Waterkant | Politie Suriname zoekt vuurwapengevaarlijke op Curaçao geboren crimineel

Anthony De Pool wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord; doodslag; opzettelijke vrijheidsberoving en overtreding vuurwapenwet

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de 35-jarige verdachte Francis Anthony De Pool. De politie waarschuwt daarbij dat de man vuurwapengevaarlijk en vluchtgevaarlijk is.

De Pool wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord; doodslag; opzettelijke vrijheidsberoving en overtreding vuurwapenwet van het Surinaams Wetboek van strafrecht.

De op Curaçao geboren man is volgens de politie alcoholist en hardrug gebruiker en verbleef in hotel Ramada aan de Waterkant, alsook aan de Picassostraat nummer 56 te Paramaribo.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645; 403252, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Bron: Waterkant

5 Reacties op “Waterkant | Politie Suriname zoekt vuurwapengevaarlijke op Curaçao geboren crimineel

 1. Kijk onder het bed van Desi Bouterse jongens.

 2. Anne burgemeester

  Johan je kan mensen niet zomaar vooroordelen. Alleen omdat de vader een drugsdealer is, wil nog niet zeggen dat de dochter niet kan deelnemen aan het miss universe. het is alsof je zegt omdat je voorvaders slaafmeester waren u kunt nu niet meer deelnemen aan een evenement. uw punt slaat nergens op en is ook niet intelligent.

 3. Yes, Johan.
  Dezelfde family.

 4. opmerker

  Er zijn nog steeds vluchten met de KLM van Suriname naar Nederland. Dit bericht kan beter naar Nederland gestuurd worden. Of is er geen uitleveringsverdrag. (Bouterse?)

 5. De Pool, van de beruchte drugsfamilie Giovanni de Pool van Prime in Zuikertuintje?

  Wiens dochter Eline we stuurden naar de Miss Universe verkiezing, alsof een dochter van een drugsdealer daar ooit zou kunnen winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *