30 C
Willemstad
• dinsdag 27 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

VKMAG | Politiek in de Antillen: GuRLLFighT!

HomeMediaAlgemeen nieuwsVKMAG | Politiek in de Antillen: GuRLLFighT!

VKMAG is een satirisch blog | Reckless


Wat zijn we blij in Nederland. De staatsschuld daalt, de economie trekt aan en mensen geven weer meer geld uit. Alleen is er dan nog altijd de diepe, diepe zwarte put die Curaçao heet.

Hoofdleverancier van coke-dealers, loverboys en twijfelachtige huurmoordenaars. Soit. Hoeft toch niet te betekenen dat parlementair personeel net zo diep hoeft te zinken, toch? FOUT! Statenlid Jacinta Constancia, bekend van corruptie,oplichting, verduistering, witwassen sloeg collega Giselle McWilliam flink voor haar punani. Zucht.

Rutte die Wilders op z’n bek mept is wereldnieuws. Dit is slechts een voetnoot. De Antillen? Weggooien. Mee eens?

Bron: VKMag

16 reacties

 1. @ Enri je geeft een prima advies, stem niet op criminelen, dus met andere wo0rden, stem niet op Gerrit de Raaf MFK/KFO en Amparo KdnT, Cijntje & co PS, MP Moses, en nog een paar van die klaplopers die onder de noemer vallen van corrupte figuren.

 2. Hahahaaaaa en waarom NEDERLANDSE BuZa dwarsboomde onderzoek smeergeld Saoedisch koningshuis? Klusje kost $249 miljoen. Ballast verbouwde uiteindelijk voor 580 miljoen dollar twee vliegvelden in Saoedi-Arabië. De rest was SMEERGELD voor prins Alwaleed bin Talal Alsaud, een van de rijkste mannen ter wereld.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27696465/__BuZa_werkte_onderzoek_tegen__.html

  Jui Korsow word wakker stem niet op die criminelen die Korsow in hun macht willen kopen.

 3. EFFE wat anders. Gisteren was het de laatste dag 26-02-2017 voor de advocaten Knoops om hun hogerberoep pp in te dienen bij het OM betreffende de rechtzaak Babel. Na inzagen, kan het OM een datum prikken voor de voortgang van de inhoudelijke rechtzaak. Het OM kan na behandeling een nieuwe stafeis tegen Gerrit de Raaf vorderen. Ben benieuwd wat er voor onzin en leugens ter tafel worden gebracht en hoe dit toneel stuk van Gerrit en de Knoopsen af loopt.

 4. De Nederlandse Antillen zijn verdwenen, maar de Antillen bestaan nog steeds.
  Zelfs als Grote Antillen (Cuba b.v.) en Kleine Antillen.

 5. Helaas is hetgeen in VK magazine-artikel staat, allemaal waar.
  Wellicht kwetsend voor de vele goedwillenden, maar gezien de criminelen die steeds weer de politieke touwtjes in handen hebben, klopt er iets niet,

 6. @ Ger, of moet ik Gerrit zeggen. Weldenkende deel van de bevolking, welk deel bedoel je?. Vulgiare lasterlijk, racistisch, kwetsend taal, sorry maar ik kan het niet terug vinden in dit VKmag ( VKmag?,voor de 1e keer van gehoord ) stukje. Ik zie dat er alleen maar de waarheid wordt geschreven, of zijn door VKmag alleen maar leugens geschreven in dit artikel, of heeft dat “ordinaire viswijf ” parlimentair lid van de aso MFK/KFO/Francico Corallo maffia club soms gedacht, dat dat koppie van Gissel McWilliam een boksbal was, waar er meerdere in de MFK sede hangen, waar hun leden en politieke leiders hun argressie op kunnen uitvoeren als zij weer eens hun zin niet krijgen, ook gaat er nog wel eens een autotje in de jens/fik, als Gertje een grote tegenslag krijgt op gediend. Als er een paar mensen liegen en bedriegen,stelen en roven dan hoef jke niet ver te zoeken. In de sede van de MFK staan genoeg blikken, met het opschrift, GEVAARLIJK INHOUD pathologische leugenaars en haatzaaiende woorden, die je maar open hoeft te trekken, en je hebt er weer een zooitje MFK/KFO haatzaaiers bij, etctra,etctra,@ Ger heb jij som last van lange tenen en een kort lontje, het is altijd een ander die het heeft gedaan. KKC +10

 7. Ben het volkomen eens met Ger. Hoewel er zich op dit KKC forum een paar nietsnutten bevinden die zich van dezelfde bedenkelijke shit bedienen, en dat letterlijk iedere dag! Een vrije forum is natuurlijk geen vrijbrief voor geflipte Neo-nazi’s die menen dat er bijvoorbeeld teveel Curaçaoënaars geboren worden, wat trouwens helemaal niet klopt, en dat alle criminele en drugsgebruikende YDK doodgeschoten dienen te worden en meer van dat soort lage nationaal-socialistische-troep uitspraken! Wat zij niet beseffen is dat zij ‘gezien en gelezen’ de shit die ze hier neerpennen zelf met een moordenaars-brein behept zijn!

  Zowel Joep M. alias Joep Citroen en zijn alter ego Hans, in het verleden Menno, maken zich schuldig aan de meest smerige, racistische e.a. nazistische uitspraken. Beiden zijn in mijn ogen een stel smerige moordenaars, ja, dat ben jij stomme zure aap Joep Citroen! En Hans, alias Menno, die vorig jaar als een beroeps-lafaard eigen met de staart tussen de benen afdroop, dus het forum verliet en daarbij plechtig beloofde nooit meer op dit forum te schrijven, die volgens hem alleen door domme mensen bezocht wordt.

  Hij vond trouwens ook dat hij =hans/menno, en Joep M.Citroen, de enige intelligente bijdragen leveren voor dit forum. Hij vergeleek zich toen ook nog ff met Jezus Christus die gemarteld werd, ja, en dat is dus Hans de moordenaar die elke Antilliaan die hem niet aanstaat dood wenst, of zoals hij het zegt, tussen vier planken in de grond. Even ter informatie, het kan mij persoonlijk geen zier schelen wie met fake aliassen de boel bedondert op een forum, het gaat mij om de lage smerige uitspraken die uit zeer gewelddadige breinen, zoals die van Joep Citroen en Hans, afkomstig (moeten) zijn. Zelf denk ik dat beiden gehandicapt of zo zijn, hun haat t.o.v. Curaçaoënaars overtreft hun verstand. En als dat niet genoeg is hebben beiden van zichzelf het idee dat zij superintelligent zijn, wat natuurlijk de grootste crap is als men hun reacties onder ogen krijgt.

  Ik weet niet hoever de tolerantie van redactie reikt, maar dit soort uitspraken, en nog veel meer en erger, horen niet op een forum thuis, ook niet als het een vrije forum is. Misschien wel op een NeoNazi forum wel, maar volgens mij is KKC toch niet gelieerd aan het begrip ‘bloed en eer’?

 8. Beste redactie van KKC,

  Dat u nieuws uit verschillende bronnen, zowel binnenlandse als buitenlandse bronnen publiceerd is te prijzen en wordt alom gewaardeerd.
  Dat u echter ” vulgaire” stukjes uit zeer bedenkelijke bronnen zoals VKmag publiceerd niet echt gewaardeerd door het overgrote weldenkende deel van de bevolking.
  Natuurlijk is er vrijheid van meningsuiting en dat wordt door dat grote deel gerespecteerd maar doorgeslagen vrijheid van meningsuiting is kwetsend, grievend, lasterlijk en vaak racistisch.
  Er is een goed spreekwoord om het gevoel van het overgrete deel onder woorden te brengen:
  ” Bezint eer ge begint” !!!

 9. Ja doe maar, grappig dat de schrijver het nog hebben over de Antillen. Het is heel moeilijk om iets weg te gooien die er niet is sinds 10-10-’10. Hopelijk is Curaçao wijs genoeg om eindelijk de keuze te makken niet langer deel te willen zijn van de Koninkrijk der Narcolanden!

 10. Heeft Nederland mooi geregeld. Eerst de grootste schuld opruimen, driehonderd miljoen daarvan stak Schotte in zijn zak. Vervolgens kan Curacao onbeperkt geld lenen bij NL tegen een rente van iets meer dan 2 % en de garantie de NL in geval van deficit verantwoordelijk is. Met honderden miljoenen tegelijk (Hospital Nobo)
  So: What me worry ! Happy go lucky maffia. Balkenende had geen idee wat hij Nederland heeft aangedaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties