28.3 C
Willemstad
• vrijdag 17 september 2021 17:43

Laatste reacties

- Advertentie -

Vuile Antilliaan

Vuile Antilliaan

It’s HAMMER TIME for van Assendelft van Wijck, deze meneer heeft mij in Albert Heyn aangevallen en de manager van Albert Heijn gevraagd wat die ” vuile Antilliaan” in een Nederlandse zaak deed en bedoelde mij daarmee.

“Now you’re on baby” wij hebben hier geen racisten nodig en ik weet zeker Albert Heijn ook niet. Het is en blijft een hele nette zaak waar iedereen goed behandelt wordt en waar geen onderscheid gemaakt wordt tussen kleur, ras of geloof. Hij heeft mij de grootste oplichter en boef van Curacao genoemd ik denk dat hij zich heeft vergist want ik heb geen schulden en er lopen geen rechtzaken tegen mij van schuldeiseres die mijn faillisement aanvragen en heb nog nooit vast gezeten en nooit een taakstraf gehad.

Ik betaal mijn schulden cash en niet in kleine beetjes en ik probeer niet de grote jongen uit te hangen met een project van 1.3 miljard terwijl ik geen cent te makken heb.

- Advertentie -

Weer een van de zoveelste luchtkastelen en grootpraat en ik loop niemand te bedreigen omdat ze hun rekening betaald willen krijgen. Ik ben express heel rustig gebleven in Albert Heijn omdat ik wist dat dat het zijn modus operandi was, mensen uitlokken en dan schreeuwen dat hij de slachtoffer is omdat hij zielig is en een houten poot heeft.

Dat was dus gisteren niet gelukt en mij proberen zwart te maken door in de zaak te schreeuwen dat ik de grootste oplichter en boef van Curacao was is je niet gelukt want de mensen wisten nou eindelijk wie van Assendelft van Wijck was want mij kenden ze trouwens al meer dan 45 jaar.

Ik blijf alleen maar stil want als jij dacht dat wat er nou gaande is met alle schuldeisers en beslagleggingen erg was, dan is wat er nou komt de kers op dat ijsje en daar kom je echt niet onder uit en zal je met die ” vuile Antilianen” voor een hele lange tijd een cel moeten delen en dan weet je wat uiteindelijk “culture shock” betekent. Karma is a bitch believe me!!

Ik blijf lachen op deze klip want als je toch niet tussen de “Vuile Antillianen” wil zitten wat doe je dan hier ga terug naar Nederland of België, oh ik was het vergeten daar zitten ze ook op je te wachten met verschillende klachten tegen je en wordt je al op het vliegveld gearresteerd.

- Advertisement -

Geloof me je hebt mijn dag gemaakt gisteren en heb je een glimlach gezet op het gezicht van een “Vuile Antilliaan” omdat je een pathetische, zielige verschijning was gisteren.

Tot de 15e !

 

Arthur Donker

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Caribbean Motors failliet volgens eigenaar Autocity

Caribbean Motors is in feite failliet. Dat zegt Jolly Holding, de Arubaanse eigenaar van AutoCity, Ultimate Automobiles en Crown Automotives, in het Antilliaans Dagblad. Door verschuivingen in...

Democracy now! | Friday, September 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nog geen toestemming Centrale Bank Aruba voor verkoop Banco di Caribe

De Centrale Bank van Aruba (CBA) heeft nog geen toestemming gegeven voor de verkoop van Banco di Caribe aan United Group Holdings. Zo schrijft de CBA vrijdag...

Nu.cw | Aruba Tourism Authority richt zich op duurzamer toerisme

De ATA-directeur Ronella Croes heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met de minister van Toerisme, Dangui Oduber, haar marketingplan voor 2022 toegereikt. Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een strategie...

PBC | De zorg op Curaçao heeft een maandelijks tekort van 5 miljoen gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Minister Dorothy Pietersz-Janga van Gezondheid, Milieu en Natuur vertelde in de persconferentie meer over de financiële situatie in de zorg op Curaçao. In 2020...
- Advertentie -