31 C
Willemstad
• zondag 25 juli 2021 12:53

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | MFK niet eens met kritiek

Eerste Kamerlid Jeroen Recourt heeft deze week tijdens een vergadering in de Eerste Kamer gezegd dat Nederland strenge controle moet houden op de overheidsfinanciën van Curaçao. Dit omdat de partij MFK weer aan de macht komt.

Volgens Recourt waren die tussen 2010 en 2012 verantwoordelijk voor financieel wanbeleid. Voorzitter van de MFK Sithree van Heydoorn noemt die opmerking ‘onwaar’.

‘De regering-Schotte heeft bij haar vertrek dezelfde reserves van de overheid achter gelaten als er waren aan het begin van de regering. De regeringen daarna hebben veel meer schulden gemaakt en nu zijn er helemaal geen reserves meer’, aldus Van Heydoorn.

- Advertentie -

Hij vindt het jammer dat sommige Nederlandse politici de nieuwe regering van MFK en PNP al van tevoren in een negatief daglicht plaatsen.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

6 reacties

  1. “Volgens Recourt waren die tussen 2010 en 2012 verantwoordelijk voor financieel wanbeleid. Voorzitter van de MFK Sithree van Heydoorn noemt die opmerking ‘onwaar’.”

    “Onwaar” … evenals water niet nat is.

    Het is een feit dat tijdens de MFK and PAR jaren de staatschuld drastisch is toegenomen : van 20% naar far beyond 50%

    Puur wanbeleid heeft geleid dat Gobierno & Sons B.V. aangeven dat het qua liquiditeit zeer krap is in het jaar 2021.

  2. Terechte opmerking van Recourt, en iedereen kan al voorspellen wat er zal gaan gebeuren. Vertrouwen moet je verdienen, dat doe je niet als je een stel criminelen tot op heden de hand boven het hoofd blijft houden.

  3. Van tevoren in negatief daglicht gesteld. Kijk naar die lui, in ‘t donker zijn ze waarneembaar. Kijk pisas snachts zonder getuigen gevallen.

  4. Inderdaad De MFK is 1 grote dievenbende. Laten we hopen dat deze regering heel snel valt voordat het eiland echt failliet is.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Ontwikkelaars geloven er weer in

Project Groot Santa Martha van eind 2018 toegelicht aan nieuwe regering | Antilliaans Dagblad Willemstad - Op uitnodiging van de ontwikkelaars van Groot Santa Martha hebben de...

AntilliaansDagblad | Verhoudingen door covid op scherp

‘We kunnen het risico niet nemen dat jij ons besmet omdat je nog niet bent ingeënt’ | Antilliaans Dagblad Willemstad - ,,Wij kunnen het risico niet nemen...

AntilliaansDagblad | ‘Deltavariant alarmerend op Curaçao’

Uit de berichten van de lokale autoriteiten en het ophogen van risiconiveaus bleek deze week al dat het aantal besmettingen met het coronavirus weer snel toeneemt op...

ParadiseFM | Boechi werkt mee aan campagne tegen kindermishandeling

Rapper Boechi gaat meewerken aan een campagne tegen kindermishandeling. Dat meldt Caribisch Netwerk. Het gaat om een campagne voor de stichting Veiligheidshuis Curaçao die de nadelige effecten...

Democracy now! | Friday, July 23, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 23 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -