Waterkant | Zangeres Evita Tjon A Ten bezoekt Curaçao

Op haar programma staan onder andere optredens in Saint Tropez Ocean Club, Jazz Café Miles en Zanzibar Beach & Restaurant.

De veelzijdige Nederlandse zangeres van Surinaamse afkomst Evita Tjon A Ten bezoekt van 18 december 2017 tot 18 januari 2018 Curaçao voor een serie optredens, exposities en workshops.

Op haar programma staan onder andere optredens in Saint Tropez Ocean Club, Jazz Café Miles en Zanzibar Beach & Restaurant. Ook zal ze een speciale kerstshow geven. Daarnaast verzorgt de in Suriname geboren zangeres op Curaçao interactieve trainingen over creatief zaken doen.

“Ik ben niet eerder voor optredens op Curaçao geweest. Met mijn Caribische roots kón ik deze kans niet voorbij laten gaan! Ik kan niet wachten om Nederland achter me te laten en in het vliegtuig te stappen naar dushi Curaçao!”, zegt de veelzijdige zangeres over haar bezoek aan het Caribische eiland

Evita stond in haar carrière al op het The Hague Jazz Festival en het Mallorca Jazz Festival, trad op in Gambia, en heeft 25 concerten in de USA gegeven. Haar veelzijdigheid beperkt zich niet alleen tot haar stem. “Ik zing veel en graag. Vooral jazzy sounds horen bij me. Daarnaast spreek ik teksten voor reclames in, als voice-over. Maar ik schilder ook, en ik maak sieraden. Die kant van mijn creativiteit wil ik ook graag laten zien aan Curaçao.” Muziek is Evita’s grote liefde. Zij verheugt zich er ook op om met lokale muzikale toppers samen te gaan zingen.(FOTO: Raúl Neijhorst)

Bron: Waterkant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *