26 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

Zaak Kokomo tegen Selikor op 14 januari

HomeMediaZaak Kokomo tegen Selikor op 14 januari

kokomo2Willemstad – Dinsdag 14 januari dient een kort geding die horecagelegenheid Kokomo Beach tegen reinigingsdienst Selikor aanspant voor de hinder van vliegen die het bedrijf ondervindt vanwege het niet behoorlijk afdekken van het vuil en dode dieren bij landfill. 

Advertentie

,,Selikor veroorzaakt overlast voor Kokomo Beach en heeft ondanks onze verzoeken het afval nog steeds niet goed afgedekt”, zo stelt raadsman Dave Liqui Lung tegenover deze krant.

Als Selokor haar werk wel naar behoren zou hebben gedaan, had mij cliënt geen overlast van vliegen gehad”, aldus de raadsman.

Volgens Liqui Lung is zijn cliënt bereid om de zaak bij de rechter te staken als Selikor hem uitnodigt om te zien of het afval nu wel goed wordt afgedekt.
Volgens directeur Wesley Kook van Selikor heeft het bedrijf de achterstand die het de afgelopen weken had, behoorlijk ingelopen.

,,Wij verwachten zelfs dat de situatie eind deze week weer genormaliseerd is.”

Kook verklaarde niet te begrijpen waarom Kokomo Beach nu naar de rechter stapt.

,,Wij ontvingen via de advocaat een mail waarin gedreigd werd dat wij aansprakelijk worden gesteld voor inkomstenderving. Indien wij met 100.000 gulden over de brug zouden komen, zou de zaak buiten de rechter om geschikt kunnen worden.”

Raadsman Liqui Lung laat desgevraagd weten dat de schadevergoeding voor gederfde inkomsten niet aan de orde is bij het kort geding.
Directeur Kook overweegt, gelet op de kosten om een advocaat in te huren, om zelf de verdediging te voeren tijdens het kort geding.
Kook verklaarde het niet verantwoord te vinden om gemeenschapsgelden voor het kort geding te willen gebruiken, de directeur is ervan overtuigd dat Selikor het werk naar behoren doet.
Eigenaar Toin van de Mosselaar van Kokomo Beach is van plan één dezer dagen luchtopnames van de landfill te maken.

,,Als Selikor met man en macht aan de zaak werkt dan moet de overlast aangepakt kunnen worden. De luchtopnames moeten duidelijkheid brengen.”

Bron: Antiliaans Dagblad

Advertentie

back home

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties