32 C
Willemstad
• maandag 26 juli 2021 12:00

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Er is geen plan B en ook niet nodig volgens coalitie

Persbureau Curacao

Alles is mogelijk, maar we zijn optimistisch dat het met Nederland gaat lukken, aldus Silvania. De vraag naar plan B is daarom op dit moment niet relevant voor de coalitie | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Er is geen plan B. Dat valt op te maken uit de woorden van Javier Silvania. Hij was gisteren de woordvoerder van de nieuwe coalitie tijdens de persconferentie.

De financiële paragraaf van het regeerakkoord gaat uit van een continuering van de liquiditeitssteun uit Nederland. Mocht dat niet lukken, dan moet er opnieuw gekeken worden naar waar geld vandaan kan komen.

- Advertentie -

De financiële paragraaf van het regeerakkoord gaat uit van een continuering van de liquiditeitssteun uit Nederland | Persbureau Curacao

Alles is mogelijk, maar we zijn optimistisch dat het met Nederland gaat lukken, aldus Silvania. De vraag naar plan B is daarom op dit moment niet relevant voor de coalitie.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

16 reacties

 1. Denk dat deze man geen stemmentrekker is, de man heeft ook maar iets van 200 stemmen gekregen terwijl de laatste op de lijst Ishahier Monte bijna 500 stemmen heeft gekregen.

  De vraag is waarom heeft Javier Silvania niet meer stemmen gekregen? Is het omdat hij zo raar praat? Of heeft het te maken met zijn seksuele geaardheid?

  Moet zeggen dat MAN hierdoor ook op een dwaalspoor is gezet. Toen Steven Martina hoorde dat hij aan de vooravond van de verkiezingen in het debat bij Paradise FM tegen Silvania en niet Pisas moest opnemen, Steven Martina in de kringen van de partij grappen liep te maken van moet hij met Silvania debatteren of van achteren nemen? Dit ging ten kosten van een goede voorbereiding voor het debat, Steven Martina had geen enkele cijfer paraat..

  Steven Martina kreeg binnen de partij wel de lachers op zijn hand maar MAN verloor de verkiezing.

 2. deze gluiperds hebben dit snode plan ruim van tevoren bekonkeld en cooper wilde de boeman wel zijn, zal hem ‘n worst wezen. En zij gaan vrolijk voort.

 3. Ishahier Monte moet zich behoorlijk belazerd voelen, hij heeft meer stemmen dan velen in de partij maar zijn naam wordt nergens genoemd. Laatst klapte Antonieta Dap uit de school dat Monte geld voor een auto bij haar man had geleend.

  Nu heeft hij een kans om cash voor een auto te betalen maar zien we allerlei figuren die voor hem dringen.

 4. Men heeft Piza een snel cursus economie / financien gegeven.
  Economie 1 voor dummies of beginners.
  En hij is snel wakker geworden.
  There’s no shortcuts
  Net op tijd uit zijn droom en grootsheidswaanzin verlost.

 5. “Er is geen plan B”

  So why did they even bother mentioning this made of thin air Plan B in the first place ? Loud and clear that these people are clueless as how to govern a beautiful island and carry out the responsibilities to propel it to a better future.

  Only thing Gobierno & Sons B.V. have been able to provide on a consistent basis, regardless of all coalitions since “The status aparte” : a really bad soap opera show that’s growing stale.

  Yesterday : “Plan B zonder COHO with some secret plans of Gobierno & Sons B.V.”
  Today : “Alles is mogelijk, maar we zijn optimistisch dat het met Nederland gaat lukken … Er is geen plan B”

  Dus er is een “plan C” :

  Financiele steun vanuit Nederland zonder enig toezicht over hoe het geld gespendeerd wordt ten goede van het eiland. Het geld zal moeten gaan linea recta in hun personal accounts so that when the crap hits the fan they can fly to some hacienda in South America.

 6. Wat wil je als je een Buchi pluma een kroon opzet met nep scepter, en een draaideur graaier met deze scepter gaat zwaaien!

  Bakove republiek taferelen, net als in sranangmangland.
  Waar de Centrale bank van Suri ( cbs) leeggeroofd kon worden door Bouta & sons ( letterlijk) en f&f
  Juicy detail dat een RA accountant van EY curaçao ( are we surprised?) nu opgesloten zit voor deze googelarij bij de CBS
  Iets wat hier ook reeds (legaal) gebeurt, via miljoenensalarissen en grove geldverkwisting ten tijde van Tromp en de “gang”, daarna is het alleen maar lastiger geworden.

 7. Ze zijn nog niet eens begonnen met regeren, maar ze hebben zich nu al onsterfelijk en onmogelijk gemaakt in Nederland. Ieder vertrouwen dat Nederland in deze club mocht hebben is nu verdwenen.
  Bravo

  Hoop dat Drechi blij is met deze clowns.

 8. Laten We Cooper op klein Curacao neerzetten met een bordje verboden te voederen.
  met zijn plan B van bedrieger, beroepsleugenaar, belazeren enz enz.

 9. We zijn nog geen maand onderweg en deze personen hebben zichzelf al totaal belachelijk en ongeloofwaardig weten te maken. Pisas op dag 1 het ziekenhuis ingeslagen vanwege zn nachtelijke hete escapade, geen broodkruimels voor Cooper (totaal misplaatste arrogantie zoals we van de man gewend zijn), toch geen (of: toch wel?) plan B, toch geen ruzie met NL (of toch wel? eenieder heeft de brieven toch gelezen?), hoe is het met de screening (inmiddels “geregeld”?), etc, etc. Waar zijn deze mensen mee bezig… De regie nu al volledig kwijt. Verwachtte niet veel van deze clubs, maar dit overtreft toch weer veel. Binnen een half jaar ligt dit kabinet op zn gat. Tenzij ze net als vorige kabinet Kennedy koste wat het kost de club bijeenhouden, onder het mom van “stabiliteit” (lees: eigen pensioen regelen).

 10. Dit noemen wij ” Kiezersbdrog”. Vakbonden hebben een advies gegeven niet op Coho partijen te stemmen. Vreemd genoeg de stilte van deze Bonden. De coho moet onmiddellijk in de prullenbak. Plan B was zo goed e/o voortreffelijk dat het met een “Waaaauw” uitroep zal worden geaccepteerd.
  Wij hebben geen ene cent nodig van Knops. Laat knops zijn kruimels maar zelf houden.
  Charlie Bolo Cooper lijkt momenteel te zijn ondergedoken. Vanmorgen werd hij veelvuldig opgebeld door een radio station voor een reactie. Geen Cooper dus.
  Gisteren tijdens de persconferentie (is mij opgevallen) dat geen ene yoe di Korsouwse verslaggever de vraag durfde te stellen waar plan B is gebleven.
  Dankzij een Nederlandsche journalist werd deze vraag toch gesteld waarna de persconferentie gelijk werd beeindigd.

 11. Echt koi Makaku!
  Die grote brallende bekken van totaal nutteloze politic komen steeds holler over.

  Een van De grootste rovers van Curaçaçao neemt geen genoegen met “crumbs”…

  Slecht opgevoed, nutteloos arrogant en een grote (luide)bek
  De curaçaose politicus (99%) in een notendop.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Positief geteste vrouw met valse bewijzen binnen gereisd

Een vrouw die op Bonaire positief heeft getest op Covid-19 is met vervalste papieren Curaçao binnengekomen. Zo maakt het Korps Politie Curaçao bekend. Het was al bekend...

DH | ‘CFT’s suggestion to impose land tax is anti-local people’

PHILIPSBURG--Member of Parliament and United People’s Party faction leader Grisha Heyliger-Marten commemorated the late Dr. Albert Claudius Wathey on July 24 for his contribution to the growth...

Ingezonden | Denkend aan Ced Ride

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | ‘Bijna akkoord over Coho’

Willemstad/Philipsburg - Volgens de Sint Maartense premier Silveria Jacobs is na het onlangs gehouden vierlandenoverleg zo goed als een akkoord bereikt over de tot voor kort omstreden...

AntilliaansDagblad | Begroting 2021 Aruba goedgekeurd

Oranjestad - Het parlement heeft vrijdagavond de begroting 2021 unaniem goedgekeurd. De AVP-fractie was niet aanwezig. Demissionair minister Dangui Oduber (MEP) van Toerisme, Volksgezondheid en Sport informeerde...

AntilliaansDagblad | Pisas krijgt wanhoopsbrief

Willemstad - Drie Venezolaanse migranten die al tien maanden in de gevangenis Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK) zitten, hebben premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) gevraagd...
- Advertentie -