30 C
Willemstad
• zondag 14 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

AD | 10.000 T-shirts Walk and Run

HomeNieuwsAD | 10.000 T-shirts Walk and Run
10.000 T-shirts voor de Walk and Run. ,,Maar op is op”, aldus de organisatie.
10.000 T-shirts voor de Walk and Run. ,,Maar op is op”, aldus de organisatie.

Willemstad – De 32e editie van de Guardian Group Fatum’s Walk and Run vindt zondag 25 oktober plaats. Gisteren liet de Guardian Group weten ook dit jaar weer een run te verwachten op de beschikbare 10.000 T-shirts. ,,Maar op is op”, aldus de organisatie.

CEO van de Guardian Group Fatum, Steven Martina, deed gisteren de laatste informatie over de jaarlijkse tocht uit de doeken. Nieuw dit jaar is dat de online inschrijving is afgeschaft.

,,Wij willen de deelname zo laagdrempelig mogelijk houden”, aldus de organisatie.

,,Iedereen kan volgende week van 19 tot en met 23 oktober, tussen 17.00 uur en 21.00 uur persoonlijk langskomen op ons kantoor te Cas Coraweg, de contributie betalen en meteen het T-shirt meenemen.”

Volgens de organisatie waren de laatste jaren alle 10.000 shirts binnen enkele dagen uitverkocht.

,,Ook dit jaar houden wij dit maximum aantal en principe van op is op, aan. Wij hebben die beslissing genomen om een goed georganiseerd en veilig evenement te kunnen blijven garanderen.”

De organisatoren deden tijdens de persconferentie gisteren ook het verzoek om in verband met, onder meer, de veiligheid niet het parcours af te snijden of alternatieve routes te creëren.

,,Ondanks het feit dat meer dan 300 vrijwilligers hun steentje bijdragen om een prettig, memorabel en veilig evenement te realiseren kunnen wij de veiligheid van mensen die alternatieve routes nemen niet garanderen”, aldus de Guardian Group Fatum.

Dit jaar is er, nadat deelnemers lieten weten die graag te willen, een extra waterpost. Deze staat op de Regentesselaan. De volgende posten zijn bij de Coca Cola-fabriek aan de Rijkseenheid Boulevard, daarna ter hoogte van Koraal Specht en als laatste bij de finish. De organisatie doet een beroep op de deelnemers om het eiland schoon te houden en afval te deponeren in de daar voorbestemde bakken. De organisatie zal na afloop van de tocht de route schoonmaken. Het evenement heeft zowel een competitief, als recreatief karakter.

,,De Walk & Run is een belangrijk onderdeel van de Corporate Social Responsability om een platform te creëren waarmee de gemeenschap op een sportieve, prettige en gezonde manier kan samenkomen”, aldus de organisatie.

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties