VP | Groot-Phillips weg bij Curaçaohuis na ruzie Wiels

Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels stuurt Directeur Curaçaohuis naar huis na ruzie

Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels stuurt Directeur Curaçaohuis naar huis na ruzie

CURAÇAO – De directeur van het Curaçaohuis Ann Groot-Phillips zou naar verluidt haar functie hebben neergelegd. Dit na een conflict met de gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels. Volgens ingewijden zouden de twee al enige tijd met elkaar in de clinch liggen. Dit vanwege een overschrijding van het budget door Wiels.

Het zou gaan om overschrijding van meer dan een miljoen gulden Eerder verklaarde premier Ivar Asjes dat het slechts zou gaan om roddels en dat er geen sprake is van spanningen in het Curaçaohuis. Groot-Phillips volgde op 3 maart 2013 interim-directeur Melvin Statia op.

Bron: Versgeperst
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

2 Reacties op “VP | Groot-Phillips weg bij Curaçaohuis na ruzie Wiels

  1. al die sociaal goed gemutste Wiels familie en aanhang heeft het groote geld geproefd -dat ze geen degelijke opleiding hebben om hun werk uit te kunnen voeren schijnt niemand iets uit te maken-toch behoort dit onkundige mens een voorbeeld functie van de Curacaoenaar te zijn-wel echt niet in mijn naam.

  2. Het is ronduit een belediging voor Curacao dat iemand zoals Wiels deze functie wegens Politieke reden heeft gekregen-totaal onkundig en dit mens moet meteen verwijderd worden-geef de baan aan een echte vertegenwoordiger – bv. Paul Commenencia-die heeft vele jaren uitstekend werk verricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *