27 C
Willemstad
• zondag 25 juli 2021 09:20

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Gilmar ‘Pik’ Pisas naar het ziekenhuis

“Op dit moment wordt Pik door artsen onderzocht en zijn we in afwachting van de resultaten van het onderzoek”, aldus MFK.

MFK-leider Gilmar ‘Pik’ Pisas is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vanochtend kwam Pisas thuis ten val waarbij hij zich bezeerde. De verwonding was dermate ernstig dat een ambulance werd gebeld.

De partij van Pisas, MFK, laat NU.cw weten dat Pisas vanochtend rond 05.00 uur is gevallen en daarbij gewond is geraakt aan zijn hoofd.

“Op dit moment wordt Pik door artsen onderzocht en zijn we in afwachting van de resultaten van het onderzoek”, aldus MFK.

- Advertentie -

Er doen berichten de ronde dat Pisas onwel zou zijn geworden en daardoor zou zijn gevallen. Dit wordt niet bevestigd door MFK. De partij zegt dat zodra er meer informatie beschikbaar is, dat gecommuniceerd wordt. De partij roept op om voor hun leider te bidden.

De partij van Pisas werd tijdens de Statenverkiezingen vrijdag de grootste partij. Sindsdien is de MFK-leider in de weer een kabinet tussen MFK en PNP samen te stellen.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

3 reacties

  1. Hebben ‘roem’, alcohol en goddess Karma hier de hand in gehad?

    Anyway toch beterschap toegewenst. Nog een wens/advies: meneer Pisas neem gedurende de herstelperiode ook de tijd om eens na te denken over waar u en ‘uw’ partij [pastoor Schotte?] mee bezig zijn (geweest).

    O ja, zorg ervoor dat de mensen weer naar het strand kunnen en mogen zwemmen. Uiteraard niet in groepsverband, zonder BBQ’s en Boomboxen en niet meer dan 4 leden uit hetzelfde gezin. Dat zou op dit moment de beste stap zijn die u kunt nemen.
    Geef tevens uw medewerking aan COHO. Deze wordt toch al op advies van de Raad van State aangepast, dus daar hoeven MFK & PNP niets meer aan te doen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Verhoudingen door covid op scherp

‘We kunnen het risico niet nemen dat jij ons besmet omdat je nog niet bent ingeënt’ | Antilliaans Dagblad Willemstad - ,,Wij kunnen het risico niet nemen...

AntilliaansDagblad | ‘Deltavariant alarmerend op Curaçao’

Uit de berichten van de lokale autoriteiten en het ophogen van risiconiveaus bleek deze week al dat het aantal besmettingen met het coronavirus weer snel toeneemt op...

ParadiseFM | Boechi werkt mee aan campagne tegen kindermishandeling

Rapper Boechi gaat meewerken aan een campagne tegen kindermishandeling. Dat meldt Caribisch Netwerk. Het gaat om een campagne voor de stichting Veiligheidshuis Curaçao die de nadelige effecten...

Democracy now! | Friday, July 23, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 23 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | RIVM: ‘Alarmerende toename corona in het Caribisch gebied’

Het aantal SARS-CoV-2 infecties stijgt op de CAS-BES eilanden. In de week van 15 tot en met 21 juli 2021 kregen 646 personen op de Caribische eilanden...
- Advertentie -