ParadiseFM | Code geel zorgt voor meer boekingen

Code geel zorgt voor meer boekingen. Dat zegt Chata directeur Seferina-Rojas in het Antilliaans dagblad. Dat valt meteen te zien in een toename in het aantal boekingen...

Democracy now! | Monday, May 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | ‘Nederland stuurt vaccins voor heel Suriname’

Nederland heeft toegezegd ongeveer 700.000 coronavaccins naar Suriname te sturen, ruim voldoende voor de gehele bevolking. De Surinaamse president Chan Santokhi zei dit zaterdag tijdens een bijeenkomst,...

Nu.cw | Voedselbank Curaçao krijgt donatie van 100.000 gulden

Stichting Johannes Bosco heeft een donatie van 100.000 gulden toegezegd aan de Voedselbank Curaçao. Dat is een verdubbeling van het bedrag dat de Voedselbank vorig jaar ontving...

ParadiseFM | Stranden overdag toegankelijk; avondklok vanaf 23 uur

De regering kondigde vanmorgen nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen aan. Al deze maatregelen gaan in op woensdag 19 mei. Hier staan ze op een rij: De avondklok...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Gilmar ‘Pik’ Pisas naar het ziekenhuis

HomeVerkiezingen Curacao 2021Nu.cw | Gilmar 'Pik' Pisas naar het ziekenhuis

“Op dit moment wordt Pik door artsen onderzocht en zijn we in afwachting van de resultaten van het onderzoek”, aldus MFK.

MFK-leider Gilmar ‘Pik’ Pisas is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vanochtend kwam Pisas thuis ten val waarbij hij zich bezeerde. De verwonding was dermate ernstig dat een ambulance werd gebeld.

De partij van Pisas, MFK, laat NU.cw weten dat Pisas vanochtend rond 05.00 uur is gevallen en daarbij gewond is geraakt aan zijn hoofd.

“Op dit moment wordt Pik door artsen onderzocht en zijn we in afwachting van de resultaten van het onderzoek”, aldus MFK.

Er doen berichten de ronde dat Pisas onwel zou zijn geworden en daardoor zou zijn gevallen. Dit wordt niet bevestigd door MFK. De partij zegt dat zodra er meer informatie beschikbaar is, dat gecommuniceerd wordt. De partij roept op om voor hun leider te bidden.

De partij van Pisas werd tijdens de Statenverkiezingen vrijdag de grootste partij. Sindsdien is de MFK-leider in de weer een kabinet tussen MFK en PNP samen te stellen.

Bron: Nu.cw

3 reacties

  1. Hebben ‘roem’, alcohol en goddess Karma hier de hand in gehad?

    Anyway toch beterschap toegewenst. Nog een wens/advies: meneer Pisas neem gedurende de herstelperiode ook de tijd om eens na te denken over waar u en ‘uw’ partij [pastoor Schotte?] mee bezig zijn (geweest).

    O ja, zorg ervoor dat de mensen weer naar het strand kunnen en mogen zwemmen. Uiteraard niet in groepsverband, zonder BBQ’s en Boomboxen en niet meer dan 4 leden uit hetzelfde gezin. Dat zou op dit moment de beste stap zijn die u kunt nemen.
    Geef tevens uw medewerking aan COHO. Deze wordt toch al op advies van de Raad van State aangepast, dus daar hoeven MFK & PNP niets meer aan te doen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties