26 C
Willemstad
• vrijdag 21 januari 2022 10:53

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Persconferentie Chong uitgesteld

- Advertentie -
Tijdens de persconferentie zou Chong ingaan op de beschuldigingen van financieel wanbeleid.
De persconferentie over PNP-voorzitter en beoogd minister van Economische Ontwikkeling Ramon Chong is uitgesteld naar morgenmiddag. Dat laten bronnen bij de PNP weten aan Paradise FM.

De afgelopen dagen was Chong in het nieuws vanwege zijn betrokkenheid bij de sluiting van televisiezender CBA. Tijdens de persconferentie zou Chong ingaan op de beschuldigingen van financieel wanbeleid.

Het partijbestuur komt naar verluid vanmiddag bijeen om hierover te vergaderen.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

18 reacties

 1. Ik ben het er ook niet mee eens.
  Niks mogelijkheid tot wijzigen.

  Als je daar behoefte aan hebt, type had dan eerst in Word, lees het 5 minuten later nog eens na en plaats het dan wel of niet.

 2. O ja hoor, ik zie het alweer. ‘klik om te bewerken – 4 min, 50 seconden.
  Nu heb ik dus 4 min.+ de tijd om mijn zonet geplaatste reactie te bewerken.

 3. @Commentpolis schreef;

  “@Mano: ik weet van niks. De it-er is wel aan het rommelen. Er is echter geen besluit van die strekking genomen.”

  Okay commentpolis, goed dat er nog geen besluit daarover is genomen. Het kan niet zo zijn dat ik de enige ben die gemerkt heeft dat een door wie dan ook geplaatste reactie ook nog 3 min. de tijd heeft om de al geplaatste reactie te bewerken. Ik ben er om verschillende redenen faliekant tegen.

 4. @Mano: ik weet van niks. De it-er is wel aan het rommelen. Er is echter geen besluit van die strekking genomen.

  Commentpolis

 5. Op dit moment circuleert er een Papiamentstalig Whatsapp bericht waarin beweerd wordt: dat noch Chong noch Braam tot minister zullen worden benoemd als het aan de gouverneur ligt. Op basis van ruimschoots verkregen juridisch advies, zal de gouverneur niet tekenen. Zelfs niet wanneer partijen zich blijven scharen achter deze kandidaturen en evenmin als de formateur deze twee gasten voordraagt. Misschien valt het toch mee met deze gouverneur. Larmonie zou trouwens ook op de tocht staan.

 6. Intussen wordt de naam van Dudley Lucia genoemd. Nou als je door de hond of de kat gebeten wordt. Dudley Lucia heeft zijn schapen al op de droge, het is hebzucht dat hem doet terugkeren.

 7. Er moest eerst een ander evenement in het nieuws komen met een grote impact , zoals dat de overname van de rafinaderij ingevaar is, zodat het “kleine” nieuwe van de in opspraak geraakte kandidaat minister onder gesneeuwd wordt.
  En hij speelt bij de persconferentie het bekende nummer van shaggy. Hij was het niet.

 8. Beste Commentpolice,
  Ik zie dat er iets verandert is. Men krijgt sinds vandaag 3 min en ik weet niet hoeveel seconden de tijd om een al geplaatste reactie te bewerken. Is dat wel zo eerlijk? Ik vind het niet eerlijk, een reactie door wie dan ook geplaatst mag niet bewerkt worden. Wat al geplaatst is moet volgens mij blijven zoals het is. Schrijffoutjes e.d. hoeven niet per se gecorrigeerd te worden. Juist de eerste gedachten van de reageerder zijn belangrijk. Er moet geen kans bestaan om die eerste gedachte van een reageerder te corrigeren.

 9. @ericlapas schreef;
  “Mensen doen zich voor als fatsoenlijk en kijken liever de andere kant op.”

  Goed dat je schrijft ‘mensen’. Want het is natuurlijk een ontegenzeggelijke waarheid dat ‘mensen’ zich vaak, heel vaak zelfs en zeker online op het internet, anders voordoen dan de persoon die zij werkelijk zijn. M.a.w., genoemd gedrag is niets meer of minder dan intermenselijk gedrag.

  Ook op dit forum doen de meesten zich anders voor dan ze zijn. Soms lijkt het alsof elk KKC-forumlid een ‘superfatsoenlijk mens’ is, terwijl dat gewoon niet het geval is. Het hangt er maar vanaf om of over wie het gaat. Als het om hun dierbaren te doen is, of om hun favoriete politicus/politieke partij, kijken ze allemaal liever de andere kant op. Dus intermenselijk gedrag dat ook op dit forum een grote rol speelt.

  Mijn reactie heeft absoluut niets van doen met het artikel. Het artikel interesseert mij absoluut niet. Jullie problemen m.b.t. de Curaçaose politiek interesseren mij echt geen moer. Ik blijf er Siberisch koud onder. Ik wil alleen wijzen op het huichelachtig gedoe/gedrag van ‘mensen’ van over de hele wereld. De mens kan niet anders, alles van en aan de mens is en zit krom! Helaas. (lol)

 10. Beste @Abraham Mossel , ik geef je 100% gelijk. Mensen doen zich voor als fatsoenlijk en kijken liever de andere kant op. De gouverneur houdt mooie toespraken over saamhorigheid maar houdt zelf de ellende in stand.

  76 jaar geleden heeft een groep ook de andere kant op gekeken. Wij kennen allemaal de woorden, “ich habe es nicht gewusst”.

 11. laten we hopen dat de aanwezige journalisten na afloop alleen naar zijn visie op de screeningswet en zijn veroordeling/strafblad vragen.

  99 procent van de journalisten zijn notulisten. Ze schrijven alleen op wat men zegt en durven geen vragen stellen. Daarna hapje en drankje en dat is nieuws.

 12. laten we hopen dat de aanwezige journalisten na afloop alleen naar zijn visie op de screeningswet en zijn veroordeling/strafblad vragen. De rest van zijn optreden is afleidingsmanouvre/poppenkast (hoe asociaal zijn handelen richting werknemers ook mag zijn geweest. Het zal welles nietes discussie blijven).

  @lapas
  Laat je beter informeren, de man is weken geleden al gesignaleerd op de golfbaan.

 13. je zou bijna gaan terug verlangen naar Steven Martina met zijn 1000 koeien, spacetravel en perfect storm…

 14. @ Plasje, waarschijnlijk is/ was de gouverneur integer tot dat zij met ras oplichter Herman G de zakken vuller ging trouwen, ze is nu een soort vis wijf geworden die nog steeds tot nu toe door Nederland een hand boven het hoofd word gehouden maar voor hoe lang.

 15. Blijkbaar gaat bij deze man partij en volks belang niet boven persoonlijk belang. Naar verluidt wordt de financier van PNP nog steeds door de Drug Enforment Agency in Sto. Domingo vastgehouden.

  Velen vraag zich af hoe kan de gouverneur die zich als fatsoenlijk iemand voordoet met deze mensen aan één tafel zitten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Grisha to investigate who signed for dossier withheld from MPs

~ Lawrence requests, receives documents, to meet PJIA ~ PHILIPSBURG--President of Parliament Grisha Heyliger-Marten will be conducting an investigation to determine who signed to receive the dossier of...

Ingezonden | Bubali-gate en de rookgordijnen van DOW en de Minister van Volksgezondheid Dangui Oduber

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Protest Colegio Arubano gaat door

Oranjestad - De rector van Colegio Arubano is om ‘gegronde reden’ geschorst. Meer details wil de Stichting Voortgezet Onderwijs Aruba (SVOA) op dit moment niet geven. Het...

AntilliaansDagblad | Twaalfde editie Bon Doet

Kralendijk - Het Bon Doet-team organiseert in samenwerking met het Oranje Fonds de twaalfde editie van Bon Doet, het grootste vrijwilligersevenement op Bonaire, op 11 en 12...

AntilliaansDagblad | Werk aan de winkel bij Kura Hulanda0

Willemstad - Na de overname van Kura Hulanda door de speciaal hiervoor opgerichte BMG Asset Management bv is er veel werk aan de winkel bij dit voormalige...

AntilliaansDagblad | Nu personeelstekort in horeca

Negenduizend banen verloren gegaan; angst voor terugkeer in toeristenbranche Willemstad - Het personeelstekort in de horeca- en hotelsector op Curaçao loopt snel op. Van alle beschikbare vacatures op...
- Advertentie -
- Advertentie -