Avila Chamber Music Celebration

PERSBERICHT

Art in Avila

Art in Avila

Avila Chamber Music Celebration op zondag 17 en dinsdag 19 augustus. WILLEMSTAD – Gedurende het 65-jarige jubileum bruist het Avila Hotel van culinaire, culturele en muzikale activiteiten, variërend van culinaire avonden tot diverse concerten. 

In het kader van “Art in Avila” wacht Curaçao weer een week van het kamermuziek festival Avila Chamber Music dat zondag 17 augustus aanvangt met top musici uit Parijs: violist Virginie Robilliard en haar broer, pianist Bruno Robilliard. Er zal tevens een speciaal gastoptreden zijn van zus Cécile Robilliard (fluitiste).
ArtInAvilaAug2014Virginie Robilliard maakte haar debuut in New York op de leeftijd van 19, in een veelgeprezen voorstelling (door onder andere The New York Times) van Bartók’s Violin Concerto No 2, begeleid door Stanislaw Skrowaczewski in Avery Fisher Hall. Virginie Robilliard heeft een imposante internationale carrière met optredens in alle grote concertzalen in Europa, Canada, Verenigde Staten en zowel in Azië en Zuid-Amerika. Ze wordt regelmatig vanuit alle hoeken van de wereld uitgenodigd om masterclasses te geven.

Bruno Robilliard leidt een briljante carrière als solopianist en kamermusicus in Frankrijk en in de rest van de wereld. Als een veelzijdig musicus komt men hem tegen op podia bij het Nationaal Orkest van Tokio, in het hart van de Opera van Lyon of met het Nationaal Orkest van Lyon.

image003Cécile Robilliard werd bekroond met de eerste prijs bij het Nationale Conservatorium in Lyon (CNSM) zowel in fluit als kamermuziek. Cécile speelt op een mooie gouden fluit van Brannen Cooper. Ze wordt regelmatig uitgenodigd om te spelen bij het Philharmonisch Orkest van onder anderen Toulouse, Avignon, Montpellier, Nice en treedt zeer vaak op als een kamermuziekspeler. Ze wijdt haar tijd ook aan het geven van ​​privéles in Toulouse.

Op zondag 17 augustus 11.00 uur vangt het koffieconcert aan in Avila’s eigen concertzaal La Belle Alliance. Op dinsdag 19 augustus om 18.00 uur is het avond concert, tevens in de La Belle Alliance. Na afloop van elk concert worden er hapjes en drankjes geserveerd op de patio waar de gasten de musici kunnen spreken.

Toegangskaarten voor alle concerten zijn beschikbaar bij de front desk van het Avila Hotel. De ticketprijs voor studenten en kinderen is Nafl. 15,00. Kaarten voor volwassenen zijn verkrijgbaar voor Nafl. 40,00.
Voor meer informatie kunt u bellen naar 4614377 of de website www.avilahotel.com bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *