28 C
Willemstad
• dinsdag 22 juni 2021 15:36

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Rhuggenaath niet in parlement

Rhuggenaath blijft nog wel leider van de partij | Extra
Minister-president Eugene Rhuggenaath zal geen zitting nemen in het parlement. Hij is nummer 1 op de lijst van de PAR, maar gaat vandaag niet naar de beëdiging.

Dat heeft de partij maandagavond bekend gemaakt. De ruimte is nu vrij voor nummer 5 op de lijst, de 41-jarige minister van Onderwijs Steven Croes. Rhuggenaath zegt dat hij het belangrijk vindt dat de PAR verjongd en meer ruimte biedt aan jongere politici.

Het besluit is gisteren genomen na een bestuursvergadering. Rhuggenaath is sinds 2017 leider van de partij. Bij de laatste verkiezingen heeft de PAR twee zetels verloren. Rhuggenaath blijft nog wel leider van de partij.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -
- Advertentie -

Artikel delen

9 reacties

 1. PAR wil verjongen maar een dinosauris als Zita blijft zitten..

  En dan kom je met een 41 jarige nietsnut.

  Kennedy het is goed dat je weg gaat!

 2. Je wilt verjongen maar schuift een uitvreter van 41 jaar naar voren? Echt Eugene ban serio si. Je was een topgozer toen je nog gedeputeerde van Toerisme was maar als premier heb je echt met je laten sollen. Jammer man.

 3. Ruggenaat stond erbij en deed niets. Beloofde transparant te zijn en tegen corruptie.
  Maar hij durfde niets. Geen ballen om bv Suzy en Zita aan te pakken.
  Mevrouw Alcala lachte hem in zijn gezicht toen ze weer een first class ticket liet boeken naar overal op de wereld.
  Ondertussen kreeg hij druk van zijn citco opzichters en moest Steven snel aan een baan geholpen geworden en Emily Capriles moest ook nog snel een jaarsalaris krijgen. Ruggy liet het allemaal maar gebeuren.

 4. Hij lijkt me goede maatjes met Knops en Rutte. Een riant baantje bij de COHO organisatie ??. Vorige week nog snel even en handtekening gezet onder het vervolgtraject.
  Natuurlijk niet onder de voorwaarden van de Rhuggenaath norm want daarvan heeft hij de formele afhandeling tegen weten te houden.

 5. Jammer, Ruggenaath was de Rutte van Curacao tijdens de Corona crisis, heeft het uitstekend gedaan.

  Is wel een staaltje kiezersbedrog, velen hebben hun stem aan Ruggenaath gegeven, en niet aan de PAR.

  Dat Lola Leito haar zetel vasthoudt kan juridisch wel juist zijn, maar niemand pruimt deze dame nog, die vooral voor vriendjes en familie gezorgd heeft de afgelopen 4 jaar.

 6. Zou nog belangrijker zijn om integere mensen te hebben.

  Duidelijk dat meneer Citco een deal had gesloten met mooiboy Steven zodat hij onder de pannen zou komen (Blijkbaar zijn ze daar heel erg blij dat hij weg is). Dit plannetje ging niet door en Zita wilde niet voor de nietsnut plaatsmaken dus heeft meneer Citco de opdracht gegeven dat Kennedy moet opstappen. Wellicht krijgt hij ook wel weer een functie bij Citco.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 21 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling...

Nu.cw | Onderhoud aan Julianabrug duurt ongeveer een maand

Vandaag is MNO Vervat begonnen met de onderhoudwerkzaamheden aan de leuningen van de Koningin Julianabrug. Er wordt geen rijbaan volledig afgesloten maar het verkeer zal er wel...

Nu.cw | Excuses WEB Bonaire voor aanmaning van 1 cent

Bij de afdeling Klantenservice van WEB Bonaire werd onlangs een aanmaning voor een bedrag van 1 dollarcent over het hoofd gezien en verstuurd aan de klant. Het...

ParadiseFM | Ambtenaren krijgen deze week 1/12e van het vakantiegeld

Ambtenaren krijgen aanstaande vrijdag 1/12e van het vakantiegeld uitbetaald. Dat blijkt uit een interne aankondiging van de overheid. De betaling zal gezamenlijk met het salaris worden gedaan,...

Nu | Economieën Curaçao en Sint-Maarten krimpen zo’n 20 procent door pandemie

De economieën van Curaçao en Sint-Maarten kregen vorig jaar een dreun van respectievelijk 20 en 24 procent krimp te verwerken. Dat meldt het Internationaal Monetair Fonds (IMF)...
- Advertentie -