26 C
Willemstad
• vrijdag 21 januari 2022 09:47

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Rhuggenaath niet in parlement

- Advertentie -
Rhuggenaath blijft nog wel leider van de partij | Extra
Minister-president Eugene Rhuggenaath zal geen zitting nemen in het parlement. Hij is nummer 1 op de lijst van de PAR, maar gaat vandaag niet naar de beëdiging.

Dat heeft de partij maandagavond bekend gemaakt. De ruimte is nu vrij voor nummer 5 op de lijst, de 41-jarige minister van Onderwijs Steven Croes. Rhuggenaath zegt dat hij het belangrijk vindt dat de PAR verjongd en meer ruimte biedt aan jongere politici.

Het besluit is gisteren genomen na een bestuursvergadering. Rhuggenaath is sinds 2017 leider van de partij. Bij de laatste verkiezingen heeft de PAR twee zetels verloren. Rhuggenaath blijft nog wel leider van de partij.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

9 reacties

 1. PAR wil verjongen maar een dinosauris als Zita blijft zitten..

  En dan kom je met een 41 jarige nietsnut.

  Kennedy het is goed dat je weg gaat!

 2. Je wilt verjongen maar schuift een uitvreter van 41 jaar naar voren? Echt Eugene ban serio si. Je was een topgozer toen je nog gedeputeerde van Toerisme was maar als premier heb je echt met je laten sollen. Jammer man.

 3. Ruggenaat stond erbij en deed niets. Beloofde transparant te zijn en tegen corruptie.
  Maar hij durfde niets. Geen ballen om bv Suzy en Zita aan te pakken.
  Mevrouw Alcala lachte hem in zijn gezicht toen ze weer een first class ticket liet boeken naar overal op de wereld.
  Ondertussen kreeg hij druk van zijn citco opzichters en moest Steven snel aan een baan geholpen geworden en Emily Capriles moest ook nog snel een jaarsalaris krijgen. Ruggy liet het allemaal maar gebeuren.

 4. Hij lijkt me goede maatjes met Knops en Rutte. Een riant baantje bij de COHO organisatie ??. Vorige week nog snel even en handtekening gezet onder het vervolgtraject.
  Natuurlijk niet onder de voorwaarden van de Rhuggenaath norm want daarvan heeft hij de formele afhandeling tegen weten te houden.

 5. Jammer, Ruggenaath was de Rutte van Curacao tijdens de Corona crisis, heeft het uitstekend gedaan.

  Is wel een staaltje kiezersbedrog, velen hebben hun stem aan Ruggenaath gegeven, en niet aan de PAR.

  Dat Lola Leito haar zetel vasthoudt kan juridisch wel juist zijn, maar niemand pruimt deze dame nog, die vooral voor vriendjes en familie gezorgd heeft de afgelopen 4 jaar.

 6. Zou nog belangrijker zijn om integere mensen te hebben.

  Duidelijk dat meneer Citco een deal had gesloten met mooiboy Steven zodat hij onder de pannen zou komen (Blijkbaar zijn ze daar heel erg blij dat hij weg is). Dit plannetje ging niet door en Zita wilde niet voor de nietsnut plaatsmaken dus heeft meneer Citco de opdracht gegeven dat Kennedy moet opstappen. Wellicht krijgt hij ook wel weer een functie bij Citco.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Grisha to investigate who signed for dossier withheld from MPs

~ Lawrence requests, receives documents, to meet PJIA ~ PHILIPSBURG--President of Parliament Grisha Heyliger-Marten will be conducting an investigation to determine who signed to receive the dossier of...

Ingezonden | Bubali-gate en de rookgordijnen van DOW en de Minister van Volksgezondheid Dangui Oduber

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Protest Colegio Arubano gaat door

Oranjestad - De rector van Colegio Arubano is om ‘gegronde reden’ geschorst. Meer details wil de Stichting Voortgezet Onderwijs Aruba (SVOA) op dit moment niet geven. Het...

AntilliaansDagblad | Twaalfde editie Bon Doet

Kralendijk - Het Bon Doet-team organiseert in samenwerking met het Oranje Fonds de twaalfde editie van Bon Doet, het grootste vrijwilligersevenement op Bonaire, op 11 en 12...

AntilliaansDagblad | Werk aan de winkel bij Kura Hulanda0

Willemstad - Na de overname van Kura Hulanda door de speciaal hiervoor opgerichte BMG Asset Management bv is er veel werk aan de winkel bij dit voormalige...

AntilliaansDagblad | Nu personeelstekort in horeca

Negenduizend banen verloren gegaan; angst voor terugkeer in toeristenbranche Willemstad - Het personeelstekort in de horeca- en hotelsector op Curaçao loopt snel op. Van alle beschikbare vacatures op...
- Advertentie -
- Advertentie -