31 C
Willemstad
• vrijdag 1 december 2023

Extra | Journaal 30 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Staatssecretaris Gunay Uslu vertrekt en gaat naar Corendon

Koen Nederhof en Pepijn van den Brink BADHOEVEDORP - Demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media) vertrekt vroegtijdig uit het kabinet. Ze gaat in december aan de slag...

CC | Alarming financial situation at the University of Curaçao: Annual budget shortfall of 7 million guilders

WILLEMSTAD - The University of Curaçao (UoC) grapples with significant financial challenges on an annual basis, as revealed by Rector Magnificus Francis de Lanoy. The budget shortfall...

DH | Witness says Frans got large ‘commission’ for BTP building but also other former politicians

~ Including $200k in political contributions to Ohndhae ~ PHILIPSBURG--Two witnesses testified under oath in open court on Wednesday as part of former Member of Parliament (MP) Frans...

Democracy now! | Wednesday, November 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Vuile Antilliaan

HomeLandenCuraçaoVuile Antilliaan

Vuile Antilliaan

It’s HAMMER TIME for van Assendelft van Wijck, deze meneer heeft mij in Albert Heyn aangevallen en de manager van Albert Heijn gevraagd wat die ” vuile Antilliaan” in een Nederlandse zaak deed en bedoelde mij daarmee.

“Now you’re on baby” wij hebben hier geen racisten nodig en ik weet zeker Albert Heijn ook niet. Het is en blijft een hele nette zaak waar iedereen goed behandelt wordt en waar geen onderscheid gemaakt wordt tussen kleur, ras of geloof. Hij heeft mij de grootste oplichter en boef van Curacao genoemd ik denk dat hij zich heeft vergist want ik heb geen schulden en er lopen geen rechtzaken tegen mij van schuldeiseres die mijn faillisement aanvragen en heb nog nooit vast gezeten en nooit een taakstraf gehad.

Ik betaal mijn schulden cash en niet in kleine beetjes en ik probeer niet de grote jongen uit te hangen met een project van 1.3 miljard terwijl ik geen cent te makken heb.

Weer een van de zoveelste luchtkastelen en grootpraat en ik loop niemand te bedreigen omdat ze hun rekening betaald willen krijgen. Ik ben express heel rustig gebleven in Albert Heijn omdat ik wist dat dat het zijn modus operandi was, mensen uitlokken en dan schreeuwen dat hij de slachtoffer is omdat hij zielig is en een houten poot heeft.

Dat was dus gisteren niet gelukt en mij proberen zwart te maken door in de zaak te schreeuwen dat ik de grootste oplichter en boef van Curacao was is je niet gelukt want de mensen wisten nou eindelijk wie van Assendelft van Wijck was want mij kenden ze trouwens al meer dan 45 jaar.

Ik blijf alleen maar stil want als jij dacht dat wat er nou gaande is met alle schuldeisers en beslagleggingen erg was, dan is wat er nou komt de kers op dat ijsje en daar kom je echt niet onder uit en zal je met die ” vuile Antilianen” voor een hele lange tijd een cel moeten delen en dan weet je wat uiteindelijk “culture shock” betekent. Karma is a bitch believe me!!

Ik blijf lachen op deze klip want als je toch niet tussen de “Vuile Antillianen” wil zitten wat doe je dan hier ga terug naar Nederland of België, oh ik was het vergeten daar zitten ze ook op je te wachten met verschillende klachten tegen je en wordt je al op het vliegveld gearresteerd.

Geloof me je hebt mijn dag gemaakt gisteren en heb je een glimlach gezet op het gezicht van een “Vuile Antilliaan” omdat je een pathetische, zielige verschijning was gisteren.

Tot de 15e !

 

Arthur Donker

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties