VI | Rotterdammer Janga schiet Curaçao naar finale Caribbean Cup

Curaçao plaatst zich voor finale Caribbean Cup

Het nationale elftal van Curaçao heeft zich geplaatst voor de finale om de Caribbean Cup. De ploeg van bondscoach Remko Bicentini was in de nacht van donderdag op vrijdag met 2-1 te sterk voor Martinique.

Curaçao begon met veel bekenden uit de Eredivisie aan de aftrap van het Caribische onderonsje. Zo stond Vitesse-doelman Eloy Room onder de lat, Go Ahead Eagles-aanvaller Jarchinio Antonia in de voorhoede en Cuco Martina en Daryl Lachman in de defensie. Het voormalige FC Twente-duo kon niet voorkomen dat Martinique in de zeventiende minuut de leiding nam via Yoann Arquin: 1-0.

De ploeg van Bicentini, die vorige zomer het stokje overnam van Patrick Kluivert, herstelde zich in de tweede helft. Gevaro Nepomuceno – voormalig FC Den Bosch en Fortuna Sittard – schoot raak vanaf de strafschopstip. Een kwartier voor tijd kwam de beslissing van een andere ex-Eredivisionist. Rangelo Janga (foto), die in Nederland uitkwam voor Excelsior, Willem II en FC Dordrecht voor hij naar AS Trencín vertrok, vond het net en schoot zijn land daarmee naar de finale van het Caribische toernooi.

Daarin wacht Jamaica, dat in de andere halve finale Frans-Guyana na strafschoppen uitschakelde. In de nacht van zondag op maandag wordt de finale gespeeld.

Bron: VoetbalInternational

10 Reacties op “VI | Rotterdammer Janga schiet Curaçao naar finale Caribbean Cup

 1. Drechi pa bo, volgens mij zit je in Dr Capriles Kliniek en het is begrijpelijk waarom je een chupado die makamba bent.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @Brian Seniel&Keta Mandinga:
  Weet je waarom je mij niet ziet, Brian??????????
  Wil je dit echt weten? Ik denk het niet!
  En Keta: Jij heet Enriqueta Mandinga. Je vriendinnen noemen je “Keta”
  Je “nomber di karinjo” zogezegd.
  Als men bij jou in de straat een groep jongetjes zo tegen zessen gehaast voorbij ziet komen, en men vraagt: “He jongens, voetballen tegen Marie Pampoen?” Zeggen ze steevast: “Nee, we gaan naar Keta. We krijgen allemaal een gulden” “Maar waarom dan?” Dan lachen ze allemaal schaapachtig en snellen schuchter heen…….
  Keta is dus short for Enriqueta,……
  En ja, ik ben als volgende aan de beurt om door jullie RST aan de tand te worden gevoeld.
  Ik heb voor vanavond al een afspraak daar. O’wat ben ik bang!!!!!
  Als ik volgende week dus weer hier ben, dan is het jullie weer niet gelukt. Maar niet opgeven. Doorgaan. Pitbull mentality.

 3. @Drechi, Ik zit vrijwel elk thuis duel van Curacao in het stadion.. Heb jou er nog nooit gezien..

 4. Wie is Keta dan? Hahahaaaaaaaaa je bent en gay i.p.v een profiler hahahaaaaaa.

  Ik wacht nog steeds op jouw bewijs dat ik kritiek had geleverd op onze nationale team, je bent een profiler? Of een zombie, oplichter die betaald krijgt om die geld daarna te moeten inleveren aan jouw baasje. Hahahaaaaaaaaaaaaaa je bent 1 van die 700 die nu word onderzocht.

 5. Drechi pa bosnan Tur

  Als de boer de…….
  Als ze ons beginnen te slijmen moeten we op onze kippen passen jongens!
  Ik tenminste heb jullie steunbetuigingen niet meer nodig Keta en Brian Seniel: blijf aub ver bij ons uit de buurt!!!!
  Jullie zijn allebei niet te vertrouwen meer!!!!!! Keta in elk geval is een landverrader. Die andere is denk ik niet eens een YDK: als hij het over ons heeft, is het altijd op een denigrerende toon. Laat hem op het elftal van zijn eigen land richten aub.
  🙁

 6. Korsou campeon

 7. @Drechi,
  Als positive criticaster. Goed resultaat maar er is nog genoeg ruimte voor verbetering. Jamaica zal zowiezo een sterkere ploeg hebben.. en na de 2-1 speelde Curacao ineens heel zwak.

 8. Mooi dat we op sportief gebied presteren. Ga zo door!

 9. Pabien!!!

 10. Drechi pa bosnan Tur

  @Criticasters van het Curacaos elftal:

  Hebben al de mensen die vorige keer kritiek hadden op mijn elftal (“Canada staat maar liefst 40 plaatsen lager dan Curacao, en Curacao verliest toch van hun!!!) in een oefenwedstrijd nu hun bekomst?
  Keta en Co…… Waar blijven jullie nu?
  Whuahahauahauahauaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

  Ik wens als eerste onze jongens WEER succes toe voor de volgende wedstrijd, en nu tegen een elftal dat veel hoger geklasifiseerd staat :):):)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *