VP | Motie van wantrouwen tegen Wiels afgewezen

Met motie van wantrouwen

Marvelyne Wiels-2014-9

Motie van wantrouwen tegen Wiels afgewezen

CURAÇAO – Een motie van wantrouwen tegen de Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels, is gisteren afgewezen in de Staten. Een tweede motie haalde wel de meerderheid met tien stemmen voor en zeven stemmen tegen.

In de motie wordt premier Ivar Asjes verzocht de verantwoordelijkheid te nemen en te werken aan de aanbevelingen. Deze aanbevelingen werden aangekaart in een rapport van de Ombudsman over het functioneren van Wiels in het Curaçaohuis en door accountantsbureau SOAB.

Daarnaast moet er een plan van aanpak worden opgesteld over de implementatie van de aanbevelingen. In het rapport werd onder meer geconcludeerd dat Wiels ‘onbehoorlijk gedrag vertoond’. Dit door haar cv-fraude en houding tegenover medewerkers.

Motie II OV 13 Augustus'15-2

Bron: Versgeperst Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

2 Reacties op “VP | Motie van wantrouwen tegen Wiels afgewezen

  1. hoezo verantwoordelijkheid nemen, hij is verantwoordelijk voor deze ambtenaar.

  2. Motie 2 is een betekenis en inhoudsloze motie, een belachelijk zoethoudertje voor politiek, pers en publiek.

    Exact gelijk aan het antwoord van Schotte enige jaren geleden op de vele aantijgingen over zijn corrupte regering: Transparancy International inhuren voor vele tonnen, die een onderzoek deed waarbij zorgvuldig de persoon Schotte vermeden werd en dat resulteerde in een rapport dat vervolgens door niemand gelezen werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *