31 C
Willemstad
• vrijdag 18 juni 2021 14:41

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | PNP: Oud-medewerkers beschuldigen Chong onterecht

PNP : uit interne screening blijken alle gegevens over Chong in orde zijn, zowel op fiscaal gebied als op justitieel gebied | Extra

Politieke partij PNP zegt dat de oud-medewerkers van CBA television kandidaat-minister Ramonchito Chong ten onrechte beschuldigen. De voormalige medewerkers van Chong zeggen dat hij niet integer is en doen een beroep op formateur Chester Peterson om hem geen minister te maken.

Volgens de oud-werknemers heeft de oud eigenaar van het tv-station een strafblad, uitstaande schulden bij SVB, Belastingdienst, verhuurders en werknemers.

PNP noemt dit niet waar: uit een interne screening van de kandidatenlijst blijken alle gegevens in orde, zowel op fiscaal gebied als op justitieel gebied.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

10 reacties

 1. alleen al met deze aanstelling ? geef ik Knops de tip nog meer de geldkraan voor curacrim half dicht te draaien en te houden en voor 200% te controleren voor er een gulden uit gaat naar dit geboefte. Trouwens kan je zien hoe dom deze regering is zij hebben al alles tegen met die Pik regering en nu dit er nog bij, het is een gratis plus punt voor Knops die curacrim nu helemaal in de tang kan zetten kwa geld steun voor dit geboefte, alleen er is op dit moment weinig nog te stelen aangezien de kas al leeg is gestolen door de MFK baas Gerrit de Raaf.

 2. De screening lijkt steeds meer een wassen neus !
  Zelfs als kandidaat employee achter op de “truck di Shoeshi” is de kans groter dat je er niet door heen komt dan als kandidaat Minister.
  Parlement en Fort zit vol met crooks

 3. Ik vind het triest dat de persoonlijke screening als poortwachter moet functioneren in een democratie. Het democratisch gehalte ligt zo laag dat dit, schijnbaar, de enigste horde is die bestuurders hoeven te nemen. Als deze horde genomen is is de weg vrij zonder toezicht of controle.
  Triest

 4. Lionfish, Ik denk dat we nu wel gaan zien hoe betrouwbaar de screening is want een paar lieden kunnen niet door de screening komen.

 5. Ik heb er alle vertrouwen in dat de screening van de kandidaten op een integere wijze zal verlopen (en men gezien eerdere ervaringen nog voorzichtiger zal zijn) en deze figuur wordt afgeserveerd. Omdat zelfs iemand met slechts een functionerende hersencel dit al kon voorspellen moet onze Pisang hier een andere bedoeling mee hebben. Wellicht opnieuw een onderdeel van plan B ?

 6. Zou ik ook zeggen .
  Schaamteloos , schaamteloos zijn ze gewoon .
  Parasieten , echt parasieten zijn ze gewoon .
  Je komt er niet vanaf , de ene gaat en de anderen komen .
  Ik zou zeggen , zak maar lekker door .

 7. Dat zegt de vrouw die zelf als minister voor miljoenen gulden aan bonnen te hebben getekend zonder daar geautoriseerd voor te zijn.

  Het geeft toch aan hoeveel minachting ook deze vrouw voor de intelligentie van de bevolking heeft. De medewerkers van CBA hebben ook gezegd dat Chong er voor heeft gezorgd dat hij niet persoonlijk aansprakelijk was dus logisch dat zijn naam nergens voorkomt.

  Wat een smerige vrouw is dit zegt maar ja ze zeggen dat de bevolking de regering krijgt die het verdient.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Friday, June 18, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NOS | Rapper Josylvio weer vrijgelaten uit cel op Curaçao, ‘reispapieren toch in orde’

De Nederlandse rapper Josylvio is na een nacht in de cel op Curaçao weer vrijgelaten. Hij was opgepakt wegens belediging en verstoring van de openbare orde. Bij aankomst...

PBC | MFK wil onlinesector belasten om AOV belastingvrij te maken

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De MFK wil een apart OB-tarief introduceren van 9 procent voor de online goksector op Curaçao. Met de 270 miljoen gulden die dat op...

PBC | Politie waarschuwt botenbezitters bij Caracasbaai

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bezitters van Boten en Sea Doo’s veroorzaken volgens de politie regelmatig problemen bij Caracasbaai. Daar parkeren zij hun auto’s en trailers overal waar het...

PBC | Vier mensen positief

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vier mensen zijn gisteren positief getest. Twee besmettingen kwamen van buiten, twee waren lokaal. In totaal werden er 1021 testen afgenomen. Een testratio derhalve...
- Advertentie -