30 C
Willemstad
• donderdag 20 juni 2024

Extra | Journaal 19 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 18, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NRC | Staakt Aruba het verzet tegen het homohuwelijk?

Podcast Mogen binnenkort ook op Aruba mensen van het gelijke geslacht trouwen? Vandaag stemt het Arubaanse parlement daar opnieuw over. En dat wordt spannend, want gelijke rechten voor...

CN | Gokbedrijf Dama reageert op faillissement: ‘We zijn financieel gezond’

Jeffrey Noeken - CasinoNieuws.nl Een week na het uitgesproken faillissement op Curaçao laat Dama weten dat het bedrijf financieel gezond is. Volgens het gokbedrijf kwam de uitspraak onverwacht...

Democracy now! | Monday, June 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

YC | Gerrit Schotte ta reakshoná riba su sentensia

HomeMediaYC | Gerrit Schotte ta reakshoná riba su sentensia

9 reacties

 1. Het enigste nieuwe feit is die de camelion en nep-factuur vervalser Gerrit de R? in cassatie kan aanvoeren is, dat hij door macamba NEP-rechters vals is veroordeeld.?——-??

 2. En nu gewoon het parlement uit, indien men hier eens ballen zou hebben dan was dat al lang geleden gebeurt. Cassatie is slechts een procedurele en administratieve controle in dit geval. Inhoudelijk wordt er niet meer naar de zaak gekeken, alleen naar de procedure en dergelijke. En op inhoudelijkheid is geoordeeld en dat blijft ook zo. De feiten veranderen niet. Gewoon uit de Staten verwijderen deze leugenaar en charlatan. Eens kijken in hoeverre Curacao zichzelf respecteert, ik vrees het ergste.

 3. Marije Vaders zegt dat er geen justitie/ recbt is op Curaçao. Nee natuurlijk. Nou mevrouw Vaders gelukkig heeft het recht eindelijk wel recht gedaan en een corrupte crimineel veroordeeld. Wat wel onbegrijpelijk is, is dat hij gewoon in vriheid zijn cassatie behandeling kan afwachten en in de staten kan blijven zitten. Hoezo? Andere veroordeelde verdwijnen toch ook meteen naar Bon Futuro?en moeten vaak zelfs hun Hoger beroep achter de tralies afwachten. De belastingbetaler betaalt het vorstelijke salaris van een vooroordeelde crimineel in de staten. Is toch onacceptabel?

 4. Klassenjustitie? Klasse justitie!

  Prachtig die beelden van alle oerdomme Schotte kontenlikkers rond om hem, met natuurlijk de eeuwige Amerigo Thode als een schaduw achter hem.

  Thode heeft meer dan een dagtaak met het bijwonen van rechtszaken tegen MFK criminelen. Als hij zelf al niet voor de rechter staat, of zijn zoon (drugs) of broer (illegale import).

  Namens alle KKC lezers, inclusief Drechi, vragen we het Hof van Cassatie de cassatie met voorrang af te handelen.

 5. Gekke Gerrit wilde wel een advocaat uit Nederland, maar uiteindelijk is het toch de schuld van Nederland dat hij nu is veroordeeld.
  Deze halve gare blijft maar volhouden dat hij onschuldig is, terwijl hij totaal geen verklaring heeft gegeven voor de aangetroffen gelden op zijn, geheime, bankrekening.
  En het domme volk van Curacao zal het wel weer slikken. Zij weigeren zich op de hoogte te stellen van de feiten.
  Dus gaat deze idioot nog even in cassatie, kan hij nog een tijd in het parlement blijven zitten (denkt hij) en bljft hij uit de gevangenis. Vraag me alleen af wie dit allemaal gaat betalen ?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties