Curacao.nu | Vier militairen aangehouden voor duik in zwembad

Persbureau Curacao

Zwembadvredebreuk op Kontiki: onweerstaanbaar aantrekkelijk in warme dagen

Vier militairen op Curaçao zijn vrijdagavond aangehouden nadat zij over het hek van Kontiki Beach Resort waren geklommen en een duik hadden genomen in het zwembad.

 

Security van het resort was alert, hield de vier aan en droeg ze over aan de marechaussee, toen duidelijk werd dat het om militairen ging.

Ze worden op dit moment verhoord, de eigenaar van Kontiki heeft aangifte gedaan van huisvredebreuk.

Defensie voert een zero-tolerance beleid dat is toegespitst op alcohol in het verkeer en drugs. “Afhankelijk van de ernst van dit vergrijp, bepaalt defensie als werkgever wat er gebeurt met de vier”, aldus de woordvoerder op Curaçao.

Bron: Curacao.nu

8 Reacties op “Curacao.nu | Vier militairen aangehouden voor duik in zwembad

 1. Showroe di Emmastad

  Het is eigenlijk vrij simpel: dit zijn militairen van legereenheden die bij roulatie naar een tropisch eiland komen. Vroeger had je op het eiland eenheden van het Korps Mariniers, herhaling : een korps, soldaten met bijzondere discipline en erecode. Van painfbats e.d. kun je dit soort standaarden niet verwachten. Daarom is het contingent KMar ook uitgebreid.

 2. Fred Schiedam

  Ik heb meer vertrouwen in de Nederlandse krijgsmacht dan in KPC die het Fort(i) niet konden houden tegenover een paar vuilnismannen.

 3. Abraham Mossel

  Over het hek geklommen laat me niet lachen ze zijn gewoon via de hoofd ingang naar binnen gegaan toen zij de portier 5 gulden hadden gegeven dus dit loopt gewoon met een sisser af, Laat de geld wolven familie van der Valk eerst maar eens het eind bedrag van de aanleg van het zwembad aan de zwartwerkers met een niet geldende papieren van een bouwbedrijf uit Nederland eens eerst eens na jaren het open staande factuur bedrag van fl 85.000,00 betalen. Ik heb ook nog steeds mijn geld niet ontvangen van Van der Valk van bouw werkzaamheden aan Hotel Haarlem stukadoors/metsel/ tegelwerk. Laat ze eerst mijn factuur ( 45 duizend gulden ) eerst maar eens betalen, is nu met 10% pj rente ongeveer met plus minus 40 jaar 22.000,00 Euro, totaal te betalen door familie Van der Valk aan aannermers bedrijf West Nederland nv 42.522,00 Euro. Dus zou zeggen niet zeuren boeven ! weten jullie hoeveel bedrijven jullie naar de afgrond hebben geholpen vanaf de oprichting door opa’s oma’s neven en aangetrouwd schoremory van het concern Van der Valk nv. En de eigenaar van Kontiki gaat aangifte doen, kijk eerst maar eens hoeveel aangiftes jullie opa’s en oma’s oom’s in de prulle bak hebben gegooid en nooit hebben betaald. Een slechter volk als deze familie bestaat er op de hele wereld niet, steek dat maar in jullie zak. ps De grond waar het resort is op gebouwd heeft van der Valk ook voor niks met geld toe gehad voor de zogenaamde inruil tegen een al met beton rot verrot hotel. was het niet x Helmin Wiels samen met Goddet die dat hebben geregeld??.

 4. Abraham Mossel

  Over het hek geklommen laat me niet lachen ze zijn gewoon via de hoofd ingang naar binnen gegaan toen zij de portier 5 gulden hadden gegeven dus dit gewoon met een sisser af, Laat de geld wolven familie van der Valk eerst maar eens het eind bedrag van de aanleg van het zwembad aan de zwartwerkers met een niet geldende papieren van een bouwbedrijf uit Nederland eens eerst eens na jaren het open staande factuur bedrag van fl 85.000,00 betalen. Ik heb ook nog steeds mijn geld niet ontvangen van Van der Valk van bouw werkzaamheden aan Hotel Haarlem stukadoors/metsel/ tegelwerk. Laat ze eerst mijn factuur ( 45 duizend gulden ) eerst maar eens betalen, is nu met 10% pj rente ongeveer met plus minus 40 jaar 22.000,00 Euro, totaal te betalen door familie Van der Valk aan aannermers bedrijf West Nederland nv 42.522,00. Dus zou zeggen niet zeuren boeven weten ! en dat weten jullie hoeveel bedrijven jullie naar de afgrond hebben geholpen vanaf de oprichting door opa’s oma’s neven en aangetrouwd schoremory van het concern Van der Valk nv. En de eigenaar van Kontiki gaat aangifte doen, kijk eerst maar eens hoeveel aangiftes jullie opa’s en oma’s oom’s in de prulle bak hebben gegooid en nooit hebben betaald. Een slechter volk als deze familie bestaat er op de hele wereld niet, steek dat maar in jullie zak. ps De grond waar het resort is op gebouwd heeft van der Valk ook voor niks met geld toe gehad voor de zogenaamde inruil tegen een al met beton rot verrot hotel. was het niet x Helmin Wiels samen met Goddet die dat hebben geregeld??.

 5. Deze eilanden zijn metaforisch gezien: Haiti met een rood wit blauwe reddingsboei om!

  We kunne lullen wat we willen over de Nederlanders, maar als het allemaal van Zita “buraku yen kaminda” en Konket backup kroket,
  S & G Martina , Ys, Lasten Lasten & Lasten..Jonis etcdan was het hier allang een soort mix van El Salvador , Haiti en Venezuela geweest…

 6. @ericlaplas, maar natuurlijk is dit niet correct en deze militairen zullen ook gestraft moeten worden eens. Echter de opmerking “en dat moet ons verdedigen” is erg minachtend. Er zijn net een paar weken geleden 2 militairen omgekomen die o.a. de grens bewaken, zij zetten hun leven op het spel zodat de eilanden met niet nog meer illegalen overstroomt worden! En ja, zonder Nederland zouden de eilanden al lang in handen zijn van Maduro.

 7. Laat ze maar in het weekende bij mambo beach op de parkeerplaats alles in de gaten houden. Autodiefstal blijft er een probleem.

 8. Stuur ze terug, wat moeten we met dit zooitje? Militairen die geen zelfdicipline hebben. Wat een waardeloos leger hebben die Nederlanders en dat moet ons verdedigen tegen een invasie van Maduro?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *