mensen gezocht.

- Advertisement -

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

  1. Anders dan anderen die langs de kant staan en kritiek leveren, ben ik iemand die in oplossingen denkt. Intussen weten we wel dat Girigorie een licht gewicht is. De man heeft in bijna 1 jaar niet één oplossing of idee voor het geweld op het eiland aangedragen.

    Ik heb op een televisie zender Crime Investigation gezien hoe nabestaanden van gang geweld te lijden hebben nadat een familie lid door gang geweld om het leven is komen.

    Wellicht een idee voor Telecuracao om een programma te maken over het rouwproces van de nabestaanden. Misschien kan dit gang leden bewegen om na te denken over het verdriet dat ze anderen aandoen.

    Telecuracao zal wel echte journalisten in dienst moeten nemen niet mensen als Nicole Maduro die net als Steven Martina pretentieus, hautain, hooghartig, pretentieus en pedant overkomen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AD | R. Kelly schuldig bevonden aan mensenhandel voor seks: belangrijke spil in ronselen meisjes

Mark den Blanken | Algemeen Dagblad Zanger R. Kelly (54) is door de rechtbank schuldig bevonden aan mensenhandel. Hij heeft decennialang vrouwen en minderjarige meisjes gerekruteerd voor seks....

Democracy now! | Tuesday, September 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nederland pakt gokmaffia Curaçao aan

Nederland gaat de gokmaffia op Curaçao flink aanpakken. Dat kondigde voorzitter René Jansen van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) maandag aan in de...

Nu.cw | 93 procent van coronapatiënten CMC niet volledig gevaccineerd

Van de 181 opgenomen coronapatiënten in het Curaçao Medical Center (CMC) zijn 169 personen niet of niet volledig gevaccineerd. Dat is 93 procent van de ziekenhuisopnames in...

Nu.cw | ENNIA: “Foute berichtgeving pensioenbetalingen september”

De pensioenbetalingen in de maand september worden gewoon uitbetaald door ENNIA. Dat bevestigt de directie. Op sociale media gaat een bericht rond waarin wordt vermeld dat de...
- Advertentie -