Vrouw rijdt in op politieagent

politie-curacaoCURAÇAO – Een arrestatie in de Kaya Araña in Ser’i Mahuma is gisteren rond 05.17 uur flink uit de hand gelopen. Een 23-jarige vrouw is daarbij aangehouden wegens poging tot moord op een politieagent nadat ze inreed op een agent. De patrouille van de politie was aanvankelijk op pad gestuurd na een melding wegens vernieling.

Advertentie

Bij aankomst op de plaats van het delict stonden drie mannen en een vrouw met elkaar te praten. De 28-jarige C.M. verklaarde dat de dader even daarvoor een ruit van een geparkeerde auto had ingeslagen. Even later dook de 23-jarige vrouw R.A. op, die de vrouw in het gezelschap van vier personen begon te beledigen. Ook de politie moest het ontgelden.

Wegrijden
Net op het moment dat agenten haar wilden aanhouden vanwege het beledigen van een ambtenaar in functie, probeerde ze in te stappen om weg te rijden. Haar vriend, de eerdere genoemde M., probeerde de aanhouding te verhinderen en viel een van de agenten aan. Hij moest met pepperspray in bedwang gehouden worden. A. kon intussen wegrijden, maar ze kwam terug. Ze negeerde daarbij een stopteken waardoor de linkerspiegel een agent raakte. Na een waarschuwingsschot stopte ze alsnog.

Aangehouden
De vrouw is aangehouden wegens poging tot moord. Haar vriend M. is opgepakt wegens bedreiging en het niet opvolgen van politieorders. Ze zijn voorgeleid en zitten nog vast

Bron: Versgeperst

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *