25.5 C
Willemstad
• maandag 6 februari 2023

AntilliaansDagblad | Ook middeninkomens Bonaire recht op energievergoeding

Kralendijk - Huishoudens met een inkomen vanaf 2.033 dollar tot maximaal 3.817 dollar komen vanaf vandaag in aanmerking voor de vergoeding van 1.300 dollar voor de stroomrekening....

AntilliaansDagblad | ‘Verantwoording afleggen over black-out op Aruba’

Oranjestad - De definitieve resultaten van het onderzoek naar de meest recente black-out worden deze week verwacht. Energieminister Glenbert Croes (MEP) zegt toe dat hij dan een...

AntilliaansDagblad | 25 Jaar Fun Miles op Curaçao

Directeur: Meer dan 125.000 actieve kaarthouders Willemstad - ,,Fun Miles heeft meer dan 125.000 actieve kaarthouders en rond de 100 aangesloten partners op vier eilanden. Iedere dag zijn...
- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Patrouilles leerplicht beperkt

Ook geen controles met gegevens bevolkingsregister Willemstad - De leerplichtafdeling van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) voert geen patrouilles meer uit om spijbelende jongeren...

AntilliaansDagblad | Steeds meer naar GMN

Onderwijs duurste ministerie, maar dalende trend Willemstad - Er gaat op Curaçao steeds meer overheidsbegrotingsgeld naar Gezondheidzorg en juist steeds minder naar Onderwijs. In de eerste tien jaar na...

Opinie | De grens met Venezuela weer open gooien is grenzeloos dom

George Lichtveld De grens tussen het Koninkrijk der Nederlanden en Venezuela is reeds bijna vier jaren gesloten geweest nadat de Venezolaanse regering eenzijdig daartoe besloten had om daarmee...

FD | ‘Nederland moet zich meer bemoeien met voormalige Antillen’

Vasco van der Boon Cor de Horde | Financieel Dagblad Nederland moet meer bevoegdheden krijgen om de corruptie in het Caribisch deel van het Koninkrijk — de voormalige...
- Advertentie -

ParadiseFM | Persconferentie Chong uitgesteld

Tijdens de persconferentie zou Chong ingaan op de beschuldigingen van financieel wanbeleid.
De persconferentie over PNP-voorzitter en beoogd minister van Economische Ontwikkeling Ramon Chong is uitgesteld naar morgenmiddag. Dat laten bronnen bij de PNP weten aan Paradise FM.

De afgelopen dagen was Chong in het nieuws vanwege zijn betrokkenheid bij de sluiting van televisiezender CBA. Tijdens de persconferentie zou Chong ingaan op de beschuldigingen van financieel wanbeleid.

Het partijbestuur komt naar verluid vanmiddag bijeen om hierover te vergaderen.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

18 reacties

 1. Ik ben het er ook niet mee eens.
  Niks mogelijkheid tot wijzigen.

  Als je daar behoefte aan hebt, type had dan eerst in Word, lees het 5 minuten later nog eens na en plaats het dan wel of niet.

 2. O ja hoor, ik zie het alweer. ‘klik om te bewerken – 4 min, 50 seconden.
  Nu heb ik dus 4 min.+ de tijd om mijn zonet geplaatste reactie te bewerken.

 3. @Commentpolis schreef;

  “@Mano: ik weet van niks. De it-er is wel aan het rommelen. Er is echter geen besluit van die strekking genomen.”

  Okay commentpolis, goed dat er nog geen besluit daarover is genomen. Het kan niet zo zijn dat ik de enige ben die gemerkt heeft dat een door wie dan ook geplaatste reactie ook nog 3 min. de tijd heeft om de al geplaatste reactie te bewerken. Ik ben er om verschillende redenen faliekant tegen.

 4. @Mano: ik weet van niks. De it-er is wel aan het rommelen. Er is echter geen besluit van die strekking genomen.

  Commentpolis

 5. Op dit moment circuleert er een Papiamentstalig Whatsapp bericht waarin beweerd wordt: dat noch Chong noch Braam tot minister zullen worden benoemd als het aan de gouverneur ligt. Op basis van ruimschoots verkregen juridisch advies, zal de gouverneur niet tekenen. Zelfs niet wanneer partijen zich blijven scharen achter deze kandidaturen en evenmin als de formateur deze twee gasten voordraagt. Misschien valt het toch mee met deze gouverneur. Larmonie zou trouwens ook op de tocht staan.

 6. Intussen wordt de naam van Dudley Lucia genoemd. Nou als je door de hond of de kat gebeten wordt. Dudley Lucia heeft zijn schapen al op de droge, het is hebzucht dat hem doet terugkeren.

 7. Er moest eerst een ander evenement in het nieuws komen met een grote impact , zoals dat de overname van de rafinaderij ingevaar is, zodat het “kleine” nieuwe van de in opspraak geraakte kandidaat minister onder gesneeuwd wordt.
  En hij speelt bij de persconferentie het bekende nummer van shaggy. Hij was het niet.

 8. Beste Commentpolice,
  Ik zie dat er iets verandert is. Men krijgt sinds vandaag 3 min en ik weet niet hoeveel seconden de tijd om een al geplaatste reactie te bewerken. Is dat wel zo eerlijk? Ik vind het niet eerlijk, een reactie door wie dan ook geplaatst mag niet bewerkt worden. Wat al geplaatst is moet volgens mij blijven zoals het is. Schrijffoutjes e.d. hoeven niet per se gecorrigeerd te worden. Juist de eerste gedachten van de reageerder zijn belangrijk. Er moet geen kans bestaan om die eerste gedachte van een reageerder te corrigeren.

 9. @ericlapas schreef;
  “Mensen doen zich voor als fatsoenlijk en kijken liever de andere kant op.”

  Goed dat je schrijft ‘mensen’. Want het is natuurlijk een ontegenzeggelijke waarheid dat ‘mensen’ zich vaak, heel vaak zelfs en zeker online op het internet, anders voordoen dan de persoon die zij werkelijk zijn. M.a.w., genoemd gedrag is niets meer of minder dan intermenselijk gedrag.

  Ook op dit forum doen de meesten zich anders voor dan ze zijn. Soms lijkt het alsof elk KKC-forumlid een ‘superfatsoenlijk mens’ is, terwijl dat gewoon niet het geval is. Het hangt er maar vanaf om of over wie het gaat. Als het om hun dierbaren te doen is, of om hun favoriete politicus/politieke partij, kijken ze allemaal liever de andere kant op. Dus intermenselijk gedrag dat ook op dit forum een grote rol speelt.

  Mijn reactie heeft absoluut niets van doen met het artikel. Het artikel interesseert mij absoluut niet. Jullie problemen m.b.t. de Curaçaose politiek interesseren mij echt geen moer. Ik blijf er Siberisch koud onder. Ik wil alleen wijzen op het huichelachtig gedoe/gedrag van ‘mensen’ van over de hele wereld. De mens kan niet anders, alles van en aan de mens is en zit krom! Helaas. (lol)

 10. Beste @Abraham Mossel , ik geef je 100% gelijk. Mensen doen zich voor als fatsoenlijk en kijken liever de andere kant op. De gouverneur houdt mooie toespraken over saamhorigheid maar houdt zelf de ellende in stand.

  76 jaar geleden heeft een groep ook de andere kant op gekeken. Wij kennen allemaal de woorden, “ich habe es nicht gewusst”.

 11. laten we hopen dat de aanwezige journalisten na afloop alleen naar zijn visie op de screeningswet en zijn veroordeling/strafblad vragen.

  99 procent van de journalisten zijn notulisten. Ze schrijven alleen op wat men zegt en durven geen vragen stellen. Daarna hapje en drankje en dat is nieuws.

 12. laten we hopen dat de aanwezige journalisten na afloop alleen naar zijn visie op de screeningswet en zijn veroordeling/strafblad vragen. De rest van zijn optreden is afleidingsmanouvre/poppenkast (hoe asociaal zijn handelen richting werknemers ook mag zijn geweest. Het zal welles nietes discussie blijven).

  @lapas
  Laat je beter informeren, de man is weken geleden al gesignaleerd op de golfbaan.

 13. je zou bijna gaan terug verlangen naar Steven Martina met zijn 1000 koeien, spacetravel en perfect storm…

 14. @ Plasje, waarschijnlijk is/ was de gouverneur integer tot dat zij met ras oplichter Herman G de zakken vuller ging trouwen, ze is nu een soort vis wijf geworden die nog steeds tot nu toe door Nederland een hand boven het hoofd word gehouden maar voor hoe lang.

 15. Blijkbaar gaat bij deze man partij en volks belang niet boven persoonlijk belang. Naar verluidt wordt de financier van PNP nog steeds door de Drug Enforment Agency in Sto. Domingo vastgehouden.

  Velen vraag zich af hoe kan de gouverneur die zich als fatsoenlijk iemand voordoet met deze mensen aan één tafel zitten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -